Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Hiç gitmedim korkudan gidemedim pandemi engel oldu birazda
Bi yerden baslamali gitmelisiniz. Korkularimizin esiri olmamamiz gerekiyor once fiziksel bir muayene olun sonra zaten doktorlar ya parmak egzersizi veriyor ya dilatorle çalışma. Tamamen psikolojik bir durum. Parmak egzersizi ile olabileceğini görünce inanciniz artiyor. Bu bizim yaratilisimiz

Merhaba rica etsem bana yardım ede bilirmisiniz benimde her gunum kabus gibi geçiyor nasıl.yaptınız destek ola bilirmisiniz
Merhaba canım ne durumdasın doktora falan gittin mi fizyolojik bir sıkıntı olup olmadığı için Ben kendim burada yazılanlarla aparatlar sayesinde yendim sana da yardımcı olabilirim

Hiç gitmedim korkudan gidemedim pandemi engel oldu birazda
Bak canım bu hastalık zaten tamamen erteleme hastalığı öncesi bu teşhisten emin olmak gerekiyor.Fizyolojik bir sıkıntı olup olmadığına baktırman lazım ve egzersiz olmadan Bir çözümü yok ve çoğunluk aparatla yeniyor zaten Öncesi bir doktora mutlaka git yakın zamanda daha fazla erteleme eğer sorun yoksa bunu kendin de yenebilirsin

Doktora gitdik bi sorunun yok dedi hazirsan gel.seni aletlerle.deniyim.dedi .hazirsam kocamla.yaparim. zaten aparat aldim 2 gundur en kucuyunu sokamiyorum vajnma

Doktora gitdik bi sorunun yok dedi hazirsan gel.seni aletlerle.deniyim.dedi .hazirsam kocamla.yaparim. zaten aparat aldim 2 gundur en kucuyunu sokamiyorum vajnma
Aparatı direk alıp koymakla zaten olmuyor canım nefes kegel egzersizlerini Duymuşsundur onu mutlaka aparat yaparken uygula derin nefes al nefes verirken çıkın ve aparatı ittirmen lazım güçlü bir şekılde ben öyle yaptım başta hiç olamayacak gibiydi ama çok şükür oldu

Merhaba bana destek olub moral vere bilirmisiniz bende lanet olasi hastaligi tutuldum mustsuzlugum.alib basini gidiyor atlatmama yardimci ola bilirmisiniz

Evet duydum ama inan adım atamıyorm ve kimseye söylenecek bir şeyde değil .Tek başıma bir çıkmazdayım umarım sizin gibi bir gün yenerim siz ne güçlüsünüz tebrik ederim bu arada

Evet duydum ama inan adım atamıyorm ve kimseye söylenecek bir şeyde değil .Tek başıma bir çıkmazdayım umarım sizin gibi bir gün yenerim siz ne güçlüsünüz tebrik ederim bu arada
Bak canım buradaki çoğu kadın herkes birbirinden cesaret aldı sen de benden al ben de başkasından almıştım kalk kendine gel bir Silkelen bu oturduğun yerde gidecek bir hastalık değil emek ister cesaret ister bence sende bunu yenersin

İnşallah canım çok sağol üşenmeyip bu kadar destek verdiğin için

Nefes egzersizinde derin nefes al gülü koklar gibi nefesi verirken mumu üfler gibi bunu aparatları çalışırken sıklıkla yapılması gerekli hatta eşli denemede yapmanız gereken egzersiz

Kegel egzersizi de vajinadaki kasların çalışmasına yardımcı olur. Nasıl ki idrarınızı yaparken birden sıkarız ve sonra tekrar gevşetiriz bu şekilde Bunu normal gündelik hayatta bile yapabilirsin

özetle nefes aldın verirken hafıfı ıkınıp aparatı o şekılde itmen gerekli bunu yap haydii

Allah razı olsun güzel yüreklisiniz çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…