Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

merhabalar vajinumus sayfasında dr.reyyan hanımla yendiğinizi yazmışsınız.5 yıldır yenemedim.reyyan hanım parmak egzersizi veriyor mu. 5 bin civarı sanırım muayenehanesini aradım. aparat vs kullanıyor mu. sizden ricam o kadar para ve şehir dışına gideceğim gerçekten iyi bir dr mu bu konu çok önemli yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ankara'da, Op. Dr. Yasemin Yıldız net diyorum. Ve ilk randevu ücretsiz, beğenmezsen gitmezsin. Ben çok memnun kaldım iki hafta sürdü ve diğer terapistlere göre daha makul fiyatı.

çok pahalı o dr

Doğru biraz pahalı ama bilmiyorum kesin garanti veriyorlar. Sen çözene kadar da seni bırakmıyorlar yani 10 seans mı 3 seans mı artık o kişiye göre değişir. İçinde farklı uygulamalarda yaptılar mesela bana. Benim kızlık kalın ve kaygı düzeyim çok yüksek olduğu için ilk 2 seans sadece ağlamıştım. Kızlık zarını da aldılar. Sonrasında Akapunktur, hipnoz da yapıldı. Sadece yaşadıklarımı paylaşmak istedim.

Merhabalar siteye dün üye oldum bu illeti nasıl yendiğimi anlatmak için sizlere. Nişanlımla 5aydır ugraşiyoruz ilk nisanlandigimiz gunden beri 5ay boyunca 6 kere denedik fakat her seferinde hüsran duvara tosluyorduk. İlk 4ayım çok sıkıntılı geçti nişanlım beni suçluyordu . Yok sen beni sevmiyor musun? Yok erkeklik hormonunmu fazla o yuzden mi kasiyorsun herkes çatır çatır yapiyor sen niye yapamiyorsun? Ben hayatim noyunca boyle birsey duymadım .Artık bu laflardan sonra siz düşünün benim psikolojimi
Bu arada da internette sürekli bu konu ile ilgili sürekli yazilanlari okudum. Moralim daha da altust oldu.Her denememizde kavga ediyor üzülüyor yavaş yavaş yıpranıyorduk o çok sevdiğim erkeği göz göre göre kaybedecegimi düşündüm bu illet o lanet olasi duvar yüzünden birşeyler yapmalıydım yaşım dolayisiyla fazlavaktim yoktu baktım bazi yazilar okudukça psikolojim altüst oluyor doktora gitmeye karar verdim birşeyler yapma daha fazla yipranmak balayini zehir etmemek nişanlımı kaybetmemek için ozel bi hastanenin psikiyatri bölümüden randevu aldim ve parmak egzersizleri ile 1ay sonra dün yendim. parmak egzersizi ve bu forumda okuduklarimla başardım
Ders 1 erken tedavi hayat kurtariyor
Ders2 parmak egzersizi gerçekten ama gerçekten Çok önemli o parmak oraya girdi mi gerisi geliyor
Ders3Penisi içinize alırken yansa bile derin nefes alip vererek tekrar almaya çalışın asla birakmayin
Ders 4 kegel egzersizleri yapin kaslarinizi kontrol etme açısından
Ders 5 vajinusmus hastalarinin hikayelerini değil kurtulanların hikayelerini okuyun gerçekten moralinizi yerine getiriyor.
Sorularınızı sıkılmadan tek tek cevap verebilirim ben kurtuldum hepinizin kurtulmasını gönülden diliyorum

Kizlar merhaba ben vajinusmusu yendim ama cok zor oldu ikinci denemede yine canim yanlisti fakat yatk ucuna gelerek bacaklarimi kendime dogru katladim ve o zaman cok rahat hissettim bu yontemle benim gibi rahat hisseden var mi bundan sonrasinda daha az aci icin ne yapmaliyim sizce

Kızlar lütfen hiç paralı ve özel kliniklere gidip 4 5 bin vermeyin.devlet hastaneleri cinsel işlev bozuklukları bölümünde vajinismus tedavisi var.Ben Ankara da yaşıyorum ve bundan yaklaşık 3hafta önce etlik zübeyde hanım kadın hastalıkları hastanesine gittim. Orada çok ama çok ilgilendiler ve inanın ben parmak egzersizi değil kendi vajinama dokunamıyordum bile.O kadar güzel anlatarak rahatlattılar ki ben bunu başarıp artık ilişkiye hazır hissediyorsam kendimi herkes bunu başarır.çünkü inanın çok korkuyordum düşündükçe bile resmen canım acıyor ve kramp falan giriyordu o derece yani :) şuan inanılmaz rahatım doktorumun verdiği egzersizleri yaptım parmak egzersizlerini çok ama çok kolay yaptım sonra hemen internetten araştırmıştım mum ile aparat yapıldığını görmüştüm bende aynı şekilde mum aparatı yaptım kendime onunla da egzersiz yaptım.bu duruma eşim de çok şaşırdı bu kadar çabuk ilerleme göstermeme.çünkü korkum ona da o kadar yansımış ki resmen benim için üzülüp konuyu bile hiç açmamaya çalışıyordu :KK43: çok şükür ben başardım kızlar nolur korkmayın ve dediğim gibi devlet hastanesine gidin deliler gibi para vermeyin yazık günah aynı işlemi devlet hastaneleri de yapıyor.aslında her şey bize bağlı biz yapıyoruz sadece bize destek oluyorlar. elimden gelen yardımı yaparım lütfen her hangi bir şey sormak isterseniz sorabilirsiniz. her zaman destek olurum. kendinize güvenin hiç ama hiç acımıyor .

Selam kızlar valla bende 1.5 yıllık evliyim bu illetten kurtulamadm. Hala yapamıyorum kk doktora gittim hic bi sorun olmadıgını söyledi paikkloga gidiyoem yine olmuyo işaret parmagımın birazını sokabiliyorum ama canım yanıgo gibi hissediyoeum hep bi korkarak yaklasıyorm napcam bilmiyorm

Doğru biraz pahalı ama bilmiyorum kesin garanti veriyorlar. Sen çözene kadar da seni bırakmıyorlar yani 10 seans mı 3 seans mı artık o kişiye göre değişir. İçinde farklı uygulamalarda yaptılar mesela bana. Benim kızlık kalın ve kaygı düzeyim çok yüksek olduğu için ilk 2 seans sadece ağlamıştım. Kızlık zarını da aldılar. Sonrasında Akapunktur, hipnoz da yapıldı. Sadece yaşadıklarımı paylaşmak istedim.
Niye atlatıyorlar acaba tam olarak açarmışsınız anlayamadım ağlamak ne ise yaradı kaygıdan kastın ne

Selam kızlar valla bende 1.5 yıllık evliyim bu illetten kurtulamadm. Hala yapamıyorum kk doktora gittim hic bi sorun olmadıgını söyledi paikkloga gidiyoem yine olmuyo işaret parmagımın birazını sokabiliyorum ama canım yanıgo gibi hissediyoeum hep bi korkarak yaklasıyorm napcam bilmiyorm
sizinle aynı durumdayız :KK43:

Niye atlatıyorlar acaba tam olarak açarmışsınız anlayamadım ağlamak ne ise yaradı kaygıdan kastın ne

"Niye atlatıyorlar?" burda ne sormak istediğiniz anlayamadım. Kaygıdan kastım endişe duymak, çok korkmak, sakin kalamamak. Tedavi süreciyle alakalı değil onlar beni ağlattılar gibi birşey yazmadım. Sadece vajinusmus derecemin çok yüksek olduğunu belirtmek için yaşadıklarımı yazdım, çok fazla korkuyordum ki 2 seans boyunca sadece ağlamıştım başlayamamıştım ama gayet sabırlı bir şekilde yaklaştılar, aceleye getirmediler.

"Niye atlatıyorlar?" burda ne sormak istediğiniz anlayamadım. Kaygıdan kastım endişe duymak, çok korkmak, sakin kalamamak. Tedavi süreciyle alakalı değil onlar beni ağlattılar gibi birşey yazmadım. Sadece vajinusmus derecemin çok yüksek olduğunu belirtmek için yaşadıklarımı yazdım, çok fazla korkuyordum ki 2 seans boyunca sadece ağlamıştım başlayamamıştım ama gayet sabırlı bir şekilde yaklaştılar, aceleye getirmediler.
Hmm şimdi anladım bende terapide ağlama yaptılar sandım kusura bakma ne uyguladılar san acaba terapilerde

Hmm şimdi anladım bende terapide ağlama yaptılar sandım kusura bakma ne uyguladılar san acaba terapilerde

Yok yok ben aşırı korktuğum için dokunulmasından bile geriliyordum, o yüzden çok ağlamıştım. Benim sürecim şu şekilde gelişti ilk gittiğimde muayene edildim, ona göre doktor tedavi için ne gerekli yapısında sorun var mı bunları anlatıyor. Bana kızlık zarımın kalın olduğunu söyledi. Başlayalım eğer çok zorlanmazsan operasyon yapmayız ama zorlanırsan alabiliriz de dedi. Sonrasında seanslara başlayınca ben 2 gün sadece ağladım, gerildim, yapamayacağım diye umutsuzluğa kapıldım. İşte bu yüzden kızlık zarını almayı seçtiler, benim tepkilerim çok fazlaydı ve kendimi çok kastığım için acı hissederim bu beni dahada korkutur diye. Operasyon yapıldı sonra 1 ay iyileşmesi için beklendi. Sonra başladığımızda tabi ben yine çok gergindim, 1 seans akapunktr uygulandı, 1 seans hipnoz yapıldı rahatlamam için sonra da bilişsel davranışçı model uygulandı. Aşamalı olarak geçiş gibi düşünün. Forumlarda zaten kendi kendine başarabilen kişilerin yaptıkları da bu, önce dokunma sonra yavaş yavaş inceden kalına doğru artan çubuklar. Parmaklarıyla da 1-2-3 yapabilenler ve aşanlar var sanırım, ya da dilatör deniliyor onu kullananlar. Ben kendi kendime yenecek kadar güçlü değildim, 1.5 sene olmuştu ve psikologla çözememiştim. Bu yüzden dıştan beni yargılamadan yardımcı olmaları açısından tedaviyi seçtim.

Selam kızlar ben yaklaşık 8 aylık evliyim bundan iki ay önce kadar siteye hep yazdım , biktim artık olmuyor diye yazdığım , çözüm aradığım zamanlar çok oldu .
Sonra eşimle birlikte doktora gitmeye karar verdik. Bir doktor buldum . Fiyatı da 3.500 civarı idi. Gitmeye başladım. Yaptığı çok bir şey yoktu . İlk seans konuştu sorular sordu , bir tramva varmı ben de diye onu çözmeye çalıştı . İkinci gidisimde eşimle gelmemi istedi , beraber gittik . Vajinusmus ile alakalı bilgiler verdi maketler ile . Ve bir kaç video izletti. Üçüncü gidisimde kremle ve bolca yağla egzersiz yaptı , beni rahatlatarak oraya sırası ile dilator soktu. Aslında bir nevi bak görüyormusun rahat olunca herşey nekadr da rahat oluyor izlenimi verdi bana . Baya gevşetti.
Ama doktordan geldikten sonra deneme rağmen yine başarılı olmadım . Doktoruma ulaşmak için mesaj attım , ama malesef ulaşabilmem dört günü mi aldı . Normalde fiyat seans vs. İçin hemen o gün dönüş yapıyordu . Benim de bu sürede iyice moralim bozuldu , güvenim gitti.
Araya bir de regl girdi . Sonra bir gün eşim zorladı birden benim haberim yokken (normalde yedi aydır hiç zorlamamisti) ve o an aslında acı hissetmedim ama bağırdım birden . Neyse bir şekilde atlattık . Sonra ertesi gün sakin kafayla düşündüm . Ya dedim hiçbir acı yoktu orada , niye bağırdım . Tamamen kendimi sartlamak ile alakali. Bir sonraki denemede çok relakstim, yatağın ucuna yattım esimde ayakta bana doğru eğildi . Bol yağ ile penisin girişini dayadı . Dedim ki şimdi sen dur . Ben alacağım . Nefesimi ayarlayarak yavaş yavaş aldım içime. O an biraz panikliyecek olsam , herşey çok normal , sıradan , şartlama kendini acıma olmayacak gibi kendimi motive ettim . Ve oldu herşey ..

Olabildiğince destek olmak için yazıyorum buraya . Amacım ne kadar kolay ve rahat olabileceğini anlatmak. Ben de buradan başarı hikayelerini okuduğum da bir güven geliyordu çünkü.

Son olarak birkaç tavsiye ,

*Ben de doktora giderken egzersiz yaptım parmak vs. Evet parmak giriyor yavaş yavaş faydası da oluyor ama şunu söyleyebilirim ki arkadaşlar , parmak çok daha rahatsız ediyor ama penis girişi okadar rahatsız edici değil .

* Doktora gitmeyi tavsiye edebilirim , ama kesinlikle iyice araştırılmalı diye düşünüyorum . Çok fazla kazanç dönüyor bu işten . Ve yapılan doğru düzgün birşey yok. Evde hiç başarılı olamıyorsaniz doktor arayısina girebilirsiniz bence. Yoksa evde bir iki parmak egzersizi sonra bolca yağ ve bir iki deneme ile olup bitiyor bile.

* İlk denemeler de emla krem deneyebilirsiniz. Uyuşturuyor hafif orayı . Çok az şekilde içine sürüyorsunuz . Az bir yanma oluyor normal.

* Bu madde çok önemli !!!!
Doğru giriş yapılması lazım . Yani şöyleki görseller de de vajinusmus diye arattiginiz zaman göreceksiniz , penisin biraz aşağıya doğru eğimli olması lazım . Diğer türlü olunca boşluğa girmiyor . Bir yerlere degiyor , busefer acı hissediyoruz . Aslında en önemli mesele bu. Doğru yere , doğru şekilde giriş .

Olabildiğince anlaşılır ve açık yazmaya çalıştım , umarım herkes en kısa zamanda bu sıkıntısından kurtulur . Ve herşey çok güzel olur

X