vajinismussuz günlere merhaba demek için....

haydii kızlar görüşürüz gelişmeleri yazarımm :))

bende kkaderım sayesınde yendım. 1 kez zeytinyağı denemesıyle yendım. ve şuan herşey yolunda:) deneyın ınanın pışman olmayacaksınız. teşekkürler kkaderim.

rica ederim tatlım.listeye eklemiştik değil mi seni

evet canım valla Allah razı olsun senden sende beni hiç yalnız bırakmadın. inşallah senin tarihinde çok kısa sürede ekleriz.vaktim olduğu sürece yanınızdayım inşallah.:) inşallah konu kapanmazsa burdayım tatlım.

arkadaşlar bugünlük bana müsade Allaha emanet olun hepiniz, desteğiniz için çok sağolun.

arkadaşlar konumuzun kapandığı sırada yenipte bana mail atan arkadaşlarım yada diğer siteden yazanlar isterseniz listeye isminizi ekletebilirsiniz arkadaşlar, yendiğiniz tarihi söyleyerek.

9 Aralıkta bende yendim çok şükür.Zeytin yağı kullandım halada kullanıyorum.

slm kaderim seni tekrar görmek güzell bana bu sitede ilk yardımcı olan kişiydin çok teşekkür edderimm hala yenemedim ama son düzlükdeyim artık az kaldı bana bol bol dua edin

canım yeniden bizimlesin hoşgeldin sana gerçekten ihtiyacımız vardı.

Sayfadan haberdar ettogin icin tesekkur canim seni burada bekliyorum bende egzersiz yapacagim insallah yeni aparat yaptim onu deneyecegim

cnmm ne yaptınn misafirim var daha egzersiz yapmadık bizz :)

varmış canım sadece zeytinyağı ile yapmışlar ben egzersiz yapsam mı yapmasam mı bilemedim şimdi

cnm hem aparat kullan kendini hazır hissettiğindede zeytin yağla dene :)

cnmm ne yaptınn misafirim var daha egzersiz yapmadık bizz :)

Ne yapayim canim aparat yaptim canim 20 tane kulak copunden birtanede pecete sardim strecledim bu gun onu deneyecegim insallah olur canim olsun sende misafirler gidince yaparsin canim sende bu azim olduktan so
nra kim tutar seniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…