Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

arkadaslar bu tarz kliniklere sakin gitmeyin aramayin.3 gun icin 4-5 bin para vermeyin.kendinizin de yapabileceginiz bu kucuk sorun icin para verme psikolojisi ile bu isi yapanlar war.
para verip yapmaktansa kendi beyninizi sartlandirip yenin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok tesekkur ederim telkinleriniz icin :) yanimda olan insanlari gormek cok guzel.. beni yalniz birakmayin nolur

Bide sanirim su olay var.. deligi buldum tamam da tam olarak nereye dogru ilerlemem gerekiyor.. parmagimin sekli nasil olmali? Bunlari cevaplarsaniz sevinirim

Bide sanirim su olay var.. deligi buldum tamam da tam olarak nereye dogru ilerlemem gerekiyor.. parmagimin sekli nasil olmali? Bunlari cevaplarsaniz sevinirim
canim delige girdikten sonra popoya egimli sekilde ilerleticeksin parmagin ztn kendi yatay şekli alir onu dusunme..ikinarak daha kolay oluyor

merhaba bisey sorucam..kremi iliskiye baslamadan kac dakika once surmeliyim?

Kizlar.. bugun en sonunda jinekolaga gittim.. meger ben girisi buldugumu saniyomusum farkli bir yeri zorluyormusum.. tahris olmus biraz.. ama neyse doktorla denedim ve oldu sonra eve geldim.. esime denettim o da oldu.. ama henuz daha isaret parmagindayim ama bunu bile icime alabilecegimi dusunemoyodum.. mutluluktan agladim.. nolursunuz kendinizi kasmayin.. aci yok sadece giris bolumunde biraz his oluyo ondan sonra itince giriveriyor zaten.. girdikten sonra da baski oluyo ama o aci degil inanin ki.. ACI yok... kendinize ve kendimize bunu yapmayalim.. birbirimize destek olalim canlarim.. sizleri seviyorum.. hepimize basarilar.. sizleri okudukca kendim gibi seviniyorum.. inanin ki.. iyi haberler ile donmeyi umuyorum.. simdilik hoscakalin..

Merhaba kizlar 2 senelik kabusu dun aksam bende yendimmm cokk mutlutum hicdee korktugum gbi olmadi bu zmana kadar bosuna sikinti cekmisim allahima binlerce şükürler olsun ki yendimm .
tebrik ederim canm bende seni merak etmiştim nasıl başardığınıda yaza bilirsin diğerleride öğrensin

selam arkdşlar..
ben buraya daha önce yazmıstım eşimle çok severek evlendik surtunerek hamıle kaldım hatta 10 aylık bır bebegım var ama hala bız onu yapamadık dıye...
veee sukurler olsun dun gece bunu başardım.. ben buradan cooooookkk ders aldım.. hepinize çoookk teşekkür ediyorum..
İnanın gercekten kafada bıten bır olay..asla acı hıssetmedım..asla hem de... sadece korkmayın kendınızı bırakın ıcerısı gercekten cok esnek bır yer.. olup olmadıgını bıle anlamıorsunuz..
olduktan sonraki tek düşüncemiz iki yıldır boşu boşuna yapamayısımız...
veeeeeeeeeeeeeee tabıkı ıkı yıldır benı bır kere bıle uzmeyen, kırmayan eşime buradan o duymasa da cook tesekkur ederım.. ona mınnettarım <3
sunu da belırteyım ben bu hastalıktan kurtulmak ıcın doktora gıtmeyı mılyarlar vermeyı gozden cıkartmıstım.. ınanın sız de kafanızda bıtırın acımayacak yapabılırım dıye.. o kadar para vermeyın..
bunca ınsan nasıl yapıyor... ınancınız fazlalastıkca acınız azalacak bunu unutmayın :)
Allahım herkese atlatmatı nasıb etsın inşallah..
Hayırlı ramazanlar..

Nasil yendin bize biraz anlatir misin? Bende yaklasik 3 aylik evliyim.. doktora gidiyorum.. parmak egzersizleri veriyor ama cok zor yapiyorum.. yardimci olur musun?

Nasil yendin bize biraz anlatir misin? Bende yaklasik 3 aylik evliyim.. doktora gidiyorum.. parmak egzersizleri veriyor ama cok zor yapiyorum.. yardimci olur musun?
canım burayı sureklı okuyordum.. once yonunu keşfettım sonra da parmak egzersıızı yaptım..parmagımı bn de basta alamıyordum ama zamanla cesaretlendım.. ben altta olacak sekılde once yag surdum tabı.. bebek yagı kullandım korunmasız denedım kontrol bendeydı.. sen sakın ıtme dıyordum eşime.. yavas yavas yonune dogru kaydırınca oluyor zaten.. sonra korunmalı denedık onu de bebek yagı ıle denedık tabıkı.. o da oldu cok sukur.. ben 2 yıldır yapamıordum megerse kafada bıtecek bır sey..sakın sıkma kendını..ve de erteleme bu tamamen bır erteleme rahatsızlıgı.. vallahı acı falan yok yıllarca bosa korkutmuslar bızı..

Bende parmak egzersizi yapiyorum ama henuz sadece isaret parmagini alabildim.. tamamen girdiginde aci yok gercekten.. aslinda denemek istiyorum fakat doktor onun soylemedigi seyleri yaptigimda sinirleniyor.. parmagi artik rahatca aldiginda mi denedin. Ben hala parmakta zorlaniyorum cunku? Cevap verdigin icin tesekkur ederim..

evet canım parmagımı denememde aldıgımı fark ettım ve denedim oldu :) korkma ama ınankı orası cooookk esnek hemen genıslıyor acı hıssetmıorsn kafanda bıtrdıkten sonra yapıorsun ınan kı

1 aylik evliyim esimle 7 yildir sevgiliydik dugunumuz oldu her sey cok guzeldi ta ki o geceye kadar. O kadar cok canim yaniyor ki denemek bile istemiyorum. Parmak egzersizlerini yapiyorum isaret parmagim giriyor ama orta parmagimla ikisi girmiyor kesinlikle. Esimle denedigimizde yarisi bile giremiyor gidim gidim ilerliyoruz sanki o girdikce icimde catur cutur bir seyler yirtiliyor... Doktora gitmek istemiyorum verecek milyarlarimiz yok cunku. Devlet hastanesi boyle bir hizmet sunmuyordur sanirim. Ne yapacagim ben. Dugunumden beri her gece aglayarak uyuyorum burda yazanlari yapmaya calisiyorum ama nafile...

Merhabs canım.. kendini harap etme..burda yazan bizim gibi olan herkes bi sekilde başarmış..umidimizi kesmicex..ve inançli olucaz..ben Bakırköy devlet hastanesi de var diye biliyorum..

Merhabs canım.. kendini harap etme..burda yazan bizim gibi olan herkes bi sekilde başarmış..umidimizi kesmicex..ve inançli olucaz..ben Bakırköy devlet hastanesi de var diye biliyorum..
Canim anadolu yakasindayim ustelik calisiyorum gidip gelmem cok zor olur. ne yapacagim artik hic bilmiyorum. Cevremdeki insanlar ha bire evlilikte cinsellik en onemli sey diyip duruyor benim beceriksizligimden habersiz

aynı sorun bende de var.sanırım bende içime yukarı doğru itiriyorum canım yanıyo.aşağı doğru nasıl itilecek acaba anlamadım??

Canim anadolu yakasindayim ustelik calisiyorum gidip gelmem cok zor olur. ne yapacagim artik hic bilmiyorum. Cevremdeki insanlar ha bire evlilikte cinsellik en onemli sey diyip duruyor benim beceriksizligimden habersiz
sen neden bakıyorsun cevrendekılere... ben de esımle neredeyse kacarak evlenecektım 2 yıl yapamadım.. cınsellık tamam onemlı de her seyı degıl evlılıgın.. yaparsın emın ol.. ayna ıle falan dene. sen kendını kastıgın ıcın olmadıgını dusunuyorsun.. rahat ol hatta bana sıcak bır banyo yap oncesınde mazejık al oyle dene demıslerdı bır de yönünün dogru bul.. yukarı dogru deıl o zaman canın acır.. yapıcam ben bu ısı de ... trılyonlarca ınsan acı olsa yapar mı bu ısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…