Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Bana da yardımcı olur musunuz? Yeni evliyim ve kimseyle konuşamıyorum. Ne yapmam gerektiğni bilmiyorum. İstekliyim. Lütfen bi yol gösterin bana

Ben vajinismus olduğumu yeni kabul ettim. Doktora gitmedim. Evde kendi kendine yenen kişiler umut verdi ama nerden başlayacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilecek bi arkadaşım var mı?
Jinekoloji sayfasında sabitlenmiş vajinusmus konusu var ben orasını okudum ordakı tavsiyeler sayesinde aparatla yendim bir bakın gene sormak istediğin birşey olursa yazarsın.

5 yıllık evliyim hala vajinismus sıkıntımı yenemdim kendim elimi dahi dokunamiyorum oraya ağda vesaire yapmak bile canımi yakıyor ki zor yapıyorum kimseyi de dokundurnuyorum artık kurtulmak istiyorum bu illetten emla krem varmış sizce nasıl iyimidir ve yan etki vesaire yapar mı alıp kullansam bir de onu denesem kaygablasturici vs kullandim gene olmuyor gene olmuyor ayna karsisin da bakıyorum etrafın da beyaz kapalı bir şey gözüküyor dudak seklin de mantar falan mı oldum acaba diyorum iyice korkuyorum o bölgeden ben kendimi çok kasan biriyim kasiliyorum kan korkum var bir de kan görünce belden aşağısı uyuşuyor nasıl asabilirim yardımcı olabilecek var mı burada ki yorumları okudukça bende yenebilirim belki olur hissi doğdu içime

5 yıllık evliyim hala vajinismus sıkıntımı yenemdim kendim elimi dahi dokunamiyorum oraya ağda vesaire yapmak bile canımi yakıyor ki zor yapıyorum kimseyi de dokundurnuyorum artık kurtulmak istiyorum bu illetten emla krem varmış sizce nasıl iyimidir ve yan etki vesaire yapar mı alıp kullansam bir de onu denesem kaygablasturici vs kullandim gene olmuyor gene olmuyor ayna karsisin da bakıyorum etrafın da beyaz kapalı bir şey gözüküyor dudak seklin de mantar falan mı oldum acaba diyorum iyice korkuyorum o bölgeden ben kendimi çok kasan biriyim kasiliyorum kan korkum var bir de kan görünce belden aşağısı uyuşuyor nasıl asabilirim yardımcı olabilecek var mı burada ki yorumları okudukça bende yenebilirim belki olur hissi doğdu içime
Ben aparatlar sayesinde yendim.Siz hiç doktora gittinz mi hiç muayne filan oldunuz mu? O kremi kullananlar olmuş burda ama ben hiç uyuştrucu krem sprey kullanmadım. Bence dokunmakla kendinizi tanımakla başlayın kulak çöpünü ilk denemiştim.Nefes kegel egzersizlerini mutlaka yapın

Merhaba rica etsem bana yardım ede bilirmisiniz benimde her gunum kabus gibi geçiyor nasıl.yaptınız destek ola bilirmisiniz

ben 11 ekim 2009 da evlendim severek evlendim 6 senelik biberaberlikten sonraaa evlendimm....ilk gece benimdeee kabus gibiydiii hayatta aklımın ucunaaa gelmicek şey başıma geldiiii....başıma gelmeden vajınusmus nedirr die bilmezdimmm vede bu kadar çok insanın bu durumu yaşadığını bilmezdimmm şimdi her evli çifte acaba bunlarda yaşadımı dieee bakıorummm......evliliğimin ilk haftası yanii pazar günüü jinekolaga gitttim bi durum olmadını gerekirse içki içmemi söledii...tabi biz bu aralarrr denemeler yapıoruzzz olmuooo......4 jınekolaga gittim 4 ü de artık bi sorun olmadını psikiyatriye gitmemi sölediğinde çaresizz gittim .....psikiyatri bana kadın vajınasını görsel resimlerle anlattıı kızlık zarı die birşey yoktur acı hissetmenin ve kanamanın tek sebebi bayanın kendini kasması vajınanın kendinii kapaması ve yandaki damarların ufaktan kanamasıdırr dediii...burdan bi bebek çok rahatlıkla bile çıkabilir vajına okadar esnektir dediii..... tedavi yöntemiii parmak egsersiziydi anlattıı tamam dedimmm ....eve geldim başladım ağlamaya ben parmağımı soksam o işi zaten yapardım dedimmm ..psikkiyatrideee unutttum.... ben başka arayışlar içerisine girdim tekrar....haydar dümenin reçetesimi dersin......uyusturucu spreylerrr kremlermi dersinizzz aklınıza ne gelirse artık hepsini denedikkkkk hatta en büyük hatam eve anestezici çağırıp bayıttırmak olduuuu evet bunu bile yaptım olmadıııı........artık yapacak birşeyim kalmadııı ve ben tekrar o psikologun yolunu tttuummm umutsuzca.....sölediklerine başladımmm bi parmağım girdiğinde başarmışcasınaaa sevindimm....sonra bu siteyi buldummm psikoloğu şutladımm tekrar:)))) burda konustuk dertleştik kimseye anlatamadıklarımızı anlattııp birbirimizee yardımcı oldukkk .....aynı egsersizleri burda arkadaşlar daha fazlasıyla anlattı yardımcı olduuu en önemlisi moral olduuu vee egsersizleri yaptım p....s geçtimm...p....sss yarısından fazlasını aldımdada hamile kaldımm.......benim için imkansızzdıııı artık hamilelikten bile umudumu kesmiştim çok şükür oda olduuu... 1.5 senem gittiii ömrümden ömür gitttiiii ama çok şükür bittii.... dicem odur kiiiii bu işin tek ve kesintisiz çözümüüü egsersizzzz...egsersiz yapanın bu işten kurtulamaması imkansızzz.......Rabbim her nerde bu sıkıntıyı yaşayan varsa tezzz zamanda kurtarsın inşallahhh.........
Merhaba nolur banada yardım edin bildiklerinizi benimle paylaşın kurtulmak istiyorum desteye ihtiyacım var

Ben aparatlar sayesinde yendim.Siz hiç doktora gittinz mi hiç muayne filan oldunuz mu? O kremi kullananlar olmuş burda ama ben hiç uyuştrucu krem sprey kullanmadım. Bence dokunmakla kendinizi tanımakla başlayın kulak çöpünü ilk denemiştim.Nefes kegel egzersizlerini mutlaka yapın
Hiç gitmedim korkudan gidemedim pandemi engel oldu birazda

ben de 3,5 senedir evliyim ve şükürler olsun ben de bu beladan 2 hafta önce 21.09.2011 de kurtuldum ,ben de herkes gibi evlenmeden önce başıma böyle bişey geleceğini tahmin bile etmemiştim ve vajinismus adını bile duymamıştım,ama geldi işte hepiniz gibi aynı sıkıntıları yaşadım,ilk bir sene bu hastalığı yadsıdım,beynim kabullenemedi bir türlü ,okuyodum araştırıyodum vajinismusu ama ben vajinismus değilim diyodum ,ara ara denemelerimiz oluyodu ama ben yaklaştırmıyodum bile oraya eşimi baştan bacaklarımı kapatıyodum yani,sonraları biraz kabullenmeye başladım ve eşimin de ısrarıyla pskiyatra gittim,aslında başka sorunlar için gitmiştim psikiyatra çünkü çok sinirliydim mutsuzdum,sürekli durduk yere kavga çıkarıyodum,geçimsiz biri olmuştum yani,psikiyatra bunları anlatırken vajinismus olduğumu da söyledim,o bana antidepresan falan verdi sakinleşmem için ,bikaç hafta sonra da vajinismus terapisine başladı ama bana yeterli gelmedi,parmak egzersizleri,vajinayı tanıtma falan ama bana o dönemler parmak egzersizleri çok itici geliyordu,yani parmağımı soksam zaten penisi alabilirdim diyodum o yüzden tedaviyi bıraktım,sonra gene uzunca bir süre unutarak,erteleyerek,inkar ederek geçirdim zamanımı maalesef.ve sonra kk ve burdaki topicteki arkadaşlarımla tanıştım,bu ramazan bayramından yaklaşık bir hafta önce ve geceleri dikkatle okudum sayfaları herkes başardım yazıyordu,inanamıyodum ama herkes de egzersiz yaptığından bahsediyordu,ve ben de yazmaya soru sormaya başladım,sonra serçe parmak,işaret parmağı,aparatlar derken ilk denememde 21.09.2011 de (ki benim gerçek düğün günüm) başardım,nasıl büyük bir mutluluktu anlatamam,egzersizlere ilk başladığımda vajimi tanımıyodum,deliğin yerini bile bilmiyodum,ama sağolsunlar burdaki tüm arkadaşlar çok yardımcı oldular,adım adım ne yapmam gerektiğini ,ıkınma,nefes alıp verme,kendini rahatlatma vs vs hepsini çok detaylı anlattılar ve sayelerinde yendim.
bu yazıyı okuyan ,bu sıkıntıyla uğraşan arkadaşlar lütfen ertelemeyin bir an önce egzersizlerinize başlayın,inanın yendikten sonra bumuydu diyceksiniz ,bu bir erteleme hastalığı,inkar etme hastalığı,nolur kendinize bunu yapmayın,kendinize inanın ve egzersizlerinizi düzenli bi şekilde yapın bakın en geç 1-2 ay içinde yeneceksiniz,ki ben de 3,5 sene çektiğim bu illeti 3 haftada yendim,tüm kalbim sizlerle...
Merhaba rica etsem bana yardım ede bilirmisiniz kabuslu gunlerimi deyisdire bilirmisiniz destek ola bilirmisiniz

X