Selam kızlar ben yaklaşık 8 aylık evliyim bundan iki ay önce kadar siteye hep yazdım , biktim artık olmuyor diye yazdığım , çözüm aradığım zamanlar çok oldu .
Sonra eşimle birlikte doktora gitmeye karar verdik. Bir doktor buldum . Fiyatı da 3.500 civarı idi. Gitmeye başladım. Yaptığı çok bir şey yoktu . İlk seans konuştu sorular sordu , bir tramva varmı ben de diye onu çözmeye çalıştı . İkinci gidisimde eşimle gelmemi istedi , beraber gittik . Vajinusmus ile alakalı bilgiler verdi maketler ile . Ve bir kaç video izletti. Üçüncü gidisimde kremle ve bolca yağla egzersiz yaptı , beni rahatlatarak oraya sırası ile dilator soktu. Aslında bir nevi bak görüyormusun rahat olunca herşey nekadr da rahat oluyor izlenimi verdi bana . Baya gevşetti.
Ama doktordan geldikten sonra deneme rağmen yine başarılı olmadım . Doktoruma ulaşmak için mesaj attım , ama malesef ulaşabilmem dört günü mi aldı . Normalde fiyat seans vs. İçin hemen o gün dönüş yapıyordu . Benim de bu sürede iyice moralim bozuldu , güvenim gitti.
Araya bir de regl girdi . Sonra bir gün eşim zorladı birden benim haberim yokken (normalde yedi aydır hiç zorlamamisti) ve o an aslında acı hissetmedim ama bağırdım birden . Neyse bir şekilde atlattık . Sonra ertesi gün sakin kafayla düşündüm . Ya dedim hiçbir acı yoktu orada , niye bağırdım . Tamamen kendimi sartlamak ile alakali. Bir sonraki denemede çok relakstim, yatağın ucuna yattım esimde ayakta bana doğru eğildi . Bol yağ ile penisin girişini dayadı . Dedim ki şimdi sen dur . Ben alacağım . Nefesimi ayarlayarak yavaş yavaş aldım içime. O an biraz panikliyecek olsam , herşey çok normal , sıradan , şartlama kendini acıma olmayacak gibi kendimi motive ettim . Ve oldu herşey ..
Olabildiğince destek olmak için yazıyorum buraya . Amacım ne kadar kolay ve rahat olabileceğini anlatmak. Ben de buradan başarı hikayelerini okuduğum da bir güven geliyordu çünkü.
Son olarak birkaç tavsiye ,
*Ben de doktora giderken egzersiz yaptım parmak vs. Evet parmak giriyor yavaş yavaş faydası da oluyor ama şunu söyleyebilirim ki arkadaşlar , parmak çok daha rahatsız ediyor ama penis girişi okadar rahatsız edici değil .
* Doktora gitmeyi tavsiye edebilirim , ama kesinlikle iyice araştırılmalı diye düşünüyorum . Çok fazla kazanç dönüyor bu işten . Ve yapılan doğru düzgün birşey yok. Evde hiç başarılı olamıyorsaniz doktor arayısina girebilirsiniz bence. Yoksa evde bir iki parmak egzersizi sonra bolca yağ ve bir iki deneme ile olup bitiyor bile.
* İlk denemeler de emla krem deneyebilirsiniz. Uyuşturuyor hafif orayı . Çok az şekilde içine sürüyorsunuz . Az bir yanma oluyor normal.
* Bu madde çok önemli !!!!
Doğru giriş yapılması lazım . Yani şöyleki görseller de de vajinusmus diye arattiginiz zaman göreceksiniz , penisin biraz aşağıya doğru eğimli olması lazım . Diğer türlü olunca boşluğa girmiyor . Bir yerlere degiyor , busefer acı hissediyoruz . Aslında en önemli mesele bu. Doğru yere , doğru şekilde giriş .
Olabildiğince anlaşılır ve açık yazmaya çalıştım , umarım herkes en kısa zamanda bu sıkıntısından kurtulur . Ve herşey çok güzel olur