- 20 Aralık 2020
- 17.062
- 75.539
Maşallah gözünüz aydınn ne mutlu size yenmişiniz bitmiş gitmiş. Fizyolojik olan sıkıntılarda evet müdahele edilmesi gerekiyor.Bende kendim evde bu şekılde aparat sayesinde yendiim.Gün aşırı ilişkiyi yapmaya çalışın çok iyi olacak inanınMerhabalar ben de vajinismusu yendim. Yardımcı olurum düşüncesiyle yaşadıklarımı burdan paylaşmak istiyorum. Öncelikle evlenince ilk yapılması gereken kadın doğum doktoruna gitmek. Nadir de olsa fizyolojik bir sıkıntı olabiliyor ki benim operasyon geçirmem gerekti. Ama ben bunu bilmediğim için 1 bucuk ay psikolojik olarak çok yıpranarak geçirdim zamanımı. Çünkü her denemede acı çekiyordum. Panik olup kendimi kapatıyordum. Ameliyat sonrası egzersizlere başladım. Önce serçe parmak inanın serçe parmağın ilk boğumunda bile yarım saat uğraşan ben daha sonra bir parmak iki parmak üç parmak çalışması yaptım. Daha sonra acaba farklı cisimlerle çalışma yapabilir miyim diye düşünürken önce dezenfekte ettiğim makyaj fırçası, mum, bunların çok kolay giriş yaptığını görünce farklı pozisyonlarda da bunları almaya çalıştım sonra kendim aparat yaptım. Makyaj fırçasını pamukla sarıp streçledim ve prezervatife geçirdim. Eni 4 cm vardı ve onunla çalışmalar yaptım. Eşimle denemeden önce parmak ve aparatla çalışma yaptım kendimi hazırladım. Sonra denedim ve 3. Deneyişimde oldu. Denerken Bi sızı duydum ama yılmadım kontrol tamamen bendeydi. Bu beni rahat hissettirdi ve başardım. Her şeyin düzene girmesi zamanla arkadaşlar. Önce istek ve çaba gerekiyor. Ben sabah öğle akşam sürekli egzersiz yaptım. Birde size tavsiyem not tutun bu beni çok rahatlattı. Hep yapabildiklerimi not aldım. Hep olumluya yönlendirdim kendimi açıp açıp okudum mutsuzluğa düşünce.
Olumlu düşünmek kendini tebrik etmek de en büyük etkenler içinde.Çok mutlu olun