Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Merhabalar ben de vajinismusu yendim. Yardımcı olurum düşüncesiyle yaşadıklarımı burdan paylaşmak istiyorum. Öncelikle evlenince ilk yapılması gereken kadın doğum doktoruna gitmek. Nadir de olsa fizyolojik bir sıkıntı olabiliyor ki benim operasyon geçirmem gerekti. Ama ben bunu bilmediğim için 1 bucuk ay psikolojik olarak çok yıpranarak geçirdim zamanımı. Çünkü her denemede acı çekiyordum. Panik olup kendimi kapatıyordum. Ameliyat sonrası egzersizlere başladım. Önce serçe parmak inanın serçe parmağın ilk boğumunda bile yarım saat uğraşan ben daha sonra bir parmak iki parmak üç parmak çalışması yaptım. Daha sonra acaba farklı cisimlerle çalışma yapabilir miyim diye düşünürken önce dezenfekte ettiğim makyaj fırçası, mum, bunların çok kolay giriş yaptığını görünce farklı pozisyonlarda da bunları almaya çalıştım sonra kendim aparat yaptım. Makyaj fırçasını pamukla sarıp streçledim ve prezervatife geçirdim. Eni 4 cm vardı ve onunla çalışmalar yaptım. Eşimle denemeden önce parmak ve aparatla çalışma yaptım kendimi hazırladım. Sonra denedim ve 3. Deneyişimde oldu. Denerken Bi sızı duydum ama yılmadım kontrol tamamen bendeydi. Bu beni rahat hissettirdi ve başardım. Her şeyin düzene girmesi zamanla arkadaşlar. Önce istek ve çaba gerekiyor. Ben sabah öğle akşam sürekli egzersiz yaptım. Birde size tavsiyem not tutun bu beni çok rahatlattı. Hep yapabildiklerimi not aldım. Hep olumluya yönlendirdim kendimi açıp açıp okudum mutsuzluğa düşünce.
Maşallah gözünüz aydınn ne mutlu size yenmişiniz bitmiş gitmiş. Fizyolojik olan sıkıntılarda evet müdahele edilmesi gerekiyor.Bende kendim evde bu şekılde aparat sayesinde yendiim.Gün aşırı ilişkiyi yapmaya çalışın çok iyi olacak inanın🥰
Olumlu düşünmek kendini tebrik etmek de en büyük etkenler içinde.Çok mutlu olun🤗

Merhaba, ben de 6 aydır evliyim. Vajinismus sorunu yaşıyorum muhtemelen. Hiç bir ilerleme kaydedemedik gerçekten çok zor bir durum yaşayan anlıyor sadece. Doktorda muayene oldum herhangi bir sorun yok lütfen yardımcı olabilecek birileri yazabilirse çok mutlu olurum.

Merhaba, ben de 6 aydır evliyim. Vajinismus sorunu yaşıyorum muhtemelen. Hiç bir ilerleme kaydedemedik gerçekten çok zor bir durum yaşayan anlıyor sadece. Doktorda muayene oldum herhangi bir sorun yok lütfen yardımcı olabilecek birileri yazabilirse çok mutlu olurum.
Merhaba begonvil🤗 demek ki fizyolojik sorunun yok sende bunun üstesinden gelirsinn demek bu bende yendim 9ay oluyor sana yardımcı olurumm yazıyorum özelden olur mu🌺

Merhaba öncelikle egzersize başlamak şart. Egzersizleri yaptığınızı görünce psikolojik olarak zaten çok aşama kaydetmiş olacaksınız. Biraz çaba ve doğru yönlendirme yapmak da gerekiyor. Soracağınız bir soru varsa yardımcı olabilirim

merhaba canim vajinismus merkezlerinde tedavi nasil oluyor? Çok para istediler ben gidemedim. 2 yildir evliyim 2 yilda yapamadiğimi 3 gunde nasil hangi yontemle başaririm merak ediyorum

merhaba canim vajinismus merkezlerinde tedavi nasil oluyor? Çok para istediler ben gidemedim. 2 yildir evliyim 2 yilda yapamadiğimi 3 gunde nasil hangi yontemle başaririm merak ediyorum
Merhaba nez🤗 ben kendim aparatlar sayesinde yendimm istersen sana da yardımcı olablirim

Merhabalar, bir süredir yazmamak ve bu hastalıktan kurtulmak için elimden geleni yapıyorum. Hasta olmadığımı kabul etmeye çalışıyorum ama belki de iyileşmenin yolu önce bu hastalığı kabul etmekle başlar. Tek başına olmak çok zor, bu yüzden desteklerinizi istiyorum. Ben evleneli henüz çok olmadı, ancak az da olmadı malesef. İki üç kere sadece denedik, başaramadık ve balayı keyfimiz kaçmasın diyerek erteledik. İnanın erteleyiş o erteleyiş. Tutkuluyuz, uzun süreli ve sevgi dolu bir ilişkimiz var ancak bu duvarı aşamadık. Eşim çok sabırlı ve anlayışlı. Bazen acaba daha ısrarcı mı olsaydı diye bile düşünmeden edemiyorum. O kadar ki bu konuyu erteliyoruz. Öyle baskıyla yetişmedim, sanmıyorum ki kafamda katı tabular da olsun. Ama kendi vajinama parmağımla dokunduğum zaman hemen ilk dokunduğum o giriş kısmında bir yanma hissediyorum sanki. Bilmiyorum bu normal mi. Aynı şekilde deneme aşamasında da penis belli bir noktaya geliyor orada hafif bir yanma ve ben daha ileri gitmeye korkuyorum. Her bir başarı öyküsünün bana da ışık olmasını diliyorum. Bu hastalığı yaşayan herkese derinden bir empati duygusuyla yalnız olmadıklarını söylemek istiyorum. Bana bu konuda verecek değerli görüşlerinizi de dört gözle bekliyorum...

Merhabalar, bir süredir yazmamak ve bu hastalıktan kurtulmak için elimden geleni yapıyorum. Hasta olmadığımı kabul etmeye çalışıyorum ama belki de iyileşmenin yolu önce bu hastalığı kabul etmekle başlar. Tek başına olmak çok zor, bu yüzden desteklerinizi istiyorum. Ben evleneli henüz çok olmadı, ancak az da olmadı malesef. İki üç kere sadece denedik, başaramadık ve balayı keyfimiz kaçmasın diyerek erteledik. İnanın erteleyiş o erteleyiş. Tutkuluyuz, uzun süreli ve sevgi dolu bir ilişkimiz var ancak bu duvarı aşamadık. Eşim çok sabırlı ve anlayışlı. Bazen acaba daha ısrarcı mı olsaydı diye bile düşünmeden edemiyorum. O kadar ki bu konuyu erteliyoruz. Öyle baskıyla yetişmedim, sanmıyorum ki kafamda katı tabular da olsun. Ama kendi vajinama parmağımla dokunduğum zaman hemen ilk dokunduğum o giriş kısmında bir yanma hissediyorum sanki. Bilmiyorum bu normal mi. Aynı şekilde deneme aşamasında da penis belli bir noktaya geliyor orada hafif bir yanma ve ben daha ileri gitmeye korkuyorum. Her bir başarı öyküsünün bana da ışık olmasını diliyorum. Bu hastalığı yaşayan herkese derinden bir empati duygusuyla yalnız olmadıklarını söylemek istiyorum. Bana bu konuda verecek değerli görüşlerinizi de dört gözle bekliyorum...
Bende sana elimden geldikçe yardım etmek istiyorum.Özelden yazacağım sana😍

Bir başarısı öyküsü de benden. Ben bu sorunla 3 yıldır mücadele ediyordum. Burada baktığım yorumların çok faydası olduğu için buraya yazmak istedim. Eğer sizde kendinizden şüphe ediyorsanız mutlaka bir doktora başvurun çünkü bu sorun tek başınıza çözebileceğiniz bir şey değil. Ben artık bu sorunla baş edemeyeceğimi anladığımda buradan forumları araştırdım ve en çok yorum alan doktorları araştırdığımda videolarında ki sakin tavırlarından ötürü Dr. Diden Kurban hocamla çalışmak istedim. Tabi telefon konuşmasını yapmak ve aramaya karar vermek hiç kolay olmadı. Hatta ön görüşme yapmak için gittiğimde zile bastığımda kapının açılmadığı her dakika kaçmak istedim. Ama içeri girdiğimde asistanı Mehtap hanım ve Didem hocam güler yüzlü ve sakin tavırlarıyla beni sakinleştirdi. Tedaviye geçtiğimde ise ne kadar yanlış bilgilerle dolu olduğumu gördüm. Tedavi esnasında doktor hanımın sakinleştirici ve şefkatli tavırları sayesinde çok kısa sürede esaretimden kurtuldum. Beni bu kadar sakinleştirdiği ve sorunu çözememe yardımcı olduğu için Didem hocama çok teşekkür ederim. Hiçbir şey sizin hayal kırıklarınızdan daha yıkıcı değil. Lütfen ertelemeyin ve sizde buraya bir başarı hikayesi yazıp bu sorunu yaşayan kişilere ışık olun.

Merhaba, 4 yıllık bir ilişkim oldu ama ben de malesef vajinismus olduğumu öğrendim, aslında size spesifik olarak bir sorum var, fiziksel muayne oldum, ve vajinismusum ileri değilmiş orta-orta altıymış, ama tam muayne ücretleri pahalı olduğu için ve ileri seviyede olmadığım için evde kendim çözmek istiyorum, zaten öncesinde de organıma dokunmakta çekinmez iğrenmez korkmazdım, ve inanın okumuş tabularla büyümemiş biriyim bir acıyacak korkum da yok hiç, ama pns alamıyorum, parmak egzersizlerine ve kegel egzersizlerine başladım, parmak egzersizleri ile sorunum şu; canım falan acımıyo ama tam olarak nasıl yapıcağımı ne tarafa gideceğini bilmiyorum sanki, tünele bir giriş oluyor ama sonrasında yolu kaybediyorum ve sanki çıkmaz bir yola giriyor, bazı günler daha iyiyken bazı günler hiç olmuyor, sanırım nasıl yapıcağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz lütfen

Merhaba angel🤗 özelden yazayım sana olur mu
Merhaba bana da yardımcı olur musunuz benim spesifik bir sorum var aslında, fiziksel muayne oldum, ve vajinismusum ileri değilmiş orta-orta altıymış, ama tam muayne ücretleri pahalı olduğu için ve ileri seviyede olmadığım için evde kendim çözmek istiyorum, zaten öncesinde de organıma dokunmakta çekinmez iğrenmez korkmazdım, ve inanın okumuş tabularla büyümemiş biriyim bir acıyacak korkum da yok hiç, ama pns alamıyorum, parmak egzersizlerine ve kegel egzersizlerine başladım, parmak egzersizleri ile sorunum şu; canım falan acımıyo ama tam olarak nasıl yapıcağımı ne tarafa gideceğini bilmiyorum sanki, tünele bir giriş oluyor ama sonrasında yolu kaybediyorum ve sanki çıkmaz bir yola giriyor, bazı günler daha iyiyken bazı günler hiç olmuyor, sanırım nasıl yapıcağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz lütfen

Merhaba bana da yardımcı olur musunuz benim spesifik bir sorum var aslında, fiziksel muayne oldum, ve vajinismusum ileri değilmiş orta-orta altıymış, ama tam muayne ücretleri pahalı olduğu için ve ileri seviyede olmadığım için evde kendim çözmek istiyorum, zaten öncesinde de organıma dokunmakta çekinmez iğrenmez korkmazdım, ve inanın okumuş tabularla büyümemiş biriyim bir acıyacak korkum da yok hiç, ama pns alamıyorum, parmak egzersizlerine ve kegel egzersizlerine başladım, parmak egzersizleri ile sorunum şu; canım falan acımıyo ama tam olarak nasıl yapıcağımı ne tarafa gideceğini bilmiyorum sanki, tünele bir giriş oluyor ama sonrasında yolu kaybediyorum ve sanki çıkmaz bir yola giriyor, bazı günler daha iyiyken bazı günler hiç olmuyor, sanırım nasıl yapıcağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz lütfen
Tabiki dönüş yapıyorumm😍

X