Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Kizlar ben ne yapmaliyim uc yil bir kabusum var allah bana bir imtihan verdi gecemiyorum bunu
Merhaba, yenen arkadaşlar daha çok yardımcı olur ama ben egzersizlere başladım. Gerçekten insanı yapabileceğine inandırıyo. O kadar kolay giriyo ki. Hemen egzersizlere başlayın benim tavsiyem. Bende oturup ağlıyordum kapalı ora diye ama değil inanın.

şuan kanamalarım yeni yeni durdu ve bu sırada eşime sperm testi yaptırmıştık ve sonuçlar çok kötü geldi tek çareniz tüp bebek dediler. muayne olmaya korkuyorum. eşimden de psikolojik olarak çekiniyorum sanki duygularım o kadar karışıkki. sonraki süreç bu yaşadıklarımı unutturdu bana. ben muayne bile olamazken nasıl tedavi olacağım bilmiyorum.

Kızlar ben yenmek üzereyim ve çareyi azdırıcı hapta buldum duyurulur

Merhaba arkadaslar ben de vajinismus hastasiyim ve 5 aydir evliyim. 5 ay boyunca kesin yaparim dusuncesine hic kapilmamistim biraz deneyip ne de olsa yapamam diye vazgeciyordum bu sayfayı kesfedene kadar. Burada yazılanlar bana umut oldu ben de yapabilirim diyebiliyorum artik.Parmak egzersizlerini başarıyla tamamladik ama mumlarla denemek hiç aklima gelmemisti ilk işim gidip farkli kalinliklarda mumlar alip denemek olacak. Bir de ben penisi vajinanin agzina denk getiremiyorum acaba kendimi çok kasiyorum da vajina mi kapanıyor yoksa girişi mi bulamıyorum bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar eşim ilk defa içime girebildi. Hareket ettiremedim ancak birkaç kez girip bekledik. Oldu mu bilmiyorum, hafif içten Bi sızı yanma gibi Bi his oldu o kadar. Olmuş mudur sizce?

Arkadaslar Merhaba ben ilk defa 5 aydan sonra 13 mart günü ilişkiye girebildim bir kaç damla kanamam oldu durdu bugün yine denedik hem çok zorlandim hem de fazla kanamam oldu sizce nedendir bana yardımcı olur musunuz çok korkuyorum

Olmus tabiki darisi herkese
İnşallah, bütün arkadaşlara tavsiyem acı yok, biran evvel denesinler, çok kolay geldi o yüzden hala inanamıyorum. Gözümde nasılda büyütmüşüm. Hiç düşündüğümüz gibi bişey değil. Anlamadım bile içimde olduğunu. Bu platform sayesinde aştım. Çok teşekkür ederim. Darısı diğer arkadaşlara. Lütfen kendinize bu eziyeti yapmayın o kadar kolay ki ben yaptıysam eğer ve bunları yazabiliyosam herkes yapar.

Gozunaydin canim bizlere de dua et. Darisi bebis haberlerine insallah :)

Çok teşekkürler,inşallah :). Deneyin hiç Zaman kaybetmeyin. Gerçekten zor değil anlamadım bile, eşime sordum defalarca girdi mi emin misin diye. Beklemeyin lütfen, başlayın hemen.

Calismalara basladim ama bazi saglik sebeplerinden dolayi biraz uzadi insallah hallolur yakinda

Merhaba tebrikler..Hangi pozisyonda yendiniz.biraz aciklarmisiniz
Merhaba, eşim altta ben üstte yüzüm ona dönük. Gözlerimi kapadım derin nefes alıp elim yardımıyla yavaşça almaya çalıştım, çok rahat girdiğini düşünerek aldım. Biraz yanma hissi oldu ama çekilmedim. Bi süre öyle bekledim. O yanma acıyı hissettiğinizde çekilmeyin, hemen geçiyo o his. O an derin Bi nefes alın ve kendinizi itin. Gerçekten zor değilmiş. Tamamen beynimizin bize oyunu. Yapamıycağımızı kabullendiriyor. Bumuymuş ya dedim. Geç kalmayın ve çok sık deneyin. Yapınca hak verceksiniz İyi haberlerinizi bekliyoruz.

Ben duvar gibi bişey hissediyorum ve onu aşamıyorum.

Arkadaşlar merhaba ben hala yenemedim. Psikologa gidim dedim en az 12 seans dedi. Daha da çok kötü etkileneceğim die korkuyorum. Affınıza sığınarak yazıyorum açık olacak ama. İçime zor bela alıyorum ama Bi yere takılıyor orayı ittir sek gidecek ama canım çok acıyor lütfen yardımcı olun yenen arkadaşlar çok yıprandım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…