12 seans nedir yahu.bide psikolog deil cinsel terapist öneririm.bide o takilan yer senin kaslarin orayi gecsen aslinda cok kolayArkadaşlar merhaba ben hala yenemedim. Psikologa gidim dedim en az 12 seans dedi. Daha da çok kötü etkileneceğim die korkuyorum. Affınıza sığınarak yazıyorum açık olacak ama. İçime zor bela alıyorum ama Bi yere takılıyor orayı ittir sek gidecek ama canım çok acıyor lütfen yardımcı olun yenen arkadaşlar çok yıprandım artık
Takılmıyo aslında, kasıldığımızdan daralıyor ve bizim canımızı acıtıyor. O an derin nefes alıp bırakın kendinizi.Arkadaşlar merhaba ben hala yenemedim. Psikologa gidim dedim en az 12 seans dedi. Daha da çok kötü etkileneceğim die korkuyorum. Affınıza sığınarak yazıyorum açık olacak ama. İçime zor bela alıyorum ama Bi yere takılıyor orayı ittir sek gidecek ama canım çok acıyor lütfen yardımcı olun yenen arkadaşlar çok yıprandım artık
Evet cinsel terapist özellikle onun eğitimini almış kişiler12 seans nedir yahu.bide psikolog deil cinsel terapist öneririm.bide o takilan yer senin kaslarin orayi gecsen aslinda cok kolay
Ya neler yapıyorum ama aşamıyorum Bi türlüTakılmıyo aslında, kasıldığımızdan daralıyor ve bizim canımızı acıtıyor. O an derin nefes alıp bırakın kendinizi.
Evet bende o sekilde yendim.hic beklemeyin yazik gecen zamana evliliginizeEvet cinsel terapist özellikle onun eğitimini almış kişiler
Önerebilir miismizEvet bende o sekilde yendim.hic beklemeyin yazik gecen zamana evliliginize
Canım aparat denedin mi bak o icinde takılan yer diye bi yer yok ben de de oluyordu içimde bi yere batiyor gibi tamamen kastigindan bende aşamadim ve elime aparatı aldım aparatın tamamen girdiğini görünce onunda tamamen gireceğini kabullendim aparatı çıkarıp hemen penisi denedim bak şimdi hamileyim korkmayın cesaretli olun bi yere falan takıldığı yok Allahım yardımcınız olsunYa neler yapıyorum ama aşamıyorum Bi türlü
Doktormu hangi sehirdesinizÖnerebilir miismiz
İstanbulDoktormu hangi sehirdesiniz
Ben ankaradayim.Reyyan özcan temizkanla yendim önerebilirim.ben onunla 4 5 günde yenmistimİstanbul
İnanın o kadar kolay oldu ki, kendimize eziyet etmekten başka bişey yapmıyoruz. Siz yapamam diye endekslemişsin ama yapınca hak vereceksin. Tabi ki terapinin de faydası var ama iş kafada bitiyo. Ben yapıcam dedim ve o gece ilk kez alabildim. Benim kadar umutsuzu yoktu inanın. Ama kendimi inandırdım, olcak olcak diye. İnşallah sizde en kısa zamanda kurtulursunuz.Arkadaşlar bende yenmek istiyorum sürekli erteleye erteleye 4.5 yıl geçti .. doktor araştırıyorum çünkü kendim yenebileceğimi düşünmüyorum artık çok güçsüzüm ve
Mutsuzum artık.. İzmir’de doktora giden arkadaşlar yardımcı olabilirler mi hangi doktora gitmeliyim ? Ali ata Özdemir ve Hera klinigi buldum ben ama emin olamıyorum ...eşimde doktora gitmemi istemiyorum nasıl bir
Yol izleyeceğimi şaşırdım
İnanın o kadar kolay oldu ki, kendimize eziyet etmekten başka bişey yapmıyoruz. Siz yapamam diye endekslemişsin ama yapınca hak vereceksin. Tabi ki terapinin de faydası var ama iş kafada bitiyo. Ben yapıcam dedim ve o gece ilk kez alabildim. Benim kadar umutsuzu yoktu inanın. Ama kendimi inandırdım, olcak olcak diye. İnşallah sizde en kısa zamanda kurtulursunuz.
7 aydır evliyim, 10 gün öncede oldu. Bende psikoloğa gittim. Oda bizi yapabileceğimize inandırıyo. Adım adım farkına varıyoruz orda Bi boşluk olduğunun. Ben kendime bir aparat yaptım ve her seferinde kalınlaştırdım. Kayganlaştırıcı jel büyük yardımcım oldu. Baktım aparat giriyo, oda da girer dedim. İnandım yani. O günde her sefer denemelerimde olduğu gibi Bi yanma oldu ama çekilmedim. Derin nefes aldım ve elim yardımıyla aldım. Tabi ayrıca o gün çok içten dua edip namaz kıldım. Umarım sizde yenersiniz en kısa zamanda.Sadece inanmak ve yapacağım demek mi lazım peki ..sizin ne kadar oldu evleneni peki
Çok pahalı die biliyorum onuBen ankaradayim.Reyyan özcan temizkanla yendim önerebilirim.ben onunla 4 5 günde yenmistim
4 5 civari verdim bendeÇok pahalı die biliyorum onu