- 16 Mayıs 2015
- 196
- 76
Herkese merhaba.. bende araniza yeni katilanlardanim.. 2.5 aylik evliyim burdaki çoğu kizlar gibi bende vajinusmus hastasi oldugumu ogrendim.. ve bu konuyla alakali bir doktora basladim.. yaklasik 1 ayi gecti doktora gideli.. verilen egzersizler vs. Ilk basta aynaya bile bakma tahammulum yoktu sonra alistim ama iceri nasil bisey girer diye beynimi yiyorum adeta.. doktirun verdigi egzersizleri tam yapamadigim icin buda bende cok fazla stres olusturuyor.. isin ozu su moralim tamamiyle yerin dibinde.. bir turlu kafamdaki kotu ve olumsuz dusunceleri atamiyorum beynimden.. hep bi aci olcak o olcak bu olcak falan.. bugun doktor bana kendi muayenehanesinde denetti parmak egzersizini isaret parmagimi ittirmeye calistim ama size soyle soyliyim 1.5 saat surdu bu islem yinede ucuncu boguma kadar olmadi.. en son kollarim kasilmaktan uyustu.. agliyodum doktorun karsinda hungur hungur.. evet evde denedigimden daha cok iceri girebilmisti ama genede bu benim icin bi ilerleme sayilmazdi.. sevinecegime agladim doktordan cikinca.. o kadat canim acimisti ki kasmaktan.. tahris oldu.. hala yaniyor suan.. benim sorum su beynimizi ikna etmemiz en onemlisi fakat ben iceri girmeye calisirken karsimda bir kemik var gibi sert biseye geliyorum. Daha da ittir diyo doktor ama o bosliga bir turlu cikamiyorum.. elimi jel ile kayganlastiriyorum.. genede cok fazla kasilmam var.. nolur bana yardimci olun.. hergun aglamaktan mutsuzluktan kurtarin beni.. ben artik bu iskenceye dayanamiyorum..[/QUOTE
hepimiz ayni sorunu yasadik canim kendimizi canimiz yancak oraya girmesi imkansiz die sartlandirdik.ama artik kendini oranin genisleyebilen bebegin kafasinin bile ordan cikabildigini dusun motive et.evet hersey kafanda bitiyor caninin yanmicani ve basarabilecegine konsantre ol.cok soguk bi havada ben usumuyorum die kendini sartladiginda usumedigini hissediyosun kalbe bile atmasi icin beynimiz emir veriyo cunku beyin vucudumuzu yonetio.sende simdi herseyi unutup korkmaman gerektigini anlat kendine.esin yaninda hem korkacagin hicbisey yok.bizim gibi sende basaracaksin...
Kesin ve Kalıcı Çözümü var.yıpratıcı bi tedavi Süreci yaşamışsanız üç gün gibi kısa bi süre de çözüyoruz üstelık parmak egzersizi olmadan..0 ... danışmanımız makbule hanım la görüsebilirsiniz..Yanınızdayız ...com....
canim delige girdikten sonra popoya egimli sekilde ilerleticeksin parmagin ztn kendi yatay şekli alir onu dusunme..ikinarak daha kolay oluyorBide sanirim su olay var.. deligi buldum tamam da tam olarak nereye dogru ilerlemem gerekiyor.. parmagimin sekli nasil olmali? Bunlari cevaplarsaniz sevinirim
merhaba bisey sorucam..kremi iliskiye baslamadan kac dakika once surmeliyim?Merhaba
bir aylik evliyim. Hepinizin karsilastigi malum problemle karsilastim. Bende esimi kendime yaklastiramama gibi bir durum yoktu fakat canim cok aciyordu. Canim cok aciyinca da farkinda olmadan esimi ittiriyordum ve bacaklari kilitliyordum.
Ilk gece yapamadik. Ertesi gun de yapamadik. Hemen telefona sarilip konuyu arastirdim. Vajinismus denilen bi problem varmis. Burda yazilanlari okudum okudum. Bir ay boyunca denemelerimiz basarisiz oldu. Bir gun evde tekken sizlerin de dedigi gibi aynanin karsisinda vajinamin nasil bir sey olduguna baktim. Cok degil sadece bir iki dakika. Sonra orta parmagima vazelin surerek yattigim pozisyonda parmagimi iceri sokup sokamadigimi kontrol ettim. Yarisi girebiliyordu. Umutlandim, aksama tekrar denedim ama yine basarisiz olduk.
Esime parmagimi sokabildigimi gostermek istedim. Ve bu sefer vajina iyice kayganlastigi icin parmagimin tamamini sokabildim.
Simdi, bu noktada onemli olan seyleri size siralayacagim.
Ben boyle kan gorunce ya da ne biliyim birinin yaralanma olaylari, kaza olaylari anlatilsa, birisi elimi soyle kestim bilmem ne dese ayaginin alti titreyen biriyim. Kan falan tutar beni ya da icim titrer bi tuhaf olur gerilirim boyle. Cok kendimi kasan bi insanim. Uyurken bile rahat birakamam kendimi. Bunlari soylememin sebebi su,
vajinama dokundugumda ya da parmagimi icine sokmaya calistigimda canim falan acimiyo fakat hemen icim titrer. Whatsappta dislerini sıkan smile gibi oluyorum.
Ilk olarak tavsiyem ilk gunler orta parmaginizin ucuna vazelin surun. Sonra vajinanizin girisini bulun. Parmaginizi icine sokmaya falan calismayin. Sadece vajinaninizin giris deligine vazelini surup parmaginizi oraya alistirmaya calisin. Bence temel kural, girisi dogru olarak bulmak ve orayi elleyebilmek.
Ilerleyen gunlerde kendinizi alistirdikca yine vazelinle parmaginizi daha ilerletmeye calisin. Kac bogum falan filan anlamam. Siz parmaginizi ilerletebildiginiz kadar ilerletin. Aci oluyo mu diye sorarsaniz hafif bi yanma batma hissi oluyor ama ikinirsaniz parmaginizin rahat ilerledigini gorceksiniz. Kan falan cikmiyor merak etmeyin. Kucucuk parmaginizla zari delemezsiniz. Cok mu bunaldiniz sikildiniz birakin egzersizi. Hic kendinizi zorlamayin. Tekrar cesaretiniz geldiginde deneyin.
Her neyse, bu parmak denemelerini bikac sefer yaptim. Buradan okudugum seyler sonucu emla anestezi kremi aldim. Artik nereye surmem gerektigini dogru olarak biliyodum. Vajina girisine surdum. Ve de cok ilerletmeden birazcik icine. Yaklasik yarim tupten birazcik fazlasini harcadim. Daha sonra tekrar denemeye karar verdik. Kremi surdukten on onbes dakika sonra etkisini gosterdi. Vajinami hissetmiyordum. Ciddi anlamda hissetmiyordum. Bu yuzden esim denemek istedi. Popomun altina yuksek bir yastik koyduk. Yatagin ucuna geldim. Esim de ayakta denedi. Ve oldu bitti. Olup bitmesinin tek sebebi kremin uyusturucu etkisi. Cunku esimin girdigini falan hissetmedim. Bu yuzden de kendimi kasmadim. Sadece esim en son noktaya kadar ilerlettiginde canim cok hafif aciyodu.
Kanama falan da oyle abartilcak derecede olmadi. Zaten oyle burun kani gibi oluk oluk akan sulu sulu akan bi kan beklemeyin. Cokokrem gibi surdugunuzde elinize bulascak cinsten bi kan var. Ertesi sabah da cok az kanamam olmustu.
Bir diger tavsiyem, cesaretiniz ve deneme isteginiz hep olsun. Bunu asla kaybetmeyin ama kendinizi sikmayin illa olacak olacak diye. Icinize sikinti gelip bunalmissaniz eziyet etmeyin kendinize. Tekrar kendinizi toparlayip deneyin. Boyle vajinismuslu kisilerin esleri genelde cok anlayisli oluyolar. Sakin esinizin bu anlayisini suistimal etmeyin. Esinizin anlayisi bi yere kadar. Sonra alttan alta laf dokundurmalar, sakayla karisik espiriler baslar. Alinan yine siz olursunuz. Yapamiyorum diye bisey yok. Onumde daha zaman var diye gormeyin ve sureyi uzatmayin. Ne kadar erken hallederseniz o kadar saglikli bi yasam biciminiz olur.
Ben herkesin basarabilecegine inaniyorum. Bu cumleyi okurken "hayir iste ben basaramiyorum" demeyin. Hepinizin mutlu haberlerini almayi bekliyorum
tebrik ederim canm bende seni merak etmiştim nasıl başardığınıda yaza bilirsin diğerleride öğrensinMerhaba kizlar 2 senelik kabusu dun aksam bende yendimmm cokk mutlutum hicdee korktugum gbi olmadi bu zmana kadar bosuna sikinti cekmisim allahima binlerce şükürler olsun ki yendimm .
Nasil yendin bize biraz anlatir misin? Bende yaklasik 3 aylik evliyim.. doktora gidiyorum.. parmak egzersizleri veriyor ama cok zor yapiyorum.. yardimci olur musun?selam arkdşlar..
ben buraya daha önce yazmıstım eşimle çok severek evlendik surtunerek hamıle kaldım hatta 10 aylık bır bebegım var ama hala bız onu yapamadık dıye...
veee sukurler olsun dun gece bunu başardım.. ben buradan cooooookkk ders aldım.. hepinize çoookk teşekkür ediyorum..
İnanın gercekten kafada bıten bır olay..asla acı hıssetmedım..asla hem de... sadece korkmayın kendınızı bırakın ıcerısı gercekten cok esnek bır yer.. olup olmadıgını bıle anlamıorsunuz..
olduktan sonraki tek düşüncemiz iki yıldır boşu boşuna yapamayısımız...
veeeeeeeeeeeeeee tabıkı ıkı yıldır benı bır kere bıle uzmeyen, kırmayan eşime buradan o duymasa da cook tesekkur ederım.. ona mınnettarım <3
sunu da belırteyım ben bu hastalıktan kurtulmak ıcın doktora gıtmeyı mılyarlar vermeyı gozden cıkartmıstım.. ınanın sız de kafanızda bıtırın acımayacak yapabılırım dıye.. o kadar para vermeyın..
bunca ınsan nasıl yapıyor... ınancınız fazlalastıkca acınız azalacak bunu unutmayın :)
Allahım herkese atlatmatı nasıb etsın inşallah..
Hayırlı ramazanlar..
Nasil yendin lutfen bizede ogretir misin?tebrik ederim canm bende seni merak etmiştim nasıl başardığınıda yaza bilirsin diğerleride öğrensin
canım burayı sureklı okuyordum.. once yonunu keşfettım sonra da parmak egzersıızı yaptım..parmagımı bn de basta alamıyordum ama zamanla cesaretlendım.. ben altta olacak sekılde once yag surdum tabı.. bebek yagı kullandım korunmasız denedım kontrol bendeydı.. sen sakın ıtme dıyordum eşime.. yavas yavas yonune dogru kaydırınca oluyor zaten.. sonra korunmalı denedık onu de bebek yagı ıle denedık tabıkı.. o da oldu cok sukur.. ben 2 yıldır yapamıordum megerse kafada bıtecek bır sey..sakın sıkma kendını..ve de erteleme bu tamamen bır erteleme rahatsızlıgı.. vallahı acı falan yok yıllarca bosa korkutmuslar bızı..Nasil yendin bize biraz anlatir misin? Bende yaklasik 3 aylik evliyim.. doktora gidiyorum.. parmak egzersizleri veriyor ama cok zor yapiyorum.. yardimci olur musun?
Bende parmak egzersizi yapiyorum ama henuz sadece isaret parmagini alabildim.. tamamen girdiginde aci yok gercekten.. aslinda denemek istiyorum fakat doktor onun soylemedigi seyleri yaptigimda sinirleniyor.. parmagi artik rahatca aldiginda mi denedin. Ben hala parmakta zorlaniyorum cunku? Cevap verdigin icin tesekkur ederim..canım burayı sureklı okuyordum.. once yonunu keşfettım sonra da parmak egzersıızı yaptım..parmagımı bn de basta alamıyordum ama zamanla cesaretlendım.. ben altta olacak sekılde once yag surdum tabı.. bebek yagı kullandım korunmasız denedım kontrol bendeydı.. sen sakın ıtme dıyordum eşime.. yavas yavas yonune dogru kaydırınca oluyor zaten.. sonra korunmalı denedık onu de bebek yagı ıle denedık tabıkı.. o da oldu cok sukur.. ben 2 yıldır yapamıordum megerse kafada bıtecek bır sey..sakın sıkma kendını..ve de erteleme bu tamamen bır erteleme rahatsızlıgı.. vallahı acı falan yok yıllarca bosa korkutmuslar bızı..
Merhabs canım.. kendini harap etme..burda yazan bizim gibi olan herkes bi sekilde başarmış..umidimizi kesmicex..ve inançli olucaz..ben Bakırköy devlet hastanesi de var diye biliyorum..1 aylik evliyim esimle 7 yildir sevgiliydik dugunumuz oldu her sey cok guzeldi ta ki o geceye kadar. O kadar cok canim yaniyor ki denemek bile istemiyorum. Parmak egzersizlerini yapiyorum isaret parmagim giriyor ama orta parmagimla ikisi girmiyor kesinlikle. Esimle denedigimizde yarisi bile giremiyor gidim gidim ilerliyoruz sanki o girdikce icimde catur cutur bir seyler yirtiliyor... Doktora gitmek istemiyorum verecek milyarlarimiz yok cunku. Devlet hastanesi boyle bir hizmet sunmuyordur sanirim. Ne yapacagim ben. Dugunumden beri her gece aglayarak uyuyorum burda yazanlari yapmaya calisiyorum ama nafile...
Canim anadolu yakasindayim ustelik calisiyorum gidip gelmem cok zor olur. ne yapacagim artik hic bilmiyorum. Cevremdeki insanlar ha bire evlilikte cinsellik en onemli sey diyip duruyor benim beceriksizligimden habersizMerhabs canım.. kendini harap etme..burda yazan bizim gibi olan herkes bi sekilde başarmış..umidimizi kesmicex..ve inançli olucaz..ben Bakırköy devlet hastanesi de var diye biliyorum..
aynı sorun bende de var.sanırım bende içime yukarı doğru itiriyorum canım yanıyo.aşağı doğru nasıl itilecek acaba anlamadım??EU3
Guest
öncelıkle herkeze merhaba arkadaşlar,2 ay önce bu sıtede vajınusmusum dıye yardım ıstemıstım o zaman 6aylık evlıydım ve moral denen bırsey kalmıyordu,kendımı kadın olarak evlı olarak bıle görmuyordum...ama sımdı dr a para vermeden bırcok arkadaşımızın yaptığı gıbı bu durumu yendım...ben ılk başta vajınamın ıcıne dokunamıyordum bıle ve oranın kapalı olduğunu gördumm ..meğerse kendımzı sıktığımızdan öyle oluyormuşş... neyse serçe parmakla başladım olaya...gırdı o kadar mutlu oldum kı o zaman kafamda oraya bırsey gırebılceğı yerleştı... tamam bunu yaptıysan ışaret parmağınıda yaparsın dedım burnumda derın nefes alıp ağzımdan vererek onuda aldım ve en son parmak aşamam 2 parmağı dıer parmaklarda olduğu gıbı eldıvenın tek parmağına çıft parmağı yerleştırerek yaptım azda olsa gırdı... hemen pns aşamasına geçtım yapamadım ılk başta ve azım ettımm acımayacak acımayacak dıye kendımı şartlandırdımm vee 27martta esımın pns bebeyağını surduk ve azda kendı vajenıme vee BURASI ÇOK ÖNEMLI elımle kendım vajıne yerleştırdım ve derın bı nefes alıp cocuk doğurur gıbı ıkınırken beraber pns aşşağı yöne doğru yavaşca bı yıttıkkı HIÇBIRSEY ANLAMADIM olmuştu.. emın olmak ıcın 1 daha yaptım baktımm aşşağı doğru ıtınce oluyor...meğerse 8ay sırf vajınanın ıcıne yerleştırdıkten sonra yukarı doğru ıtıp canımı acıtmaktan dolayı olmamışş... arkadaşlar bunun yönu pns vajı ağzına yerleştıkten sonra ıkınarak yada nefes aldıktan sonra yavas yavaş verırken aşşağı doğru yıtmek.... kendımı aylarımı boşa harap etmısım... bu arada bende dr dr aradım ama sımdı param cebımde..umudunuzu kaybetmeyın cunku o kadar kolaymış kı olan zamana oluyor...deneyın azmedın arkadaşlar...
sen neden bakıyorsun cevrendekılere... ben de esımle neredeyse kacarak evlenecektım 2 yıl yapamadım.. cınsellık tamam onemlı de her seyı degıl evlılıgın.. yaparsın emın ol.. ayna ıle falan dene. sen kendını kastıgın ıcın olmadıgını dusunuyorsun.. rahat ol hatta bana sıcak bır banyo yap oncesınde mazejık al oyle dene demıslerdı bır de yönünün dogru bul.. yukarı dogru deıl o zaman canın acır.. yapıcam ben bu ısı de ... trılyonlarca ınsan acı olsa yapar mı bu ısı :)Canim anadolu yakasindayim ustelik calisiyorum gidip gelmem cok zor olur. ne yapacagim artik hic bilmiyorum. Cevremdeki insanlar ha bire evlilikte cinsellik en onemli sey diyip duruyor benim beceriksizligimden habersiz