onları yapabiliyormuşsun hemde çok fazlasını yapıyorsun. eşinlede yapabilirsin inan buna hiç acı yok biliyorsun zaten o abaratları içine alırken acıdımı tabiki hayır. acı sadece kendimizi kastığımızda var. lütfen daha fazla zaman kaybetme. evlilikte cinsellik en başta geliyor. ve ben bunu 1 sene 9 ay sonra bun hastalığı yenince anladım sen çok kısa bi zaman içinde bu işi başaracaksın. herkezin yaptığını biz niye yapamayalım ki.
ARKADAŞLARRRR şimdi aklıma geldi biraz tuhaf ama bunu deneyin ben bunu doktorundan öğrenmedim kendi kendime bulduğum bi yöntem. ilişki sırasında herşeyi unutmanız için kafanızda acıcak mı soruları dolaşmaması için bunu yapın derim eşinizden de utanmayın utancak hiçbişi yok zaten. şimdi ilişki esnasında elinizle klitorisinizi uyarın zaten dokunmayla zevk alınan bi bölge Allah o yüzden yaratmış orayı.bu şekilde başka bişi düşünmezsiniz ben ilişkiyi başardıktan sonra bi süre bu şekilde yaptım çünkü bu illetten kurtulsanızda bi süre ilişki esnasında korkular devam ediyor ben 3 ay kadar yaptım sonra gerek duymadım. beni yanlış anlamayın lütfen