Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

sen neden bakıyorsun cevrendekılere... ben de esımle neredeyse kacarak evlenecektım 2 yıl yapamadım.. cınsellık tamam onemlı de her seyı degıl evlılıgın.. yaparsın emın ol.. ayna ıle falan dene. sen kendını kastıgın ıcın olmadıgını dusunuyorsun.. rahat ol hatta bana sıcak bır banyo yap oncesınde mazejık al oyle dene demıslerdı bır de yönünün dogru bul.. yukarı dogru deıl o zaman canın acır.. yapıcam ben bu ısı de ... trılyonlarca ınsan acı olsa yapar mı bu ısı :)
Bilmiyorum canim yaa :KK43: suanda esime karsi suclu eksik hissediyorum kendimi

Merhaba kızlar.. o kadar Üzgünümki bunu satirlarla anlatamam aglamajtan gozunde yas kalmadi dunden beri artik bu is olmazsa bosucakmis beni kavga ettik hic olmadik bir nedenden ve bana bunu soyledi..hala inanamiyorum...ve olmadi herkwse anlaymakla tehdit etti..bu olamazdi beni seven adam..ama buydu iste duydu kulaklarım..sogudum birden ve gercekren cok icim aciyo isr bile gidemedim yuzum gozum sis ağlamaktan..cok caresizim yardim edin :KK43:(((((

Benim eltimde de ayni sorun vardi 3aylik evli idi ve hala iliskiye girememislerdi buna ragmende hamile kaldi. Agustosda dogum yapacak ama hala iliski yok. Asamiyor da

Merhaba kızlar.. o kadar Üzgünümki bunu satirlarla anlatamam aglamajtan gozunde yas kalmadi dunden beri artik bu is olmazsa bosucakmis beni kavga ettik hic olmadik bir nedenden ve bana bunu soyledi..hala inanamiyorum...ve olmadi herkwse anlaymakla tehdit etti..bu olamazdi beni seven adam..ama buydu iste duydu kulaklarım..sogudum birden ve gercekren cok icim aciyo isr bile gidemedim yuzum gozum sis ağlamaktan..cok caresizim yardim edin :KK43:(((((

yasadigin cok fena bi durum aynilarini bizlerde yasadik bak canim bu isin ucunda olum yok esin de bi yerde hakli ona da hak ver inan bana kan kaybindan acidan ölmezsin.hic aci da yok kanda yok yasadigin aciyi sen kafanda olusturuyosun aslinda.kendinle kal ve karar ver.yapabilirsin guven kendine iyi haberlerini yaz..

Merhabalar,
1 ay sonra yıldönümümüz olacak ama ben hala yenemedim şu illeti. doktora gittim bi süre eşimlede gittik.. parmak egzersizlerine geldiğimizde ilk başta ayıldım bayıldım ama şuan tek parmak egzersizini rahatlıkla yapabiliyorum. Fakat korkum hala çok fazla.. iki parmağı denememi önerdi doktor sonra eşimin parmağına geçecektik. Fakat ben 2 parmağı sokamıyorum. soksamda çok az, onda da aşırı bi yanma ve acı oluypr. Yardım edin bana kızlar yalvarıyorum size :KK43:

yasadigin cok fena bi durum aynilarini bizlerde yasadik bak canim bu isin ucunda olum yok esin de bi yerde hakli ona da hak ver inan bana kan kaybindan acidan ölmezsin.hic aci da yok kanda yok yasadigin aciyi sen kafanda olusturuyosun aslinda.kendinle kal ve karar ver.yapabilirsin guven kendine iyi haberlerini yaz..
oncelikle ilgin ve cevabin icin cok tesekkur ederim canım .. inan bu durum evliligimi ve beni cok yipratti biliyorumki her tartışmanin altinda bu ndn yatiyor iste bunu bilmek dhada uzuyor insani evliligin tadıni alamadan yaşıyorsun sonucta o da erkek..bu durumu anlayabiliyorym elbette ancak oype zor geliyorki nsl basaricam bilmiyorum

kizlar caniniz yanmiyo aslinda biz onu kafamizda buyutuyoruz nolur biraz motive olun ve caninizin yanmicana ve bu isi yapabileceginize inandirin kendinizi

Canim bak tek parmajk egzersizini yapabiliyorsun cify parmakta yapabilirsin gercekten hic birsey degil tek oarmagi yapan cift parmakta yapar sadece beyninde bitir herseyi olucak dr yapicam inanki hic bir sey degil vajinusmus bizi degil biz vajinusmusu yenelim arkadaslar
Bende bir vajinusmusluydam 2 senedir mucade ediyorum ama cok sukur yendim
Ve hersey bu kadarmiymis dedim
Ve simdi cok mutluyiz Elhamdulillillah

Selamun aleykümselam arkadaşlar 7 yıllık evliyim ve vajinusmusum maalesef defalarca psikiyatri ve pisikoloğa gittim döktüğün paranın haddi hesabı yok.1 haftadır sizleri takip ediyorum bana yardım edin Allah rızası için.

Ay tülinciöm Allah yardımcın olsun cok buyuk bi imtihandan gecıyorsun
Rabbım yar ve yardımcın olsun
Ben 2 senelık evlıyıöm ve bir ay önce yendim vajınusmusu cok sukur
Canım tedavilerini ıygulayabiliyormusun?

Canim bak tek parmajk egzersizini yapabiliyorsun cify parmakta yapabilirsin gercekten hic birsey degil tek oarmagi yapan cift parmakta yapar sadece beyninde bitir herseyi olucak dr yapicam inanki hic bir sey degil vajinusmus bizi degil biz vajinusmusu yenelim arkadaslar
Bende bir vajinusmusluydam 2 senedir mucade ediyorum ama cok sukur yendim
Ve hersey bu kadarmiymis dedim
Ve simdi cok mutluyiz Elhamdulillillah

ama iki parmakla yapınca acıyor ve zorlanıyorum.. dar geliyor sanki ilk giriş kısmı... başka bir rahatsızlıktan kadın doğuma gittim ve çikolata kistim var, doktor biran önce çoçuk sahibi olman gerekiyor dedi :KK43: ben daha o işi yapamazken ne çoçuğu... çok yoğun baskı altındayım,nasıl yapacağım ne yapacağım tükendim walla artık, hiç olmayacakmış gibi glelio

Selamun aleykümselam arkadaşlar 7 yıllık evliyim ve vajinusmusum maalesef defalarca psikiyatri ve pisikoloğa gittim döktüğün paranın haddi hesabı yok.1 haftadır sizleri takip ediyorum bana yardım edin Allah rızası için.

canim 7yil cok buyuk bi sure aslinda kendin yenebilecegin bi durum ama doktugum paranin haddi hesabi yok demissin 3gun de halleden kliniklere gittin mi hic ??

Kliniklere hiç gitmedim bilgim de yoktu buradan duydum yanı sizlerden.kadın doğuma psikolok psikiyatriye gittim defalarca.hiç elleyemezken artık dokanabiliyorum nefes egzersizleri yapıyorum iki gündür 1 varmak bir boğulma kadar gidiyorum ama iki boğum olmuyo.doktora gitmeden başarmak istiyorum bana neler yapmam gerektiğini anlatırmısınız

Kliniklere hiç gitmedim bilgim de yoktu buradan duydum yanı sizlerden.kadın doğuma psikolok psikiyatriye gittim defalarca.hiç elleyemezken artık dokanabiliyorum nefes egzersizleri yapıyorum iki gündür 1 varmak bir boğulma kadar gidiyorum ama iki boğum olmuyo.doktora gitmeden başarmak istiyorum bana neler yapmam gerektiğini anlatırmısınız

canim oncelikle oturup ben bunu yenicem basaricam die kendini inandirip kendine guvenmekle basla deki herkes yapabiliyor bunu benim ne eksigim var digerlerinden de.basaracagina karar verdigin gun calismana basla burda arkadaslar aparatlarla filan basardiklarini yaziyorlar ama ben birak aparati parmak bile sokamiyordum.esimle denidim hep. bebek yagi surerek ustte kontrol bendeyken yendim acimi agrimi kontrol edebiliyordum yanmaya basladiginda oylece kalip yanmaya alistirdim kendimi sonra biraz daha ilerleyip yandiginda ordaki aciya da alistirdim kendimi ama hergun yaptik bunu cunku hergun yaptikca alisiyorsun sende .yanmalarin geciyor.2.gun ben tamamen aldim.sonra hep ayni sekilde hergun yaptik bole bole alistim.inan bana hersey kafanda biter sen yeterki inan ve asla ara verme bahaneler bulma basaracaksin

Çok teşekkür ederim beni bilgilendirdiğiniz için evet haklısınız her konuda.Allah razı olsun.inanınki başarmak bu hastalıktan kurtulmak istiyorum 3 gündür parmak egzersizlerine başladım 1 parmak 2 boğuma kadar geldim dün gece hiç bunları yapabileceğimi düşünmezken ekimi bile değiremezken her adımda birkezde daha mutluluğum artıyor başarmaya yaklaşıyorum diye.

ama iki parmakla yapınca acıyor ve zorlanıyorum.. dar geliyor sanki ilk giriş kısmı... başka bir rahatsızlıktan kadın doğuma gittim ve çikolata kistim var, doktor biran önce çoçuk sahibi olman gerekiyor dedi :KK43: ben daha o işi yapamazken ne çoçuğu... çok yoğun baskı altındayım,nasıl yapacağım ne yapacağım tükendim walla artık, hiç olmayacakmış gibi glelio
mrb cnm ben de 2 yıllık evlıyım.. daha yenelı 30 gun olmadı ramazanın hıkmetı ıle yendım.. bende dde vardı cıkolata kıstı o onemlı bır sey değil.. ben vallahı vajınusmusken hamıle kaldım ve normal dogum yaptım. su an 1 yasında oglum var.. sen bunları kafana takıp da kendını huzursuz hıssetme.. kafanda bıtır ben burayı adım adım okudum bır kere egzersız yaptım esımle denedım oldu.. hatta olduguna ınananamadım..orası oyle genıs bır yer kı dusunseene bebek oradan cıkıyor..

Canım yenebildinmi acaba yenemediysen sana yardimcı olmayı isterim özelden yapman gereken herşeyi anlatrım cok üzuldüm yazdklarını okuyunca bende eski bir vajinismuslu olarak... hamdolsun ki benyendim canm

Mrb arkadaslar bende 1 yillik evliyim ve vajinusmus benimde kabusum.psikiyatriye gidip bende tedaviye basladim parmak egzersiLeri tmm parmagimi vok rahat girdirebiliyorum ama tam penis odevlerine gectigimizde dr tayimln cikti ve yarim kaldi simdi ben kendim evde yapmaya calisiyorum ilerletmeye calisiyorum ama cok aciyo ne olur banada yardim edin
..cevaplarinizi bekliyorum kizlar bende artik normal bir kadinmisim gibi hissetmek istiyorum.??????

X