vajinismussuz günlere merhaba demek için....

varmış canım sadece zeytinyağı ile yapmışlar ben egzersiz yapsam mı yapmasam mı bilemedim şimdi

canım benim önerim egzersiz biraz daha uzun bir süreç olduğu için tüm arkadaşlara diyorum ki bu bir başarı başarısız olarak adlandırılmadan, sonuca ulaşacağını bilerek emin olarak, sadece kendini tam hazır hissedene kadar denemeler yapacaksın. önce eş denemesini anlattığım şekilde deneyin ama olana kadar, çünkü orda bir kas yok tek neden kendimizi kasmamız, zar korkusu, acıyacak korkusu, ıkınarak , nefes alıp vererek ilk sayfadaanlattığım şekilde deneme yaptığınızda azmederseniz ilk denemede aşma ihtimaliniz çok yüksek. çok arkadaş var hiç egzersiz yapmadan aşan, egzersiz yapıpta eş denemesinde yağın faydasını görende inanın çok fazla kişi var, tek söyleyeceğim sadece 2 denemede kullanın yeter fazla kullanmaya gerek yok.olmadı mı egzersiz yapın, arada eş denemesi yapın, olmadı hüsran diye düşünmek yerine, az kaldı biraz daha var hazır olmama deyip devam etmek önemli.hep olumlu düşünün, beyninizde yeterince olumsuzluk var zaten.

canım bende bakamıyordum bile ama en azından parmağı bi dene aynaya geç bi bak bişey kaybetmezsin canım orayı bi tanısan sadece başka bişey değil bu çok zor değil emin ol

orayı bir tanısan....diye başlayınca cümleye , bir tanısan çok seversin diyeceksin sandım

bence canım yavaş ilerleme evet, mesela ilk başlarda kolay gelip sonlarda biraz daha uğraştırıcı olacaktır kalınlık arttıkça o yüzden sen ilerleyebildiğin kadar hızlı ama kendini zorlamadan ilerle.

eşin yanında olmayınca cesaret ediliyorda, yanında olunca iş başa düştüğü için geriden bakıldığı gibi olmuyor kuzum =) insan biraz tedirgin oluyor ama azmedicez korkulacak birşey olmadığını görücez inşallah.

Son düzenleme:
Olsun canim rakma iki parmak da hic fena degil bu gun bi aparat yapin kendinize bende yaptigimm aparatin bir bogumdan fazlasini aldim canim aksam tekrar deneyecegim es denemen husran olabilir ama cesaret etmen super bence

arada yapıyoruz eş denemesi bi ümit ama ben şunu anladım üstte yapamayacağım canım çok kıymetli kendim yapamıyorum parmağı bile eşim yaparken bir dahakine direk altta denicem zaman kaybedip sinirlerimiz bozulmaz hiç olmazsa :)

canım aslında üstte daha kolaydır ama bazı kişiler kendinden çok eşine güvenebilir =))) ben kendime daha çok güvendim canım demek ki senden daha tatlıymış =) altta yenenlerde var mutlaka olana kadar herşeyi deneyin hemen bırakmayın diyorum ya tatlım.

canım mail attım sana bakar mısın?

benim eşime her konuda güvenim var cnm :) o yüzden her işi benden çok araştırıp benden daha nazik olduğuna inanırım beni bekliyor kaç seferdir denemede ilerleme kaydedemedik bide altta denicem :)

ama umutluyum ya yok olmadı diyee mutsuz deilim :)

nefes al ver ıkın hep sen aklımdasın gülüp devam ediyorum he he :)

bu arada bi yağladık ki kendimizi sorma yağlı güreş gibi :)

Son düzenleme:
hoşgeldiniz,, çok sevindim. msn adresini yazmışsınız bana ama ben üniversitemin mailini kullanıyorum sadece ekleyememiştim sizi.

merhaba kaderim merhaba kızlar.....yenıden hosgeldınnn umarım herkes en yakın zamanda vajınusmusu atlatır...bız yıne elımızden geldığınce yardıma hazırız

ohhh beeee bomba gibi dönüş yaptın kaderim,inşallah 'temiz' insanları içerisinde barındıran bi sayfa olur ben de elimden geldiğince yardım etmeye hazırım.

valla canım ne kadar güvensem de ben cesaret edememiştim,sana helal olsun inşallah da bundan sonraki ilk denemende olur.mutsuz olmana gerek yok çünkü sen çok iyi ilerliyorsun az kaldı inşallah.

Son düzenleme:
hoşgeldiniz,, çok sevindim. msn adresini yazmışsınız bana ama ben üniversitemin mailini kullanıyorum sadece ekleyememiştim sizi.

hoşbuldum Allah razı olsun, önemli değil arkadaşım, siteye girmiyordum öyle karar vermiştim o yüzden msn yazmıştım size,inşallah burdan yardımcı olmaya çalışırım artık.

Merhaba kaderim.ben de zeytinyağı (senin) sayende yendim vajinismusu.listeye benim adımı da yazar mısın?yenme tarihim 16-12-2013

merhaba kaderim merhaba kızlar.....yenıden hosgeldınnn umarım herkes en yakın zamanda vajınusmusu atlatır...bız yıne elımızden geldığınce yardıma hazırız

gülüm hoşgeldin canım kardeşim.inşallah bu defa kimse üzmez bizide asıl amacımızı düşünebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…