Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Bana da yardımcı olur musunuz? Yeni evliyim ve kimseyle konuşamıyorum. Ne yapmam gerektiğni bilmiyorum. İstekliyim. Lütfen bi yol gösterin bana

Ben vajinismus olduğumu yeni kabul ettim. Doktora gitmedim. Evde kendi kendine yenen kişiler umut verdi ama nerden başlayacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilecek bi arkadaşım var mı?
Jinekoloji sayfasında sabitlenmiş vajinusmus konusu var ben orasını okudum ordakı tavsiyeler sayesinde aparatla yendim bir bakın gene sormak istediğin birşey olursa yazarsın.

5 yıllık evliyim hala vajinismus sıkıntımı yenemdim kendim elimi dahi dokunamiyorum oraya ağda vesaire yapmak bile canımi yakıyor ki zor yapıyorum kimseyi de dokundurnuyorum artık kurtulmak istiyorum bu illetten emla krem varmış sizce nasıl iyimidir ve yan etki vesaire yapar mı alıp kullansam bir de onu denesem kaygablasturici vs kullandim gene olmuyor gene olmuyor ayna karsisin da bakıyorum etrafın da beyaz kapalı bir şey gözüküyor dudak seklin de mantar falan mı oldum acaba diyorum iyice korkuyorum o bölgeden ben kendimi çok kasan biriyim kasiliyorum kan korkum var bir de kan görünce belden aşağısı uyuşuyor nasıl asabilirim yardımcı olabilecek var mı burada ki yorumları okudukça bende yenebilirim belki olur hissi doğdu içime

Ben aparatlar sayesinde yendim.Siz hiç doktora gittinz mi hiç muayne filan oldunuz mu? O kremi kullananlar olmuş burda ama ben hiç uyuştrucu krem sprey kullanmadım. Bence dokunmakla kendinizi tanımakla başlayın kulak çöpünü ilk denemiştim.Nefes kegel egzersizlerini mutlaka yapın

Merhaba rica etsem bana yardım ede bilirmisiniz benimde her gunum kabus gibi geçiyor nasıl.yaptınız destek ola bilirmisiniz

Merhaba nolur banada yardım edin bildiklerinizi benimle paylaşın kurtulmak istiyorum desteye ihtiyacım var

Hiç gitmedim korkudan gidemedim pandemi engel oldu birazda

Merhaba rica etsem bana yardım ede bilirmisiniz kabuslu gunlerimi deyisdire bilirmisiniz destek ola bilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…