- 20 Mayıs 2021
- 2
- 3
- 34
Teşekkürler. Tabi buyur her tecrübe/tavsiye benim için çok değerliEmin ol online tedaviye bile ihtiyacın kalmadan bunu kendin yeneceksin.Bende yurt dışında yaşıyorum.Buralarda vajınusmus tedavisi veren yerler çook az.Kendi tecrübemi de paylaşım size yardımcı olablirim
Ozelden donus yapıyorum canımBana da yardımcı olabilir misiniz ? 2 yıllık evliyim hipnoterapi aldım ama hala etkisini görmedim.
Merhabalar ne durumdasın.Şöyle ki egzersiz olmadan bu işin çözümü yok aparat filn yaptınız mı hiç burda çoğu kadın eğer ki vajınusmus derecesi çok yüksek değilse bir şekılde aparatsız da yeniyor ama aparat her konuda bence şartBana da yardımcı olabilir misiniz ? 2 yıllık evliyim hipnoterapi aldım ama hala etkisini görmedim.
Ozelden donus yapıyorum canımMerhaba,
benimde yardima ihtiyacim var. 8 aylik evliyim aparatlarim var burdaki hikayeleri okuyarak cesaretlendim ve en kücügünü tamamen icime alabiliyorum (önceden buda mümkün degildi). 2. boyutu sadece yariya kadar aliyorum sonrasi sanki kapi duvar ve yanma hissediyorum. Lütfen banada yardimci olun
Hayır eylülcüm orda duvar kapalılk söz konusu değil güçlü ittirmediğin için o aşk kasları olarak bahsettiğimiz yerden aparat geçemiyor haliyle sende orda yanma sızı duyuyorsun.Hangi pozisyonda nasıl yaptığında önemli eksiklerimiz illaki oluyor ama bunu başarırsın özelden de yazayım sanaMerhaba,
benimde yardima ihtiyacim var. 8 aylik evliyim aparatlarim var burdaki hikayeleri okuyarak cesaretlendim ve en kücügünü tamamen icime alabiliyorum (önceden buda mümkün degildi). 2. boyutu sadece yariya kadar aliyorum sonrasi sanki kapi duvar ve yanma hissediyorum. Lütfen banada yardimci olun
Mesajını şimdi gördüm dönüş yapıyorumLütfen vajinusmus hakkında banada yardım edin ben bu illetten 2 ayda bütün öz güvenimi kaybettim
Ozelden donus yapıyorum canımmmLütfen vajinusmus hakkında banada yardım edin ben bu illetten 2 ayda bütün öz güvenimi kaybettim
Banada yapabilir misinizOzelden donus yapıyorum canımmm
Yazıyorumm canım hemenBanada yapabilir misiniz
Banada yardımcı olur musunuz2 mayısta buraya yazmıştım ilk ve bir kaç gün önce yendim arkadaşlar.
Size de grupta yardımcı olmaya çalışırız siz yeter ki isteyin
Mesaj atmışsınız dönüş yapıyorumBanada yardımcı olur musunuz ben 2 aylık evliyim vajinismus tedavisi görüyordum septa alınması yapıldı denedim Bi kısmını alabildim pozisyon ile ilgili Bi sıkıntı var gibi gelldi yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben kendim evde aparat sayesinde kısa sürede yendim.Bence aparatlara şans ber çünkü bu rahatsızlığın tedavisi var ve egzersizi şart yazayım olur mu sanaArkadaşlar merhaba,
Benim 6 yıllık bir ilişkim vardı ve vajinismus yüzünden bitti. Artık daha fazla gücü kalmadığını söyledi. Son 1.5 yıla kadar ben de bunun farkında değildim beynim bu durumu önce normalize etti sonra da yok saydı. Bu hastalığı yenmek için çok yer araştırdım ancak 3 günde %100 başarı sağlıyoruz diyen yerler 7000 tl istiyor. Tek başıma cinsel terapiye başladım çünkü erkek arkadaşım ilişkiye devam edemeyeceğini söyledi. Terapi de çok uzun sürecek gibi. Bunu yenip ilişkimi kurtarmak istiyorum. Parmak egzersizlerine başladım parmakların hepsini alabiliyorum ancak 2 parmak çok zorluyor. Bunu tek başıma yenebilir miyim? Çok zor durumdayım bunu aşan birileri bana yardım edebilir mi?