shimarik ne kadar umut verici yazmışsın, umarım öyle olur. burda yazılanlar beni az daolsa rahatlatıyor.
Kaderimmm iyiki dondun cok sewndm donmene hayrli olsn canm
bende kkaderım sayesınde yendım. 1 kez zeytinyağı denemesıyle yendım. ve şuan herşey yolunda:) deneyın ınanın pışman olmayacaksınız. teşekkürler kkaderim.
İnşalllaaaaahhhhhhh....ben de yılbaşı gecesinden önce bu sorunu aşmış olmak istiyorum. iyiki varsınız. kkaderim iyi ki geldin yeniden...
Ben seni takip ediyorum unuttun mu :)
İlk msjlarimda da hep senin ne kadar motive ettigini de yazmistim.
İnsallah hepimiz icin kabus dolu gunler biter. Tek tek kurtulurz hepimiz.
Tam bir aile olduk
Vajiyle Savasan , kazanan kadinlar :)
İnsallah en kisa zamanda bende sana tarih veririm.
Hayirliyla esimin yanina bi gideyim hele :)
Bak seni bidaha gondermeeyiz izin vermeyiz ona gore , kalicisin artik bu konuda :)
arkadaşlar konumuzun kapandığı sırada yenipte bana mail atan arkadaşlarım yada diğer siteden yazanlar isterseniz listeye isminizi ekletebilirsiniz arkadaşlar, yendiğiniz tarihi söyleyerek.
9 Aralıkta bende yendim çok şükür.Zeytin yağı kullandım halada kullanıyorum.
haydii kızlar görüşürüz gelişmeleri yazarımm :))
Sayfadan haberdar ettogin icin tesekkur canim seni burada bekliyorum bende egzersiz yapacagim insallah yeni aparat yaptim onu deneyecegim
aparat kullanmadan başaran yok mu acaba????
aparat kullanmadan başaran yok mu acaba????
Sayfadan haberdar ettogin icin tesekkur canim seni burada bekliyorum bende egzersiz yapacagim insallah yeni aparat yaptim onu deneyecegim
varmış canım sadece zeytinyağı ile yapmışlar ben egzersiz yapsam mı yapmasam mı bilemedim şimdi
cnmm ne yaptınn misafirim var dahaegzersiz yapmadık bizz :)
varmış canım sadece zeytinyağı ile yapmışlar ben egzersiz yapsam mı yapmasam mı bilemedim şimdi