Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Aklina eşin dogacak çocukların gelsinn ve bunu düşün derin nefes al ver ve tekrar dene . Ben ilk egzersimde yapamayacağım diye ağlamıştım . Sonra tekrar derin nefes aldim verdim ve eşimi düşündüm doğmamış çocuklarımı düşündüm ve en.onemlisi.kendimi düşündüm ve parmak egzersine boylece başladım . İkinarak aldim her bi boğumu. 2hafta yaptim gunde iki kere sabah aksam .

Merhaba, ben 8 aylık evliyim eşimle severek evlendik. Ama 8 aydır vajinusmus belasiyla uğraşıyorum. Önce kadın dogum doktoruna gittim ve vajinanin kapalı olduğu söylendi pek guvenmedigim için başka doktora gittim o da aynı şeyi söyleyince ameliyat olmaya karar verdim küçük bir operasyonla kızlık zarı alındı ben tüm sorunlar çözülecek derken asıl sorun bundan sonra başladı. Bu sefer psikolojim beni esir aldı. Operasyondan sonra doktor vajinamin çok dar olduğunu bir anestezi altındayken bir parmağını bile sokamadigini söyledi. Bu cümleyle korkularım daha da arttı.Psikoloğa gittim bi işe yaramadı. Burdaki yorumlara bakıp kendimce bişeyler yapmaya çalıştım. Önce parmak egzersizi denedim ama yapamadim.sonra dilator siparişi verdim İlk dört aşamayı başardım Son dilatoru zor da olsa alabildim. Ama bu çok inişli çıkışlı bir süreç ve penisi yine alamıyorum. ve eşimle sorunlar da yaşamaya başladık artık ilişkiye yanasmiyor daha hızlı çözüme ihtiyacım var botoks uygulaması yaptırıp kurtulan var mı lütfen bana yardım edin artık bu lanetten kurtulmak istiyorum.

Şaka gibü ama bende 1.5 yıllık evliyim ilk basta olmadı septalı zarmıs yani kızlık xarının önünde bi et varmıs alındı ve bende hersey cozulcek derken tamamen olmadı halada olmuyor nrede yaşıyorsun valla hepsi beyinde o doktorda gerizekalı galiba nasıl der dar diye nasıl bu kdar korkutarak söyler şaşkınım gerçekten bende hala yapamadım psikologda etkili olmadı beynimi sökesim var

Yani o kadar kötü bir durumdayım ki sanırım bu sorun hiç bitmeyecek. Duzcedeyim . Sen nerede yaşıyorsun. Zaten o doktordan sonra durum daha da büyüdü hiç dokunamaz oldum kendimi normal bir kadın gibi hissetmiyorum. Ozguvenim azaldı derken kıskançlık ve Sürekli alınganlık Şu an evliliğim tehlikede yasayamadigim evliliğim bu şekilde bitsin istemiyorum. Araştırırken botoks tedavisini gördüm ama sonuç alan var mı bilmiyorum. Burda bu sorunu yaşayan insanlardan destek almak istedim çünkü bu duyguyu yaşamayan kimse anlayamaz.

Özelden yazdım

Yakında düğünüm var. Çok korkuyorum. Ne olur yardım edin Allah rızası için..

Lütfen yardım

Selam kızlar bende 1,5 aylık evliyim ve bu derdi atlatabilmiş değilim , buraya başarı hikayemi bende yazmak istiyorum artık.. Parmak egzersizlerine bile cesaret edemiyorum, ne yapacağım bilmiyorum.

Kucuk parmakla basla hergun az az yap ben kukak copuyle baslamistim ilk kotkma cesaret ver kendine oranida mutlaka kayganlastir zrytinyagi surerek yap zamanla yaparsin

Bende yazmadan gecmiyeyim dedim.
Ben 13senelik evliyim ve vajinismustum,ilk gecem sorunsuz olmuştu ondan sonra olmadı doğru düzgün. Gel zaman git zaman evliliğim 9yilinda hamile olduğumu öğrendim, mucizeydi..
Sonra ilişkiye girememe halı devam etti..geçen 1bucuk ay içinde psikolojik sorunlar yaşadım çünkü eşime tak etmişti artık.
Birgün bir cesaret parmak egzersizi yapicam dedim ve baş parmağımi komple içime aldım, sonra iki parmağı denedim ve o da oldu. 3.gun penis boyutunda birşeyle denedim veee baktım yapabiliorum..
Şaka gibiydi..
Burda deneme yaparken en önemli şey nefes alıp vermek..
Vee eşle denemeye sıra gelmişti ve ilk deneme de oldu, inanamiyordum surekli eşime oldu mu diye soruyordum olmuştu:) daha yeni yendim, 3 seferdir yapıyoruz ve sorunsuz oluyor..
Yani gerçekten bumuymus dedim..
Kafa da bitiyor.
Kendiniz için basarmalisiniz öncelik bu olmalı bence..
Denemeden kacmayin.. 13 senem boşu boşuna çöp oldu..
Darısı hepinizin başına❤❤❤

Merhaba sevgili arkadaşlar,

6 ay bu sorunu yaşamış biri olarak size yaşadıklarımdan bahsetmek istiyorum. Evlendiğim ilk gün adet oldum bitince bunu yaşamak istedik ama ben görünce bile heyecanlandım içimi bi panik bi korku sardı olmadı tabi sonra denedik yine aynı sorun devam etti. Hayatım başıma yıkıldı resmen nasıl olurda olmaz die kendi kendimi yedim özgüvenim yerle bir oldu. Netten baktığımda vajinimus yazıyordu sorunu inanamadım kadın doğum doktoruna gittik eşimle düşük derecede vajinismussun dedi herşey normal psikoloğa yönlendirdi beni parmak egzersizi yaptırır geçer dedi ben gitmek istemedim ürktüm.zaten kayganlaştırcı verdi bunla olur yapısal olarakda zorluk yok die kendimi bi nevzede olsa rahatlattım ama yine sonuç aynıydı yapamadık.. benim pskilojim daha beter oldu sonra netten araştırdım 2-7 bin arası tedavi fiyatı istediler benden üstelik 3 seans için mantıklı gelmedi kendim yenmeliyim dedim sonra bu forumla karşılaştım meğersem yalnız değilmişim saolun msj atıpta cvp alamadığım hiç olmadı herkes birbirine destekti canlarım benim J bu beni daha da umutlandırdı başladım vajinamı aynayla incelemeye sonra parmak egzersizi ile devam ettim nefes alıp verip derken içime aldım dünyalar benim oldu mumdan aparat yaptım ama onla olmadı sonra eşimle denedim yine olmadı umutsuzluğa kapıldım yine 2 ay hiç bişey yapmadım burda herkes yaptım die yazılan tüm yazıları takip ettim tüm videoları izledim hep ama yine olmadı sorunun beynimde bittiğini ordaki duvarı sadece onla aşacağımı anladım belkide bilgi eksikliği dediğim bi kitap aldım bununla ilgili okudum. KIZLIK ZARI DELİNEMEZ YIRTILAMAZ PATLAMAZ yazıyordu kızlık zarımız aslında doğuştan deliktir delik olan bişeyde delinemez yırtılamaz patlayamaz delik olduğunun ıspatıda adet olduğumuzda kanın aktığıdır delik olmasa kan nasıl akacak yazıyordu bu beni çok etkiledi inanır mısınız kitabı yarıda bıraktım .yine parmak egzersizine devam ettim sonra eşli deneme yaptık af edersiniz ben alttaydım belimin altına yastık koydum vajinanın yönü popoya doğru çünkü direk alırsak ete değiyor buda can yakıyor ilerlemiyor. Kendim yerleştirdim yavaş yavaş hafif git gelle nefeslerle hergün biraz daha ilerledik ve çok şükür ki oldu üstelik bi damla bi kan bile gelmedi.. 2-3 derken alıştım kasmalarım azaldı dahada rahat oldum bu olay benim için kabus olmaktan kurtuldu uzun ve karmaşık yazmış olabilirim belki bi kişi bunu okuyup başaracaktır çünkü ben böyle başardım kendime söz verdim yenersem eğer yaşadıklarımı yazacağım diye. . Rabbim herkesi kurtarsın… sevgiler…

Kizlar gerckten benmde en korktgum oydu kizlik zari yirtilir inanilmaz bi kan gelir allahim bni nasil hastaneye yetsrckler e bizm mahalle cok dar sokaklari ambulansda grmez kesin ölürüm ben inanin boyle manyakca dusuncelerim war doktora gttim aynen soyle dedi KIZLIK ZARI ESNEK BI YAPISI WAR SADECE PARMAK EGZERSIZI YAPINCA DAHA NET ANLADIM BNDE ORADA KUCUK KILCAL DAMARLAR VAR ONLAR ESNIYOR KAN GELEDEBILIR ODA 1 DAMLA GELDI BNDEN GELMEYEDEBILIR YEMIN EDERIM SIZI RAHATLATMK ICIN FALAN DEMIYORUM BANA OZELDENDE YAZABILIRSIINZ YENIN SU PISLIK HASTALIGI NOLUR YEMIN EDERIM COK KOLAY SADECE NEFESSSSS COK ONEMLI NEFESINI AL AL ALL IYICE GOGSUN SISENE KADARRR AL AL ALLLLL VERIRKEN IKINARAK VER VAJINA OYLE BIR ACILIYORKI NEFES VERIRKEN NEFESINI VERIRKENNNN PENISI AL ICINEE MILIM MILIM AL BIRDEN ALMA ORASI VARYA BOMBOSS GENIS KOCAMN BI YER BEBEGIN KOCAMN KAFASI GECIYOR CIKIYOR ORDAN YA BI PENISMI GIRMEYECEK KIZLAR ERTELEMEYIN BU ERTELEME HASTALIGI HMN BUGUN DENEYIN MISAFR KABUL ETMEYIN MISAFRLIGE GTMEYIN HAYATINIZ SOZ KONUSU HMN BUGUN DENEYIN BEPANTOLLE BIOLYN KULLANIN BOL BOL SURUN ESINIZ PREZERVATF TAKSIN KAYGAN OLUYOR HEMNCECIK GRIYOR BIDE OLABLDGNCE BAKMAYIN ESINIZIN PENISINE BN OYLE YAPIYORUM ALLAH HEPINIZIN YARDIMCISI OLSUN HER NAMAZDA DUAMDASINIZ

özelden bana yardım lütfen

kızlar merhaba 3.5 yılllık evliyim bir düşük yaptım 2.5 yaşında çocugum var baştan beri bnusoprunu yaşıyordum bu site sayesinde ve egzersizlerle başarmıştım taki hamile kalana kadar zaten hamileyken hiç denemdik sonrası 2.5 senedir hiçç ilişki olmadı olamıyor ne yapıcam bilmiyorum başkasına soylesem gülerler vallahi neolur yardım edin yeniden egzersizlere başlamak istiyorum ne yapayım..

olmamasinin sebebi ne. mesela ben esimi itiyorum belki biraksam yenicem illeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…