Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Doktora muayeneEicin gittiginzde napiyo nasil oluyo o muayene bn cpk korkuyorum bikere gittin canimi cok yakti..bnde 8 aylik evliyim ama olmuyo oyy ouy allahim hepimizie yardim etsin ins..

Tebrik ederim canım darısı basima yardımın7 bekliyorum

canım benim estağfurullah ,gözün aydın.Allah başka sıkıntı vermesin. bundan sonrada alışma evresinde mutlaka çekinme sor herşeyi. ağrısız herşey yolunda devam etmeli. aman azıcık ağrıyor ama olacak o kadar kesinlikle deme. ağrı falan olmamalı ne ilkte ne de bundan sonrasında. sonuçta bu eziyet değil , zevk için Rabbimizin verdiği birşey.
Allah cümlemizden razı olsun arkadaşım amiiin.
listeye ekledim senide çoktaaan=))
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.675956/

Allah kabul etsin namazlarınıda.bizleride unutma dualarında olru mu?

sana yazmıştım ama burdan gözün aydın demeyi unutmuş olabilirim.malum siteye çok fazla giremiyorum.

Son düzenleme:

Bnde böyle olumlu seyler yazmak istiyoeum artık ama ne zaman yazarım kim bilirr..taö egzersizlere alışmışken adet oldum bidaha nasıl başlıcam bilmiyorumm((

Bnde böyle olumlu seyler yazmak istiyoeum artık ama ne zaman yazarım kim bilirr..taö egzersizlere alışmışken adet oldum bidaha nasıl başlıcam bilmiyorumm((
regl de zihnini tamamen boşaltmaya gayret et arkadaşım.ve üstüne düştükten sonra çok yakındır olumlu msj lar.birde asla gerilemezsin, hani en son ne kadar başarılı olduysan regl bittiğinde daha rahat olursun. hatta derler ki regl den sonra vajina daha rahattır. hayırlı haberler bekliyorum kendi adıma senden.

Az cok bişeyler yapıyodum bnde kndime şaşırıyodum..aparatları hazrladım duruyo öylee

Emla yardimci oluyomu uystruomu yani

Lütfen bana yardim edin bende 8 aydir vajinismusum egzersizleri yaptim sadece 1 parmaga kadar yapabildim 3 aydir bu kadar oldu. Baska na

Lütfen banada yardim edin 8 aydir evliyim ama vajinismusum inanin cok kötü haldeyim parmak egzersizlerini 3 aydir deniyorum ter icinde kaliyorum en fazla 2 parmak yaptim ama sokunca çikarabilmem yarim saat sürüyor afedersiniz acik oldu ama napicam ben emla kullansam uyusturmasi iyimi olur kötümü hissetmeden olsa ee bidahakine napicam yine korkucam.

Canim benim bende daha yeni yendim...sende basaracaksin insallah pes etme egzersiz yap gerek nefes gerekse parmak ....ben bunlari yaptim birde kkaderim arkadasimin tavsiyesi ve yardimlari ile zeytin yagi kullanarak ilk denememde kurtuldum cok sukur...ama ben parmak egzersizini cok rahat yapiyordum iki tane bakkal mumunu bile denemistim aparat olarak....Emla bi cozum degil inan bana...bende kullandim hemde dort bes kez ama genede kendimi kastigim icin basaramamistim...cunku emla tamamen uyusturmaz esin dokundugu anda hissediyorsun.bide cok pahali 100 tl bes tupu.hic gerek yok kendin cabala emla yuzde yuz cozum degil.ben bu forumda okuduklarini uyguladin sonra karsima kkaderim cikti onun tavsiyelerini dinledim ve oldu..:)uzulme Allah siniyor seni su anda bol dua et ve cabala ikisi bir arada basaracaksin insallahozelden ulas istersen yardimci olmaya calisirim sana

bende 2009 yılında evlendim ilk 10 ay vajinismus sıkıntısı çektim. . Aslnda benimkisi biraz daha farklı. . ilk gece hiç korku yaşamadan birlikte olmaya çalıştık denedik denedik olmadı. . .

ağlayarak sabahladım suçlu hissettim kendimi . . ertesi gün balayına gidecektik orada deneriz die düşündük. . Balayında her gün denedik olmadı. . balayı dönüşü hemen jinekoloğa gittik. . doktor zorlamadan dolayı morarmış ve kalın kızlık zarına sahip olduğu söyledi ameliyatsız olmaz dedi. . .

ameliyat kısmını önemsemedim hemen cinsel konularla ilgili fransız lape hastanesine gittik. . 7-8 ay psikolojik destek aldık. . doktorun verdiği ödevleri bir türlü yapamıyordm. .

tekrar başka bir jinekoloğa gittim. . adet bile olmaman lazım tamamen kapalı ve kalınmış. .

mecburen ameliyat dedik artık. . haydarpaşa numune hastanesinde ameliyat oldm . . tabi korkularım yine devam etti. . psikolojik desteğe devam ettik. . 2 ay boyunca verilen ödevlerin hepsini bu kez yaptım ve bir gün yer yatağında denedik oldu. . Sizlere tavsiyem sizde direk psikolojik deyip terapi almayın önce bir jinekoloğa başvurun o duruma göre yön verin . .

Ya banada lutfen yardimci olun cildiracagim artik............,,,,,

Kızlar İKİ parmak egzersiz nasıl yapılıyor lutfen kolay bir yontemini anlatın allah rızası ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…