- 7 Ağustos 2015
- 337
- 259
Egzersizlerle nefes ve dilator egzersizleri ile.. 3000 tlPeki tedavi yöntemleri neler? Ve kaç liraya kurtuldunuz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Egzersizlerle nefes ve dilator egzersizleri ile.. 3000 tlPeki tedavi yöntemleri neler? Ve kaç liraya kurtuldunuz..
Teşekkür ederim cevap içinEgzersizlerle nefes ve dilator egzersizleri ile.. 3000 tl
Doktora muayeneEicin gittiginzde napiyo nasil oluyo o muayene bn cpk korkuyorum bikere gittin canimi cok yakti..bnde 8 aylik evliyim ama olmuyo oyy ouy allahim hepimizie yardim etsin ins..merhaba arkadaşlar bende başardım en sonunda.umarım anlatacaklarım size bir nebze olsa da faydalı olur.2,5 yıllık evliyim bende diğer herkes gibi vajinusmus olacağım aklımın ucundan geçmezdi.ve nitekim olduğumu anladım.sonra bu siteyi buldum tüm sayfalarını okudum cesaret geldi ben neden yapamayayım ki dedim.Benim hiçbir zaman dokunamama bakamama gibi problemlerim yoktu.ilk etapta kadın doğumcuya gittim.ilişkiye girmek için herhangi fizyolojik bir problemimin olmadığını ve pskolojik olduğunu söyledi.destek almalısın dedi.tabi gitmedim erteledim.bi kaç kere randevu aldım ama cesaret edemedim.oranın kapalı olduğunu düşünüyodum.daha sonra burdan edindiğim bilgiler çerçevesinde.ilk önce kulak çubuğunu streçledim sokmaya çalıştım ama olmuyodu girmiyodu.sonra bebek yağı aldım ıkındım ıkınınca oranın açıldığını farkettim ve sokmaya çalıştım.olmuyodu.1 saate kadar denedim.yavaş yavaş girdiğini görünce cesaret geldi.daha sonra mumla denedim mum kesinlikle canımı çok acıtıyodu ve deneyemiyodum.kas gevşetici içip bolca yağlayıp tekrar denedim ve yine olmadı.sonra eczaneden emla kredm aldım.tekrar kulak çubuğu ve mumla çalıştım mum bir seferde girdi.ve gözlerime inanamdım ne ağrı ne bişi.tabi ilk önce emla kremi kulak çubuğuna sürüp itebildiğim kadar içeri ittim beklettim iyice uyuşunca mumu ittirdim.::):):.eşim çok anlayışlıydı.bir kere bile konusunu açmadı ama artık çocuk sahibi olmak istiordum.ve dün gece emla kredimi sürüp mumla denedim iyice açılınca eşimle denedik.başta yine girmedi zor oldu ama yılmadık.ve sonra oldu.ikimizde inanamadık.tabi heyecandan bebek yağını sürmeyi unutmuştum o yüzden biraz zor girdi.ama oldumu oldu:):):):.kesinlikle acı veya kan olmadı.sadece biraz baskı hiseettim ve sürekli wc ye gitmem gerekti.o kadar.inşallah anlattıklarımla yardımcı olabilirim .hepinizin başarması dileğiyle.unutmayın kadınlar çok güçlü ve istedikten sonra başaramayacağımız hiç bir şey yok.hepinizi seviyorum.
Tebrik ederim canım darısı basima yardımın7 bekliyorumArkadaşlar 7 ağın sonunda ben de önce Allahın izni sonra da Dr yasemin yyıldız sayesinde vajinismusu yendim.. Allah isteyen herkesi bu sıkıntıdan kurtarsın.. Rabbim kimseye de yaşatmasın.. Ne olur erteleneyin.. Bu hastalıkbi erteleme hhastalığı.. Yenince bunca aydır bunu mu yapamamisim ben dedim.. O yüzden ertelemeyin.. Zamamniniz boşa geçmesin..
BU BIR BASARI HİKAYESİDİR:)
Arkadaslar bugun itibari ile bende bu Allah'in verdigi sinavdan kurtuldum cok sukur....tabiki kkaderimin ve onun zeytin yagli tavsiyeleri sayesinde...ne aci ne kanama hicbirsey olmadi.hafif bi bas dobmesi ates basti ve baktimki ben icerdeyim.hatta rahmimde baski bile hissettim .ay cok farkli bir his oAma basarnis olmak cok sevibdiric ben her yoli denemistim kayganlasticilar emla falan ama asil ilac gozumun onundeymis meger:zeytinyagi.onu gormemi saglayan kkaderim arkadasimdan Allah razi olsun...kizlar hepiniz bi irtibata gecin derim ilk gunde ve ilk denemede bu isi basardim...Rabbim hepinizi kurtarsin.Evli oldugunu anliyor insan oh be diyorsunuzBen ilk. Girdiginde anlamadim bile zeytin yagi oyle kayganki girmemesi imkansiz....yardim isteyenler ozelden ulasssinlar herkese yardimci olurim seve seve...hepiniz kurtulun insallah bu sikintidan.simdi ben sukur namazi kilmaya kacar
canım benim estağfurullah ,gözün aydın.Allah başka sıkıntı vermesin. bundan sonrada alışma evresinde mutlaka çekinme sor herşeyi. ağrısız herşey yolunda devam etmeli. aman azıcık ağrıyor ama olacak o kadar kesinlikle deme. ağrı falan olmamalı ne ilkte ne de bundan sonrasında. sonuçta bu eziyet değil , zevk için Rabbimizin verdiği birşey.
Allah cümlemizden razı olsun arkadaşım amiiin.
listeye ekledim senide çoktaaan=))
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.675956/
Allah kabul etsin namazlarınıda.bizleride unutma dualarında olru mu?
sana yazmıştım ama burdan gözün aydın demeyi unutmuş olabilirim.malum siteye çok fazla giremiyorum.
regl de zihnini tamamen boşaltmaya gayret et arkadaşım.ve üstüne düştükten sonra çok yakındır olumlu msj lar.birde asla gerilemezsin, hani en son ne kadar başarılı olduysan regl bittiğinde daha rahat olursun. hatta derler ki regl den sonra vajina daha rahattır. hayırlı haberler bekliyorum kendi adıma senden.Bnde böyle olumlu seyler yazmak istiyoeum artık ama ne zaman yazarım kim bilirr..taö egzersizlere alışmışken adet oldum bidaha nasıl başlıcam bilmiyorumm((
regl de zihnini tamamen boşaltmaya gayret et arkadaşım.ve üstüne düştükten sonra çok yakındır olumlu msj lar.birde asla gerilemezsin, hani en son ne kadar başarılı olduysan regl bittiğinde daha rahat olursun. hatta derler ki regl den sonra vajina daha rahattır. hayırlı haberler bekliyorum kendi adıma senden.
daha da iyi olur eminim. başlayıpta bitirmeyenini görmedim çok şükür.Az cok bişeyler yapıyodum bnde kndime şaşırıyodum..aparatları hazrladım duruyo öylee
Emla yardimci oluyomu uystruomu yanimerhaba arkadaşlar bende başardım en sonunda.umarım anlatacaklarım size bir nebze olsa da faydalı olur.2,5 yıllık evliyim bende diğer herkes gibi vajinusmus olacağım aklımın ucundan geçmezdi.ve nitekim olduğumu anladım.sonra bu siteyi buldum tüm sayfalarını okudum cesaret geldi ben neden yapamayayım ki dedim.Benim hiçbir zaman dokunamama bakamama gibi problemlerim yoktu.ilk etapta kadın doğumcuya gittim.ilişkiye girmek için herhangi fizyolojik bir problemimin olmadığını ve pskolojik olduğunu söyledi.destek almalısın dedi.tabi gitmedim erteledim.bi kaç kere randevu aldım ama cesaret edemedim.oranın kapalı olduğunu düşünüyodum.daha sonra burdan edindiğim bilgiler çerçevesinde.ilk önce kulak çubuğunu streçledim sokmaya çalıştım ama olmuyodu girmiyodu.sonra bebek yağı aldım ıkındım ıkınınca oranın açıldığını farkettim ve sokmaya çalıştım.olmuyodu.1 saate kadar denedim.yavaş yavaş girdiğini görünce cesaret geldi.daha sonra mumla denedim mum kesinlikle canımı çok acıtıyodu ve deneyemiyodum.kas gevşetici içip bolca yağlayıp tekrar denedim ve yine olmadı.sonra eczaneden emla kredm aldım.tekrar kulak çubuğu ve mumla çalıştım mum bir seferde girdi.ve gözlerime inanamdım ne ağrı ne bişi.tabi ilk önce emla kremi kulak çubuğuna sürüp itebildiğim kadar içeri ittim beklettim iyice uyuşunca mumu ittirdim.::):):.eşim çok anlayışlıydı.bir kere bile konusunu açmadı ama artık çocuk sahibi olmak istiordum.ve dün gece emla kredimi sürüp mumla denedim iyice açılınca eşimle denedik.başta yine girmedi zor oldu ama yılmadık.ve sonra oldu.ikimizde inanamadık.tabi heyecandan bebek yağını sürmeyi unutmuştum o yüzden biraz zor girdi.ama oldumu oldu:):):):.kesinlikle acı veya kan olmadı.sadece biraz baskı hiseettim ve sürekli wc ye gitmem gerekti.o kadar.inşallah anlattıklarımla yardımcı olabilirim .hepinizin başarması dileğiyle.unutmayın kadınlar çok güçlü ve istedikten sonra başaramayacağımız hiç bir şey yok.hepinizi seviyorum.
daha da iyi olur eminim. başlayıpta bitirmeyenini görmedim çok şükür.
Canim benim bende daha yeni yendim...sende basaracaksin insallah pes etme egzersiz yap gerek nefes gerekse parmak ....ben bunlari yaptim birde kkaderim arkadasimin tavsiyesi ve yardimlari ile zeytin yagi kullanarak ilk denememde kurtuldum cok sukur...ama ben parmak egzersizini cok rahat yapiyordum iki tane bakkal mumunu bile denemistim aparat olarak....Emla bi cozum degil inan bana...bende kullandim hemde dort bes kez ama genede kendimi kastigim icin basaramamistim...cunku emla tamamen uyusturmaz esin dokundugu anda hissediyorsun.bide cok pahali 100 tl bes tupu.hic gerek yok kendin cabala emla yuzde yuz cozum degil.ben bu forumda okuduklarini uyguladin sonra karsima kkaderim cikti onun tavsiyelerini dinledim ve oldu..:)uzulme Allah siniyor seni su anda bol dua et ve cabala ikisi bir arada basaracaksin insallahozelden ulas istersen yardimci olmaya calisirim sanaLütfen banada yardim edin 8 aydir evliyim ama vajinismusum inanin cok kötü haldeyim parmak egzersizlerini 3 aydir deniyorum ter icinde kaliyorum en fazla 2 parmak yaptim ama sokunca çikarabilmem yarim saat sürüyor afedersiniz acik oldu ama napicam ben emla kullansam uyusturmasi iyimi olur kötümü hissetmeden olsa ee bidahakine napicam yine korkucam.
Ya banada lutfen yardimci olun cildiracagim artik............,,,,,Canim benim bende daha yeni yendim...sende basaracaksin insallah pes etme egzersiz yap gerek nefes gerekse parmak ....ben bunlari yaptim birde kkaderim arkadasimin tavsiyesi ve yardimlari ile zeytin yagi kullanarak ilk denememde kurtuldum cok sukur...ama ben parmak egzersizini cok rahat yapiyordum iki tane bakkal mumunu bile denemistim aparat olarak....Emla bi cozum degil inan bana...bende kullandim hemde dort bes kez ama genede kendimi kastigim icin basaramamistim...cunku emla tamamen uyusturmaz esin dokundugu anda hissediyorsun.bide cok pahali 100 tl bes tupu.hic gerek yok kendin cabala emla yuzde yuz cozum degil.ben bu forumda okuduklarini uyguladin sonra karsima kkaderim cikti onun tavsiyelerini dinledim ve oldu..:)uzulme Allah siniyor seni su anda bol dua et ve cabala ikisi bir arada basaracaksin insallahozelden ulas istersen yardimci olmaya calisirim sana