Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Canim senin son dedigin yontem benimde aklima geliyo ama olmazsa die denemiyorum hic benim asamamda faydali olurmukiii? Ya bide cok sinir oluyorum kendimi ilk basi o kadar guzel giriyoki ama bi yer var orayi assak sanki bitecek gibi ama senin dediginide yapicam umarim basaririm

Cok motive oldumcok tesekkur ederim insallah yakinda basaracagim bende az kaldi.umutsuz degilim zaten cok sukur,sonucta hasta olmayi biz istemedik Allah ne zaman ol derse o zaman olacak.Dua edin arakadaslar bol bol.

Canim parmak kadar urkuten bisey yok bende senin gibiydim hergun odama cekilir bu odevleri yapardim inan cozum değil. Daha da korkuyodum boyle yaparak kafamdabuyutuyordum. Koyde annelerimiz ninelerimiz nasil yapiyo, 10 yasndaki cocuklar bile evden kacip evleniyolar benim neyim eksik doyerek kendime kiziyodum. Hergunum aglayarak geciyodu. Esim sagolsun hoc sıkmıyodu ne zaman istersen olur diyodu nereye kadar boyle devam ederdi ki boyle iyi olmasi daha canimi acitiyodu kizip soylenen bir eşte yoktu ona karsi hep ezik oluyodum.. Dedim bende yaparim Allahin izni ile once doktora gittim kizlik zarımi esime gostermek icin nede olsa erkek icinde belki suphe olur diye ve sorunum var mi diye merak ettim niye yapamiyorum diye. Kadin bana zarinizduruyor ama siz vajinismussunuz dedi burdan arastirdim ve hep yazilan olumlu yorumlari okudum neden yapamayim diye. O doktor para tuzagi 8 10 seansta biter dedi 180tl idi yanlis hatirlamiyosam ilk gidisimiz. Neyse devlet hast.gityik orda 1 2 seans yaptik devlet oldugu icin 10dk.konusuluyo ve isin hallolmadan rahatlamadan cikiyoduk. Bu böyle olmaz dedim. Her gece namazlarimda dualarimi eksik etmedim bu cok onemli.. sonra isigi kapatip aksamlari deniyodum esimle kendime guvenim gelsin diye. Bnm popom esime donuk bi sekilde oldu bi kac deneme sonrasi. Hafif kayganlastirici surebilirsinizz. Kizlar tek damla kan gelmedi ve ne bir aci ne bir sizi rabbime ne kadar sukretsem azdir eger ilk gece yatmis olsaydik benden kan gelmeyecekti ve esim benden hep suphelenecekti. Kiz degilmi diye. Cok sukur ki rabbim bana ilk gece izin vermedi doktora gitmeme ve esimin kizliginiz duruyor sizin ki psikolojik bir rahatsizlik demesini duydu vajinamda bi skntinin olmadigini ogrenmek icin gitmistik sanki yapinca bir duvar oluyor girmiyor gibi geliyodu. Inanin nasil girdigini hic anlamadim acirsa acisin ya kucucuk kizlar bile zevk aliyo ben niye korkuyorum dedim ve oldu. Zerre aci hissetmefim heralde bnm kizlik esnekti. Sonra kanamam olmadi acaba yanlis bi yere mi sokuyoruz diye dusunerektentekrar doktora gittim esnek zar yapiniz vardir veya bazen kan ice akabiliyor dedi icimrahatladi.. korkulacak hic bisey yokkkkkkk..

Tebrik ediyorum sizi darisi basimiza insallahama ben parmak egzersizi falan yapinca dahada rahatladim vajinam esnedi zarim esnedi cok rahatim simdi,denemelerde kafasi giriyor cok rahat iste ilerletmek sıkıntı

Tebrik ediyorum sizi darisi basimiza insallahama ben parmak egzersizi falan yapinca dahada rahatladim vajinam esnedi zarim esnedi cok rahatim simdi,denemelerde kafasi giriyor cok rahat iste ilerletmek sıkıntı
Insallah darisi basiniza. Tabiki herkeste ayni olacak degil bana cok itici ve zor geliyodu o egzersizler yaptim parmak giriyosa oda girer diye dusundum hep

Ya arkadaslar sole yorumlara bakiyorumda gercekten cogu kisi hep parmaktan sonra penisin basini alip ilerletememekten sikintili.iste orayi nasil ascaz esime izin vermiyorum o girdirsin die hep ben ustte o altta ittirmeye calisiyorum ama iste orda bi tik daha gitse olacak gibi kim bu konuda bilgili allah askina yardim edinnnnnn

aklına gelen herşeyi denemen lazı. birde p....s girdikten sonra hep duvar diyoruz bizler aslında orada duvar falan yokmuş. bu bizim psikolojik olarak hissettiğimiz birşeymiş. yani hiç birşey yokmuş orada doktor aynı bana böle söyledi ve ben yendikten sonra duvar falan hissetmedim olsa hissetmezmiydim? artık herşeyi bitirmişsin sen şuncacık bişey kalmış hadi canım en yakın zamanda yaz buraya bittiiiiii diye

Cok motive oldumcok tesekkur ederim insallah yakinda basaracagim bende az kaldi.umutsuz degilim zaten cok sukur,sonucta hasta olmayi biz istemedik Allah ne zaman ol derse o zaman olacak.Dua edin arakadaslar bol bol.

herşey allahtan canım buda bizlerin ve eşlerimizin sınavı inşallah bu sınavı herkez birlikte el ele geçer. başardıktan sonr ki günlerinizi düşünün mutluluğuz kat kat artcak ve evlilik gözünüzde daha önemli bi yere gelicek çünkü bizler evliliklerimizi uçurumun kenarından kurtaran birer melekleriz:)))

dediğim gibi yine söylüyorum güzelim orada duvar yada başka bişey yokmuş ve yok bizzat örneği benim yaşadım . duvar var diyerek eşimi kaçkez itekledim. bu bizlerin beyninde psikolojik olarak yarattığımız bişeymiş. nasıl şizofreni hastaları olmadık olayları olmuş gibi anlatırlar aynen öyle şizofreni hastaları en yakınında ki insan ona zara vericek düşüncesiyle onu seven insanlar zarar vrdiren bi hastalık. bu da bizim hastalığımız herkesde görülen ve söylenen bı duvar var bütün herkez söylermiş. ve buda bi kanıtı bizim vajinismus olduğumuz doktorlar burdan teşhis koyarlarmış bi duvar sanki cümlesinden sonra doktor hastasının şıp diye tanıyor. hadiiiii kızlar çok az kalmış yenmenize en yakın zmanda güldürün yüzlerinizi ve kesinlikle kayganlaştırıcı kullanın kendinize ve eşinizede.

bu sürede bu en önemli sırrınızı mümkünse kimsyele paylaşmayın derim çünkü bunu yaşamayan insanlar sizi anlamıyorlar. ben iki yakın arkadaşıma söylemiştim sadece ve çok pişman oldum nasıl yapamazsın sorusu bile yetti pişman olmama...

Ewet bisi yok ici bombos ah bide orayi gecsem destegin icin cok saol canim ins.hayirli haberlerle doncem sana dua et banaaa

Slm arkadaşlar bende 1sene önce kendim yendim 5sene eşimle kardeş gibiydik çok şükür kurtuldum boşuna çekmişim onca sene. denemediğim şey kalmamıştı
Kendimce burdan okuduklarım kadarıyla bi çözüm buldum ve başardım sizde deneyin belki kurtulursunuz sizde :)
kas gevşetici hap kullandım klasik pozisyonda derin nefes aldım ve ıkındım eşimede yavaş yavaş ilerlemesini söyledim gerildiğim yerde eşime durmasını söyledim yine derin nefes ıkınma bitti bile :)
inanın orası çok esnek bilmediğimizden abartıyoruz sadece.
Şimdi ben istiyorum düşünün
hiç korkmayın hiç değmez bu eziyeti çektiğinize
Sefasını sürmek varken cefasını çekmeyin
Şimdi bebek istiyoruz Allah'ım nasib eder inşallah..
Birilerine umut olurum belki diye yazmak istedim bende çok bakmıştım böyle çareler aramıştım burdan.. inşallah kurtulursunuz en yakın zamanda

1 yıldır ben de bu dertle uğraşıyorum ama artık canıma tak etti her gün ağlamaktan bıktım eşimi çok seviyorum ve daha fazla üzmek üzülmek istemiyorum lütfen bana da yardım edin özelden mesajlarınızı bekliyorum

Merhaba arkadaslar buradaki yazılanları gorunce yalniz olmadigimi hissediyorum.. ben de 7 aylik vajinismus hastasiyim.. bu hastalik benim kendime olan ozguvenimi de alip gitti..esime olan istegimi de alip gitti.. esim olmasa bile bu durumdan sikayetci degil ama cok uzuluyor.. ama ben kendimi cok suclu hissediyorum.. parmak egzersizi yapmadim hic cunku oraya dokunmaktan cok korkuyorum haftaya bir klinige randevu aldim 3000 tl dedi ve 5 -10 gunde hallederiz dedi.. kendime guvenim o kadar gitti ki bunun bile cozebilecegine inancin kalmadi.. yenmeyi cok istiyorum ama bu gastaligin cozumu olduguna inancim yok.. bana yardimci olur musunuz?

canımmm ne olur burda ki yazıları yılmadan bıkmadan oku buraya gelene kadar bende senin gibiydmm.. evet bende hala yenemedim ama güveniyorum kendime en azından eskisi kadar sorun etmiyorum canım o kadar çok sıkılmıyor. burda ki herkes o kadar iyi ki yavaş yavaş hepimiz bu hastalıktan kurtulcaz allah ın izniyle

ilk evlendiği zaman bi kadın doğum doktoruna muayeneye girmiştim kızlık zarin çok geride desi ve tedavi ederken çok canımı yaktı ve ben tedaviden çok sogudum.. Kendimi çaresiz gibi görüyorum parmağını nasıl dokunduracagim bilmiyorum

o kadın doğuma gitmen talihsizlik olmuş( benim tavsiyem buradan vazgeçme keşke elimizden gelen bir şey olsa

Arkadaslar yorumlari okudukca merakim artti.. ben vajinusmus muyum degil miyim kararsiz kaldim.. cunku zor da olsa oraya esimin p..s i giriyor.. hatta suan bebegim var iki aylik. Allah isteyen herkese versin hayirlisiyla..
Kafam cok karisti.. ben p..s i zor aliyorum ama aliyorum sonucta.. ama hicbir zevk almiyorum bian once bitsin istiyorum.. oysa o asamaya gelene kadar bi problem yok ama o asamada zorlaniorum ve gerceklestigi anda da zevk almyip bitmesini istiyorum..

Ee simdi ben vaji miyimm degil miyim.. cok kFam karisti gercekten.. bide vajinusmusu yenen arkadaslar zevk de aliyorlar mi???

senin probleminin ilişkiden zevk alamama bununda doktor tedavisi var terapi ile öğretiyorlar bi kadın doğumcuya git derim yönlendirir seni. ben vajinismustum yendim ve ilişkiden zevk alıyorum ama her ilişki de değil tabiki arada bişey anlamadğım oluyo her ilişkide zevk alınıyor mu onuda bilmiyorum ama olsun yinede halime şükür kadınında boşalması erkek kadar önemli insanı çok rahatlatıyor ruhen ve bedenen

öncelikle her gün ağlamayı bırak ve burda yazılanları uygula. ağlamak bişeye fayda etmiyor güzelim. özeldem de yazmayıp buaraya yazalım ki herkez okusun birisine faydamız olur belki. bunu yenebiliceğine inan ve eşinle mutlu günlerini düşün işe başla. parmak egzersizlerile başla işe. şerçe parmağına sitreç ile sar dizlerine çök ıkanarak parmağını vajıanana doğru ilerlet yavaşça içine al. bunu yaptıktan sonra yenmiş kadar mutlu olacaksın. hadi başarılar :)

Biran önce nasıl yenebileceksen ona başla canım. bende öyleydim özgüvenim sıfırlanmıştı herkezin yanında kendimi ezik gibi görüyordum ve evlenmeden önce nasıl da her işin üstedesinden gelirdim kendi nianımı düğünümü herşeyimi tek başıma yaptım ailemde var ama yok. ama evlenince iki lafı biraraya getiremeyen bi kız oldum çıktım. benim eşimde hiç problem yapmıyordu olsun bitanem olmasada olur biz böyle mutluyuz derdi. evet mutluyduk ama cinsellik evliliğin en başında geliyormuş bunu yenince anladım. Bi başlangıç yapmışsın doktorun dediklerini harfiyen yap emi bende doktora giderek yenenlerdenim. çok başarılar en yakın zamanda buraya hikayeni yazman dileği ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…