- 2 Temmuz 2021
- 32
- 18
Merhaba benim de bir sorum var yardımcı olur musunuz , fiziksel muayne oldum herhangi fiziksel bi sıkıntı yok, ve vajinismusum ileri değilmiş orta-orta altıymış, ama tam muayne ücretleri pahalı olduğu için ve ileri seviyede olmadığım için evde kendim çözmek istiyorum, zaten öncesinde de organıma dokunmakta çekinmez iğrenmez korkmazdım, ve inanın okumuş tabularla büyümemiş biriyim bir acıyacak korkum da yok hiç, ama pns alamıyorum, parmak egzersizlerine ve kegel egzersizlerine başladım, parmak egzersizleri ile sorunum şu; canım falan acımıyo ama tam olarak nasıl yapıcağımı ne tarafa gideceğini bilmiyorum sanki, tünele bir giriş oluyor ama sonrasında yolu kaybediyorum ve sanki çıkmaz bir yola giriyor, serçe parmak 2. denememde oldu ama diğer parmaklar olmuyor bazı günler daha iyiyken bazı günler hiç olmuyor, sanırım nasıl yapıcağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz lütfenHayır eylülcüm orda duvar kapalılk söz konusu değil güçlü ittirmediğin için o aşk kasları olarak bahsettiğimiz yerden aparat geçemiyor haliyle sende orda yanma sızı duyuyorsun.Hangi pozisyonda nasıl yaptığında önemli eksiklerimiz illaki oluyor ama bunu başarırsın özelden de yazayım sana
Mesaj kutunu kontrol eder misinMerhaba benim de bir sorum var yardımcı olur musunuz , fiziksel muayne oldum herhangi fiziksel bi sıkıntı yok, ve vajinismusum ileri değilmiş orta-orta altıymış, ama tam muayne ücretleri pahalı olduğu için ve ileri seviyede olmadığım için evde kendim çözmek istiyorum, zaten öncesinde de organıma dokunmakta çekinmez iğrenmez korkmazdım, ve inanın okumuş tabularla büyümemiş biriyim bir acıyacak korkum da yok hiç, ama pns alamıyorum, parmak egzersizlerine ve kegel egzersizlerine başladım, parmak egzersizleri ile sorunum şu; canım falan acımıyo ama tam olarak nasıl yapıcağımı ne tarafa gideceğini bilmiyorum sanki, tünele bir giriş oluyor ama sonrasında yolu kaybediyorum ve sanki çıkmaz bir yola giriyor, serçe parmak 2. denememde oldu ama diğer parmaklar olmuyor bazı günler daha iyiyken bazı günler hiç olmuyor, sanırım nasıl yapıcağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz lütfen
Ozelden donus yapıyorum cnmMerhaba bende iki senelik evliyim ve vajinismus kabusum oldu, nasıl yendiniz yardımcı olur musunuz maddi durumdan destekte alamıyorum. Şimdiden herkese teşekkürler
Merhabalar özel mesajınızı kontrol eder misiniz yazdımMerhaba bende iki senelik evliyim ve vajinismus kabusum oldu, nasıl yendiniz yardımcı olur musunuz maddi durumdan destekte alamıyorum. Şimdiden herkese teşekkürler
Ozelden donus yapıyorum canımYardımm ..!
Merhaba benimde 6,5 yıllık ilişkim vardı, 2 yılını nişanlı geçirdik 1 ay öncede evlendik. Nişanlıyken denemiştik ama olmamıştı aklımda hep korkuyorum acıcak hissi uyanıyo, ön sevişmede birley yokken birleşmeye gelince istemsiz itiyorum yada alamıyorum içime kasıyorum . Burayı okuyana kadar baya ümitsizdim tek bende olduğunu sanıyordum ama herkesin benim gibi sorunu olduğunu öğrenince ve tedavisi mümkün olunca sevindim. Bende oraya vajiye bakmayı çekinenlerdenim. Ama mecbur baktım dün delik olduğunu gördüğümde rahatladım. Hatta kulak cubuğunu jeletinleyip denedim girdi . Ama daha iler gidemedim sanırım hergün egzersizler yapmam gerekiyo. Ama ben daha fazla hızlı bi şekilde nasıl olur bilmiyorum. Bana yardım edebilicek birileri varmı acaba. Bu egzersizler yaptıkdan sonra hangi pozisyonda ilşkiye girmem gerekiyo … yardımlarınızı bekliyorum
Bak en güzel adımı atmışın devamıda gelecek emin ol sana adım adım anlatabilirim.Hatta burda grubumuz var seni oraya da alablirim çoğunlukla aparat sayesinde yeniyorlar bende 10aydır yendim.Özelden yazıyorum mesaj kutunu kontrol eder misinYardımm ..!
Merhaba benimde 6,5 yıllık ilişkim vardı, 2 yılını nişanlı geçirdik 1 ay öncede evlendik. Nişanlıyken denemiştik ama olmamıştı aklımda hep korkuyorum acıcak hissi uyanıyo, ön sevişmede birley yokken birleşmeye gelince istemsiz itiyorum yada alamıyorum içime kasıyorum . Burayı okuyana kadar baya ümitsizdim tek bende olduğunu sanıyordum ama herkesin benim gibi sorunu olduğunu öğrenince ve tedavisi mümkün olunca sevindim. Bende oraya vajiye bakmayı çekinenlerdenim. Ama mecbur baktım dün delik olduğunu gördüğümde rahatladım. Hatta kulak cubuğunu jeletinleyip denedim girdi . Ama daha iler gidemedim sanırım hergün egzersizler yapmam gerekiyo. Ama ben daha fazla hızlı bi şekilde nasıl olur bilmiyorum. Bana yardım edebilicek birileri varmı acaba. Bu egzersizler yaptıkdan sonra hangi pozisyonda ilşkiye girmem gerekiyo … yardımlarınızı bekliyorum
Ne gibi egzersizler verdi ne yaptırdı yazarmisinizBir başarısı öyküsü de benden. Ben bu sorunla 3 yıldır mücadele ediyordum. Burada baktığım yorumların çok faydası olduğu için buraya yazmak istedim. Eğer sizde kendinizden şüphe ediyorsanız mutlaka bir doktora başvurun çünkü bu sorun tek başınıza çözebileceğiniz bir şey değil. Ben artık bu sorunla baş edemeyeceğimi anladığımda buradan forumları araştırdım ve en çok yorum alan doktorları araştırdığımda videolarında ki sakin tavırlarından ötürü Dr. Diden Kurban hocamla çalışmak istedim. Tabi telefon konuşmasını yapmak ve aramaya karar vermek hiç kolay olmadı. Hatta ön görüşme yapmak için gittiğimde zile bastığımda kapının açılmadığı her dakika kaçmak istedim. Ama içeri girdiğimde asistanı Mehtap hanım ve Didem hocam güler yüzlü ve sakin tavırlarıyla beni sakinleştirdi. Tedaviye geçtiğimde ise ne kadar yanlış bilgilerle dolu olduğumu gördüm. Tedavi esnasında doktor hanımın sakinleştirici ve şefkatli tavırları sayesinde çok kısa sürede esaretimden kurtuldum. Beni bu kadar sakinleştirdiği ve sorunu çözememe yardımcı olduğu için Didem hocama çok teşekkür ederim. Hiçbir şey sizin hayal kırıklarınızdan daha yıkıcı değil. Lütfen ertelemeyin ve sizde buraya bir başarı hikayesi yazıp bu sorunu yaşayan kişilere ışık olun.
Merhabalar doktora hi gittiniz mi fizyolojik bir sıkıntı var mı yok mu baktılar mı 10 ay önce yendim isterseniz yazablirim sizeNe gibi egzersizler verdi ne yaptırdı yazarmisiniz
Genelde bende kendimi öyle motive etmeye çalışıyorum millete bakıyorum bunlar nasıl yapıyolar diyeAyy ne günlerdi Evlendik 2 hafta ilişkiye girememiştik aha dedim vajinusmus olmuşum benneyse sonra çevremdeki evlileri düşündüm bu mallar yapıyosa bende yaparım dedim veeee oldu
Olacak emin ol adım at 5gün de çözersin bu işi senGenelde bende kendimi öyle motive etmeye çalışıyorum millete bakıyorum bunlar nasıl yapıyolar diyeinşallah benimde olur
Ayy inşallah bak böyle motivelerle mutlu oluyorumOlacak emin ol adım at 5gün de çözersin bu işi sen
Nefes ve kegel egzersizlerini bir süre bırakma canım ilişki esnasında uygula panikledikçe hemen devreye sok ben o şekılde aştımKızlar vajinismusu yendim ama kasılmalarım devam ediyor nasıl aşabilirim kasılmaları
Donus yapıyorum cnmMerhaba özelden bana dönüş yapabilirmisiniz bi kaç şey sormak istiyorum