Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Arkadaşlar merhaba ben hala yenemedim. Psikologa gidim dedim en az 12 seans dedi. Daha da çok kötü etkileneceğim die korkuyorum. Affınıza sığınarak yazıyorum açık olacak ama. İçime zor bela alıyorum ama Bi yere takılıyor orayı ittir sek gidecek ama canım çok acıyor lütfen yardımcı olun yenen arkadaşlar çok yıprandım artık
12 seans nedir yahu.bide psikolog deil cinsel terapist öneririm.bide o takilan yer senin kaslarin orayi gecsen aslinda cok kolay

Arkadaşlar merhaba ben hala yenemedim. Psikologa gidim dedim en az 12 seans dedi. Daha da çok kötü etkileneceğim die korkuyorum. Affınıza sığınarak yazıyorum açık olacak ama. İçime zor bela alıyorum ama Bi yere takılıyor orayı ittir sek gidecek ama canım çok acıyor lütfen yardımcı olun yenen arkadaşlar çok yıprandım artık
Takılmıyo aslında, kasıldığımızdan daralıyor ve bizim canımızı acıtıyor. O an derin nefes alıp bırakın kendinizi.

Arkadaşlar bende yenmek istiyorum sürekli erteleye erteleye 4.5 yıl geçti .. doktor araştırıyorum çünkü kendim yenebileceğimi düşünmüyorum artık çok güçsüzüm ve
Mutsuzum artık.. İzmir’de doktora giden arkadaşlar yardımcı olabilirler mi hangi doktora gitmeliyim ? Ali ata Özdemir ve Hera klinigi buldum ben ama emin olamıyorum ...eşimde doktora gitmemi istemiyorum nasıl bir
Yol izleyeceğimi şaşırdım

Ya neler yapıyorum ama aşamıyorum Bi türlü
Canım aparat denedin mi bak o icinde takılan yer diye bi yer yok ben de de oluyordu içimde bi yere batiyor gibi tamamen kastigindan bende aşamadim ve elime aparatı aldım aparatın tamamen girdiğini görünce onunda tamamen gireceğini kabullendim aparatı çıkarıp hemen penisi denedim bak şimdi hamileyim korkmayın cesaretli olun bi yere falan takıldığı yok Allahım yardımcınız olsun

Ben de Adana dayım arkadaşlar 1.5 yıllık evliyim ama hala ilişkiye giremedik doktora da hiç gidemedim artık cocuk istyrm ne yapacağımı bilmyrm.

Arkadaşlar bende yenmek istiyorum sürekli erteleye erteleye 4.5 yıl geçti .. doktor araştırıyorum çünkü kendim yenebileceğimi düşünmüyorum artık çok güçsüzüm ve
Mutsuzum artık.. İzmir’de doktora giden arkadaşlar yardımcı olabilirler mi hangi doktora gitmeliyim ? Ali ata Özdemir ve Hera klinigi buldum ben ama emin olamıyorum ...eşimde doktora gitmemi istemiyorum nasıl bir
Yol izleyeceğimi şaşırdım
İnanın o kadar kolay oldu ki, kendimize eziyet etmekten başka bişey yapmıyoruz. Siz yapamam diye endekslemişsin ama yapınca hak vereceksin. Tabi ki terapinin de faydası var ama iş kafada bitiyo. Ben yapıcam dedim ve o gece ilk kez alabildim. Benim kadar umutsuzu yoktu inanın. Ama kendimi inandırdım, olcak olcak diye. İnşallah sizde en kısa zamanda kurtulursunuz.

Sadece ina
İnanın o kadar kolay oldu ki, kendimize eziyet etmekten başka bişey yapmıyoruz. Siz yapamam diye endekslemişsin ama yapınca hak vereceksin. Tabi ki terapinin de faydası var ama iş kafada bitiyo. Ben yapıcam dedim ve o gece ilk kez alabildim. Benim kadar umutsuzu yoktu inanın. Ama kendimi inandırdım, olcak olcak diye. İnşallah sizde en kısa zamanda kurtulursunuz.

Inşallah en kısa zamanda kurtuluruz kimseye anlatamıyorum. Herkes cocuk ne zaman diye soruyor zor durumdayım.

Sadece inanmak ve yapacağım demek mi lazım peki ..sizin ne kadar oldu evleneni peki
7 aydır evliyim, 10 gün öncede oldu. Bende psikoloğa gittim. Oda bizi yapabileceğimize inandırıyo. Adım adım farkına varıyoruz orda Bi boşluk olduğunun. Ben kendime bir aparat yaptım ve her seferinde kalınlaştırdım. Kayganlaştırıcı jel büyük yardımcım oldu. Baktım aparat giriyo, oda da girer dedim. İnandım yani. O günde her sefer denemelerimde olduğu gibi Bi yanma oldu ama çekilmedim. Derin nefes aldım ve elim yardımıyla aldım. Tabi ayrıca o gün çok içten dua edip namaz kıldım. Umarım sizde yenersiniz en kısa zamanda.

X