Kaderim ne iyi ettin cok sevindim canim hayirli olsunsayfan
canım yeniden bizimlesin hoşgeldin sana gerçekten ihtiyacımız vardı.
varmış canım sadece zeytinyağı ile yapmışlar ben egzersiz yapsam mı yapmasam mı bilemedim şimdi
canım bende bakamıyordum bile ama en azından parmağı bi dene aynaya geç bi bak bişey kaybetmezsin canım orayı bi tanısan sadece başka bişey değil bu çok zor değil emin ol
canım ben bilerek yavaş yapıyorum çünkü eşim yanımda değil bende yılbaşına kadar gelin olacaklar grubuna katılmayı isterdim ama eşim şubatta gelecek(( o yüzden acelem yok önemsemiyorum ama çok yol katettim kendimi şu an hazır hissediyorum ama kocacım yok :))))
inşallahhhhhhhhhh vala ben nasıl hevesliyim yaaa kızlarrrr kocanız yanınızda ayol kıymetini bilin işte ben kocam yokken keşfettim burayı kocam varken keşfetseydim ohoooo şimdiye hamileydim belkidehadi biraz hızlanın yafff gelinleri görelim artıkkkk :)))
rica ederim tatlım.listeye eklemiştik değil mi seni
yeni sayfanz hayrlı olsn kızlar
evet canım ekledık.
Olsun canim rakma iki parmak da hic fena degil bu gun bi aparat yapin kendinize bende yaptigimm aparatin bir bogumdan fazlasini aldim canim aksam tekrar deneyecegim es denemen husran olabilir ama cesaret etmen super bence
arada yapıyoruz eş denemesi bi ümit ama ben şunu anladım üstte yapamayacağım canım çok kıymetli kendim yapamıyorum parmağı bile eşim yaparken bir dahakine direk altta denicem zaman kaybedip sinirlerimiz bozulmaz hiç olmazsa :)
arada yapıyoruz eş denemesi bi ümit ama ben şunu anladım üstte yapamayacağım canım çok kıymetli kendim yapamıyorum parmağı bile eşim yaparken bir dahakine direk altta denicem zaman kaybedip sinirlerimiz bozulmaz hiç olmazsa :)
canım aslında üstte daha kolaydır ama bazı kişiler kendinden çok eşine güvenebilir =))) ben kendime daha çok güvendim canım demek ki senden daha tatlıymış =) altta yenenlerde var mutlaka olana kadar herşeyi deneyin hemen bırakmayın diyorum ya tatlım.
benim eşime her konuda güvenim var cnm:) o yüzden her işi benden çok araştırıp benden daha nazik olduğuna inanırım beni bekliyor kaç seferdir denemede ilerleme kaydedemedik bide altta denicem :)
ama umutluyum ya yok olmadı diyee mutsuz deilim :)
nefes al ver ıkın hep sen aklımdasın gülüp devam ediyorum he he :)
bu arada bi yağladık ki kendimizi sorma yağlı güreş gibi :)
hoşgeldiniz,, çok sevindim. msn adresini yazmışsınız bana ama ben üniversitemin mailini kullanıyorum sadece ekleyememiştim sizi.
merhaba kaderim merhaba kızlar.....yenıden hosgeldınnn umarım herkes en yakın zamanda vajınusmusu atlatır...bız yıne elımızden geldığınce yardıma hazırız