Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Darısı bize ben de 8 aydır çekiyorum

Arkadslar merhaba bende 8 aydır bu problemi yaşıyorum. 1. Aydan sonra kadın doğum doktoruna gittim yapısal bir sıkıntı olmadığını söyledi. Şiddetli olmayan vajinismus dedi ve psikolog önerdi ama ben 3 ay daha bekledim. Ve psikologa gittim başta iyi gibiydi 1 ay süresince 1 parmak 2 boğum sadece yaptırdı sonrasında bazı sebeplerden ara verince doktorun tavrı kötüleşti ve benimde hevesim kırıldı bıraktım terapiyi. Bundan sonrasında nasıl yeniden başlayabililim ne yapabilirim nolur yardimedebilirmsisiniz

Nezanur hanim siteyi yeni kulknamaya basladim ve son post a bakarsınız size durumundan bahsettim yardımcı olacağınız bir konu olursa çok mutlu olurum

Nezanur hanim siteyi yeni kulknamaya basladim ve son post a bakarsınız size durumundan bahsettim yardımcı olacağınız bir konu olursa çok mutlu olurum
Merhaba, bende gittim psikoloğa zaten amaç oraya bişeyin girebileceğini anlamamızı sağlamak. Siz parmak egzersizi yapmışsınız. Kendinizi iyi hissettiğiniz bir ortamda birkaç gün 2 parmak demeyin. Yaparsınız ora siz ne kadar rahat olursanız o kadar boş ve rahat oluyo. Daha sonra aparat yapın ben aparat yaptım bir mumu streçleyip alın. Birde siz üst pozisyonda deneyin bunları daha rahat gireceğini göreceksiniz. Popo yönüne doğru kayganlaştırı jel sürün rahat olun ve yavaş yavaş nefes alıp vererek itmeye çalışın. Zaten onun girdiğini görünce ben yaparım diyceksiniz. Benim tüm bu egzersizlerden sonra ilk denemem de olmadı. İkincide oldu. Ben üst pozisyonda gene kayganlaştırı yardımıyla. Sanki eşim değilde aparat alıyomuş gibi düşündüm çok rahat girdiğini düşündüm. Hafif Bi yanma oldu ama çekilmedim, elim yardımıyla almaya devam ettim. Ve oldu. İnanamadım, eşime sordum defalarca oldu mu diye çünkü bu kadar kolay olcağıı düşünmüyordum. Gece de çamaşırımda birkaç damla pembe leke gördüm bu kadar. Sizin sormak istediğiniz birşey olursa seve seve yardımcı olurum.

Bugün itibariyle regl oldum ama biter bitmez başlayacağım çok sağolun birde bu çalışmalariniz ne kadar sürdü 2. Parmak ve aparatla çalışmak

Bugün itibariyle regl oldum ama biter bitmez başlayacağım çok sağolun birde bu çalışmalariniz ne kadar sürdü 2. Parmak ve aparatla çalışmak
Benim 1 ay diyelim ama ben çok zor parmak egzersizi yapabildim. Siz zaten o aşamayı geçmişsiniz 1 2 haftada bitirirsiniz inşallah, iyi haberlerinizi bekliyoruz.

Ben ankaradayim.Reyyan özcan temizkanla yendim önerebilirim.ben onunla 4 5 günde yenmistim
merhabalar vajinumus sayfasında dr.reyyan hanımla yendiğinizi yazmışsınız.5 yıldır yenemedim.reyyan hanım parmak egzersizi veriyor mu. 5 bin civarı sanırım muayenehanesini aradım. aparat vs kullanıyor mu. sizden ricam o kadar para ve şehir dışına gideceğim gerçekten iyi bir dr mu bu konu çok önemli yardımcı olursanız çok sevinirim.

Aparat kullaniyor.evet cok.tatli bi doktor.kisa sürede yenersiniz bence

bana yardımcı olurmusunuz lütfen

Ben Süleyman Eserdağ'a gittim İstanbul'da , sanırım Ankara ve İzmir de ayrı klinikleri var. Haftanın belirli günleri farklı kliniklerde gerçi zaten tedavi kısmında uygulamaları o yapmıyor.

Ben Süleyman Eserdağ'a gittim İstanbul'da , sanırım Ankara ve İzmir de ayrı klinikleri var. Haftanın belirli günleri farklı kliniklerde gerçi zaten tedavi kısmında uygulamaları o yapmıyor.
çok pahalı o dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…