- 26 Temmuz 2015
- 1.486
- 605
Canim ilişkiye girmeden nasıl hamile kaldın ?? Anlatirmisinbende sizler gibiyim.8 aylık evliyim ve vajinusmusum .Üstelik ilişkiye girmeden hamile kaldım.Bu şekilde hamile kalınacağını bilmiyordum.Psikiyatriye gittim hamilelik sürecinde üstesinden gelemezsin doğumdan sonra tedavi olman daha doğru olur dedi.Fakat ben nasıl doğum yapıcam bilmiyorum.Normal doğum yapmayı çok isterdim.Doktora durumumu anlattım ve bana sezeryan olmak zorundasın senin gibi çok hastam var dedi.Operasyon esnasında kızlık zarı çıkarma ve vajinal genişletme yaparız dedi. Bu benim psikolojimi iyice bozdu.Böyle bir şey istemiyorum.Bu problemi kendim çözmek ve başarmak istiyorum.Her gün ağlıyorum.Bebeğim etkilenmesin çok isterdim ama güçlü olamıyorum.Bana da yardım ederseniz çok sevinirim.
Cidden şaşırdım ama çok iyi yaa :)İlişki olmuyor ,dışarıdan boşalma ile kaldım açıkçası bu şekilde kalınacağını bilmiyordum ama kalınıyormuş
Bir kere mi oldu bu peki bir kaç sefer mi canım ayrıca yumurtlama donemindemiydinİlişki olmuyor ,dışarıdan boşalma ile kaldım açıkçası bu şekilde kalınacağını bilmiyordum ama kalınıyormuş
Canim hepsini yaşadım ben ama sürekli aciyacak diyerekten kendi kendimizi kasiyoruz. Anestol ve kas gevşetici buscopan kullanabilirsiniz . Benim doktoruma durumu anlattım vajinamin da dar olduğunu söyledim muayene olmadım korkuyordum. ... Eğer önden alamiyorsan eşine arkanı dön ve egil içinden say ve 5 dk da biter bu olay vajinanın genişlemesi gerekiyor. Ayrıca sistit olma ihtimalin var idrara çıktığında yanman oluyorsa onun için de antibiyotik kullanman gerekiyor canım hepsini yaşadım derken kürtaj yada hamile olmadim :) .9 aydır evliyim. Henüz tam anlamıyla ilişkiye giremedik. Benim canım çok fazla yanıyor. Penisin sadece baş kısmını alabiliyorum. Devam etmeye kalkınca inanılmaz bir yanma oluyor. Sanki içeride bir duvar var ve penisin girmesini engelliyor. Parmak sokmayı deniyorum onda bir sorun olmuyor. Jinekoloğa gittim mantar olduğunu söyledi fitil verdi kullandım ama bir faydasını görmedim. Ve kızlık zarımın esnek olduğunu doğum esnasında yırtılacağını söyledi. Penisin bir kısmı girdiğinde eşim içime boşaldı ve hamile kaldım. Her muayeneye gittiğimde bebek ultrasonda gözükmediği için doktor vajinadan muayene etti. O ultrason aletini bile içine soktuklarında çok canım yandı. Hatta doktorda çığlık bile attım.. Bebek gelişmediği için 2. ayda kürtaj oldum. Kürtaj olunca zarımda yırtıldı tabi. Ama benim sorunum hala geçmedi. her ilişki sırasında canım çok acıyor ve her seferinde ağlıyorum. Bebe yağı kullandık kayganlaştırıcı jel kullandık kas gevşitici hap kullandık. Hiç biri işe yaramadı. Psikolojim çok bozuldu. Kendimi çok kötü hissediyorum. Aranızda yaşadığım sorunları yaşayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Özelden yazabilirsiniz
ne guzel yenmissin bende yenmek istiyorum ama korkum var yani esime musade etsem bu is bitecek ama korkuyorum kendimi nasil cesaretlendirebilirimkızlarrrrr merhabalar nasılsınız bakalımm mayıs 15 de evlendım ama ne siz sorun ne ben söyleyeyım ağlamak mı dersın zırlamak mı dersın ne ararsan vardı bende :))) ilişkiye giriyordu ama ölüp biterek ama daha sonra bu işin böyle gitmeyecegını gördüm ve yenmek için çareler aradım. anestol mü dersin kas gevşeticiler mi ohoo.. zeytınyagı denemedim hiç. BEbe yagı almıştım ama denemek kısmet olmadı :))) bugun Meryem suresı nas felak ayetel kursi okuudum ve denemeye başladık gözümü kapattım ve olabıldıgınce bacaklarımı açtım ve hoppp diye oldu yanma ve agrı tabiki oldu ama yendımmmmm :) uzun suredır burayı da okuyordum ALLAH RAZI OLSUN kkaderım ın yorumları ve bır kac arkadasın yorumları benı cesaretlendırdı hele heeleee bir yrum içimi dağladı diyebilirim bu iş unı mezunu olmaya da bakmıyıor cıft unı okudum ve bu ılllet benı sardı aama yendım ertelemeyınnnn kızlar :)))))
Ne olurrr banada yardim ettttttöncelikle benim bu hastalığı yenelim 1.5 seneyi geçti. şifremi kaybettim ve buraya girmem bugünleri buldu. bide yenince yardım edicem diyorudum kendi kendime. ama artık burdayım inşşah her konuda elimden geleni yapıcam bu problemi olan herkeze. girememin sebebi çok badireler atlattım tam kendimi psikolojik olarak topladım hamile kaldım 2 aylık bebeğimi kaybettim kürtaj oldum ondan sonra bu aralar yeni yeni topladım kendimi çok şükür çok iyiyi inşallah tekrar anne olurum. öncelikle bunu yeneceksiniz çok kolay olcak hemde ve evlilikte en önemli buymuş bunu anlıcaksınız. cinsel hayat evlilikte çok önemli. ben tam 1 sene 9 ay uğraştım bu illetle ama yendim çok şükür. ve bu sürede can yoldaşım eşim bana çok destek oldu derdi ki bana olmasın bitanem ben seninle bunun için mi evlendim böylede mutluyuz ama öyle değilmiş işte bu bi yemek yemek su içmek kadar ihtiyaçmış. nasıl uyumak ta bizim için gerekliyse buda bizim için özellikle erkekle için gerekli. bu sınavınızdan başarılı çıkacaksınız buna inanın. ben terapiye gittim öyle yendim. istanbulda oturanlar için fatihte kadın ve aile sağlık merkezi var sümeyye hanıma gitti. toplam 9 seansta bitti. ilişkiden zevk alma terapimle birlikte 9 seans. ve sıfır ücret devletimiz sağolsun. birde beni beklememin sebebi terapi ile yenmemin çok pahalı olmasıydı 3 binden başlıyordu. kadın ve aile sağlık merkezini bilmiyordum. eşimle önünden geçerken görüp girdim sordum beni sümeyye hanıma yönlerdiler. parmak egzersiziyle başladım serçe parmağımı ilk gün evde basardım ve nasıl ağladım anıra anıra yaptım diye başardım diye sonra işaret parmağı iki parmak üç parmak dört parmak dünyayı sokasım geldi vajinama en son eşimin de iki parmak denemesini yaptık onun iki parmağı benim dört parmağım. sonra ben üstte tüm kontrol bende elimle tuttum penisi yavaş yavaş girmesin sağladım ve oturdum. ben bunları okuyamazdım bile ay nasıl oturdu diyenleri duyuyorum burdan :)))))
ne kadar acıdı biliomusunuz sağ elinizle sol elinizin üstüne minicik bi cimdik atın o kadar..
benim yenen arkadaşlara bi sorum var benden ne parmak denemesinde ne de eşimle denerken hiç kan gelmedi esnek olabilir biliyorum ama herkezde böyle mi oluyor merak ediyorum?
Ayyy
Ne olurrr banada yardim etttttt
Ya canim biz parmak egzersiLerini gectik 6 ay once tedaviye basladik ama tam penis odevine gecmistikki dr un tayini cikti simdi ben parmakta bi sikinti yasamiyorum ama senin dedigin gibi esim altta ben uste kendim girdirmeye calisiyorum baya ilerleme oldu ama bi yere gelince cok aciyo bende geri cekiliyorum iste onu nasil ascam bilmiyorum sikildim iyice bu durumdan esim cok anlayisli ama uzuluyorumcanım sen ilk önce bunu ben yapıcam diyerek kendine inandır ve her gün tekrarla. ilk önce serçe parmak ile egzersiz yapman lazım streç ile parmağını sar hijyenik olması için çök dizlerinin üstüne nefes al ver derin derin sonra yavaş yavaş ilerle gör bak nasıl yapacaksın. hangi asamada olduğunu bilmiyorum ama ilk önce bu şekilde yapmakta fayda var yeni başlayanlar için. ben kendimden yola çıkarak anlattım. bunları yap canım gerisini iki üç parmak diye ilerletirsin:) sana güveniyorum yapacaksın...
.uyusturucu spreylerrr kremlermi dersinizzz aklınıza ne gelirse artık hepsini denedikkkkk hatta en büyük hatam eve anestezici çağırıp bayıttırmak olduuuu evet bunu bile yaptım olmadıııı........
Ya canim biz parmak egzersiLerini gectik 6 ay once tedaviye basladik ama tam penis odevine gecmistikki dr un tayini cikti simdi ben parmakta bi sikinti yasamiyorum ama senin dedigin gibi esim altta ben uste kendim girdirmeye calisiyorum baya ilerleme oldu ama bi yere gelince cok aciyo bende geri cekiliyorum iste onu nasil ascam bilmiyorum sikildim iyice bu durumdan esim cok anlayisli ama uzuluyorum
Arkadaslar merhaba.bende araniza yeni katildim 6 aylik evliyim ve universite mezunuyum ama universite mezunu olmak bu isin basina gelmeyecegi anlamina gelmiyor ne yazikki.Evlendigin ilk gunden beri bu isle basim belada cok uzuluyorum.ne olur banada yardimci olun.ben epey yol kat ettim aslinda.uc ay once bu siteyi buldum ve arastirdim herkesin yazdiklarini okudum.once kulak cubugu ile basladim,baktim girdi cok mutlu oldum.dunyalar artik benimdi.sonra tek parmak oda rahatca girdi hic zorlanmadim,sonra iki parmak uc parmak dort parmak....sonra tek mumu denedim biraz zorlasndim ama derin nefesler alip verdim onuda basardim...gecenlerde iki mumu da basardim.heyecanlandim esimle denedik ama gene alamadim alamadigim gibi umudumuda kaybettim.benim problemim su herseyi alabiliyorum ama p.nis asamadinsa sadece kafasini aliyorum gerisi gelmiyor.cok canim yaniyor.lutfen banada ozelden ulasip yardimci olun,daha cok yeniyiz daha fazla zaman kayebtmek istemiyorum