vajinismussuz günlere merhaba demek için....

Olur canim ama aparatin amaci vajinaya birsey girebilecegini anlamak ve buna alismak ve hic bi aci olmadigini hissetmek canim yapabilirsin inanki yapilmayacak birsey digil

evet..o kadar okudum ki burayı..biliyorum ama işte denemeyi düşünmek bile ürpertiyor..aparat vb. kullanılınca da iş nefeste bitiyor sanırım..iyi haberler duymak umudu ile..

Geldim egzersizimi yaptim yaptigim aparatimin bir bogumdan biraz fazlasini aldim isteyince oluyor kizlar biraz cesaret hadi yilbasina yenecegiz insallah

ben egzersiz yapabileceğimi pek sanmıyorum zaten...dilerim nefesle ıkınmayla hallolur...

Hic yabanci degilsin canim bende oyle dunuyordum birgun aldim ayayi egzersiz yaparken birde bakdim ikindikca aciliyor hemen taktim eldiveni ve denedim serce parmagimi nasil girdigini anlamadim ve o an cesaret geldi bitti bu is dedim ve devami geldi egzersizlerin ve simdi penin yarisi kadar bi aparatla calisiyorum banada iki hafta once desen bunu imkansiz derdim ama imkansiz degili canim o vajinin onundeki duvarlari inan biz oruyoruz orada duvar yok ayna egzersizi yap bol bol alisacak ve cesaret edeceksin emin ol

Geldim egzersizimi yaptim yaptigim aparatimin bir bogumdan biraz fazlasini aldim isteyince oluyor kizlar biraz cesaret hadi yilbasina yenecegiz insallah

süpersin cnm vala ben 20 tane deneyebilir miyim bilmiyorum yavaş yavaş artıracam ben daha 6 dayım ama hafta sonu artırayım diyorum

evet..o kadar okudum ki burayı..biliyorum ama işte denemeyi düşünmek bile ürpertiyor..aparat vb. kullanılınca da iş nefeste bitiyor sanırım..iyi haberler duymak umudu ile..

canım bende bakamıyordum bile ama en azından parmağı bi dene aynaya geç bi bak bişey kaybetmezsin canım orayı bi tanısan sadece başka bişey değil bu çok zor değil emin ol

süpersin cnm vala ben 20 tane deneyebilir miyim bilmiyorum yavaş yavaş artıracam ben daha 6 dayım ama hafta sonu artırayım diyorum

kızlar her bünyee aynı olmazz bi anda kendinizee yüklenin demiyorum ama böle çok da yavaş ilerlemeyin zatenn orayaa bişey girddimi beyninizin kabullenmesi gerekiyoo hep olumlu düşünün yapamıyorum yapayacam degıl yapıcamm en kısa zamanda deyin her gün kademee atlayın bakın ben 4 gün egzersiz yaparak yendimm geçiktikçee sinirlerim bozulduu zatenn egzersiz yapmaya 1 haftada karar verdım cunku banada cok uzaktıı ama o ılk kulak çbugundan sonra kafamaa yerleştii artık olacagıı vee gün günn arttırdım mum derken eş denemesine geçtim siz uzatmak istediginiz için uzatıyosunuzz lütfen milim milimm degil daha hızlı ılerleyın çünkü çok kısa sürede halllolucak bişey bi hırs yapsanız yılbasınaa bıle kalmayacak

kızlar her bünyee aynı olmazz bi anda kendinizee yüklenin demiyorum ama böle çok da yavaş ilerlemeyin zatenn orayaa bişey girddimi beyninizin kabullenmesi gerekiyoo hep olumlu düşünün yapamıyorum yapayacam degıl yapıcamm en kısa zamanda deyin her gün kademee atlayın bakın ben 4 gün egzersiz yaparak yendimm geçiktikçee sinirlerim bozulduu zatenn egzersiz yapmaya 1 haftada karar verdım cunku banada cok uzaktıı ama o ılk kulak çbugundan sonra kafamaa yerleştii artık olacagıı vee gün günn arttırdım mum derken eş denemesine geçtim siz uzatmak istediginiz için uzatıyosunuzz lütfen milim milimm degil daha hızlı ılerleyın çünkü çok kısa sürede halllolucak bişey bi hırs yapsanız yılbasınaa bıle kalmayacak

canım ben bilerek yavaş yapıyorum çünkü eşim yanımda değil bende yılbaşına kadar gelin olacaklar grubuna katılmayı isterdim ama eşim şubatta gelecek :KK43:(( o yüzden acelem yok önemsemiyorum ama çok yol katettim kendimi şu an hazır hissediyorum ama kocacım yok :))))

Bir an once artir canim acelem yok diye dusunme bian once kafandan at olurmu olmazmi dusuncesini esinin gelmesine cok var biliyorum ama kafan rahatlar daha rahat olursun diye dusunuyorum canim

Bir an once artir canim acelem yok diye dusunme bian once kafandan at olurmu olmazmi dusuncesini esinin gelmesine cok var biliyorum ama kafan rahatlar daha rahat olursun diye dusunuyorum canim

evet hafta sonu çok uğraşacam hatta sadece buna ayıracam hafta sonumu evde temizlik yaparken bile çıkarmayacam aparatı orda dursun :)

canım ben bilerek yavaş yapıyorum çünkü eşim yanımda değil bende yılbaşına kadar gelin olacaklar grubuna katılmayı isterdim ama eşim şubatta gelecek :KK43:(( o yüzden acelem yok önemsemiyorum ama çok yol katettim kendimi şu an hazır hissediyorum ama kocacım yok :))))

heh aferım balım bakk hazır hissettmen bıle cok önemlii hakkınızda hayırlısı olsun biz yaptıkk sizde yapın bi an önce emi :)

heh aferım balım bakk hazır hissettmen bıle cok önemlii hakkınızda hayırlısı olsun biz yaptıkk sizde yapın bi an önce emi :)

inşallahhhhhhhhhh vala ben nasıl hevesliyim yaaa kızlarrrr kocanız yanınızda ayol kıymetini bilin işte ben kocam yokken keşfettim burayı kocam varken keşfetseydim ohoooo şimdiye hamileydim belkide :KK33: hadi biraz hızlanın yafff gelinleri görelim artıkkkk :)))

Sayfadan haberdar ettogin icin tesekkur canim seni burada bekliyorum bende egzersiz yapacagim insallah yeni aparat yaptim onu deneyecegim

neler yaptın cnm :):KK16:
ben mutlu mutsuzum 2 parmak sonuna kadar çok rahat oldu eş denemesi yapalım dedim ee tabi hüsran:18::2: :KK14::KK14::KK14:
ama çalışmalara devamm :):KK36::KK36::KK36:

neler yaptın cnm :):KK16:
ben mutlu mutsuzum 2 parmak sonuna kadar çok rahat oldu eş denemesi yapalım dedim ee tabi hüsran:18::2: :KK14::KK14::KK14:
ama çalışmalara devamm :):KK36::KK36::KK36:

Olsun canim rakma iki parmak da hic fena degil bu gun bi aparat yapin kendinize bende yaptigimm aparatin bir bogumdan fazlasini aldim canim aksam tekrar deneyecegim es denemen husran olabilir ama cesaret etmen super bence:21:

9 Aralıkta bende yendim çok şükür.Zeytin yağı kullandım halada kullanıyorum.

gözünüz aydın arkadaşım listeye ekledim hemen, Allah başka sıkıntı vermesin inşallah, diğer arkadaşlara da kısa sürede nasip olsun bu mutluluk.

slm kaderim seni tekrar görmek güzell bana bu sitede ilk yardımcı olan kişiydin çok teşekkür edderimm hala yenemedim ama son düzlükdeyim artık az kaldı bana bol bol dua edin

canım hoş buldum Allah razı olsun hepinizden, dualarımız hepinizle inşallah ilk eş denemende yenersin canım.

aparat kullanmadan başaran yok mu acaba????

canım bu sayfa aparatsız başarmak için açıldı aslında, tabi egzersizle ilerlemek isteyen arkadaşlarada destek oluyoruz isterlerse. tabi bu konuda benden bilgili arkadaşlar var, ben egzersiz yapmadığım için.ama belli bir mantığı yok amaç acı hissetmeden oraya birşey girebileceğine beynini ikna etmek.

X