vajinismussuz günlere merhaba demek için....

hoşgeldin canım çok iyi etmişsin ama sayfada açmana gerek yoktu ordanda devam ederdik takma kimseyi kafana bu arada çok iyi etmişsin sayfa konusundada insanlar direk orayı bulabiliyor belki burayı bulamazlar diye dedim canım zaten aynı konuları konuşuyoruz o başlık altındada devam edebiliriz... Tekrar hoşgeldin...

hoş geldin kkaderim burda tekrar seni gördüğüme çoksevindim.ben tam deneme dönemimde kaybettim seni ve çok üzüldüm.hala başaramadım ((( iyiki geldin....

canım benim Allah razı olsun.valla sizin bu sözlerinizi duyunca acaba konu açmasam mıydı tereddütüm tamamen kalktı çok mutlu ettiniz beni, inşallah benimde size faydam olur. inşallah beraber başarırız arkadaşım.

utanma beraberiz ben gerçekten bugün daha iyi oldum umarım kısa süre kalmıştır cnm :)

inşallah öyledir ama bence az kaldı senin için, çok azimli ilerliyorsun, bak ben 1 sene oldu aşalı yeni buldum sen iki haftada keşfettin

hoşbuldum canım sağolasın.
böylesi daha iyi canım ya ,bu sayfayı ekşiciler keşfedene kadar =) biraz daha gideriz böyle. hem orası egzersiz sayfası benim alan farklı biliyorsun =)

utanma beraberiz ben gerçekten bugün daha iyi oldum umarım kısa süre kalmıştır cnm :)
merhaba shimarik, sizinde evlilik süreniz benimle aynı hemen hemen. sizde mi aynı durumdasnız merak ettim. insan bu konuda destek arıyor illaki kendine. tarih bizimkiyle aynı olunca merak ettim.
ben de bununla 7 aydır uğraşıyorum ((

Garip ama ben şu an bu problemle karşılaşmamış kişilerin kendilerini kasmamış olmalarına şaşıyorum... Yani ilk kez insan ister istemez biraz da olsa kasar kendini...O kadar rahat olan kişiler tanıdım ki..Şimdi hayret ediyorum..kendime de onlara da...

Son düzenleme:

güzelim bak sen ne kadardır evli olduğunu unut, ne kadardır bu sitedesin ve ne kadar zamandır uğraşmaya başladığını hesapla

Son düzenleme:

evet cnm 7 ay 28 gün oldu evleneli ilk zamanlar ben böyle birşey olduğunu bilmiyordum bir kez eşim söyledi vajinismus diye çok araştırır böyle şeyleri korktum ben öyle bir şey değilim dedim ve 6 ay öylece geçti hep denemelere başarısız bi gün dedim ya öyleysem araştırayım bir yazdım baktım bu site okudum okudum aaa benim gibi aaa o da korkuo bak onunda acımış yapamamışlar derken derken kkaderimle tanıştık zeytinyağla denemeye geçecekken sayfası kapandı bi süre kaldım öylece sonra maiileşmeye başladık burda arkadaşlar derken artık yapacağıma inandım egzersize başladım şimdi de iyi bi yerlerdeyim hergün ilerleme kaydetmeye çalışıyorum :)) sen napıyorsun nerelerdesin ?

güzelim bak sen ne kadardır evli olduğunu unut, ne kadardır bu sitedesin ve ne kadar zamandır uğraşmaya başladığını hesapla

aynen cnm kkaderim ne güzel demiş ben bir aydır bu sitedeyim ve son bir haftadır çalışmalarıma hız verdim :)

bak canım şimdi şöyle düşün bekar bir bayan vardır rahat yetiştirilir, arkadaşları rahattır, yada çevreden duyduğu şeyler hep ne kadar zevkli birşey olduğudur, başka bir bayan vardır, ayıp kızımlarla yetişir, ben tabi buna karşı değilim çünkü cinsel eğitim bana göre zaten aile içinde verilecek birşey değildir, bu benim fikrim, çevrendeki arkadaşların ortamın önemli bence, etraftan duyarsın işte ayy çok acıyormuş şöyle kanıyormuş falan diye, ee bu iki kişinin farkını bir düşün, örnekler artırılır tabi, birde mesela kız korkar eşi anlayışsız olur falan beklemez acısada dener ve olur. yani eşlerimizde sağolsun bizim korktuğumuzu görüp acı vermeden olsun diye uğraşınca ortaya vajinismus çıkıyor.

Hosgeldin kaderim,

Seni burda tekrardan görmek cok guzel.
Kaldigin yerden, yine eskisi gibi ve yeni konuyla giris yapmanida destekliyorum canim.
Kendine zaman verip, bizleri de kirmadin tesekkur ederim.
Egzersizlere ve zeytinyagi denemelerine baslayacagim zamanlar geldi catti, az kaldi ama senin burda olman daha cok motive ediyor beni ve diger arkadaslari da ..
İyiki dondun :)

inşallah öyledir ama bence az kaldı senin için, çok azimli ilerliyorsun, bak ben 1 sene oldu aşalı yeni buldum sen iki haftada keşfettin

ayy hiç sorma o meseleyi hem güldüm kendimee ne kadar garip bir yapısı varmış bu vajinin de haberimiz yok :)) 25 yıldır birbirimizden habersiz yaşamışız :))

bazen bende öyle düşünüyorum :) yabancı birşeyle tanışıyorsun ve bunu normal karşılıyorsun insanlar değişken işde cnm :)

tmm canım bizde görmüşsündür belki yarışma başlattık arkadaşlarla yılbaşına kadar hepimiz gelin olacağız inş. burdan devam edelim ben katılan arkadaşları yazdım seninde yardımınla bu işi başarıcaz Allah ın izniyle...

Evet Arkadaşlar göreyim sizi lütfen azimli olalım ve hepbirlikte kurtulalım herkez katılsın ve CESARET lütfen...

1- Cecemm
2- Combo
3- yenievli13
4- orkide050
5- zelalcanan
6- shimarik
7- Nisan
8- Egeguezeli89
9-norbitnorbit
10-panjim
11-aysebasar
12-kuzucukkkkk
13-
asi0668

YIL BAŞI GECESİNE KADAR HEP BİRLİKTE HAYATIMIZDAN ÇIKARALIM BU VAJİNİSMUSU

canım sana mail atıyordum burda yazdığını görünce güldüm kendime, sayfa açtım haberin yok yazmıştım ama canım arkadaşım hiç farketmez mi =) Allah razı olsun desteğin için. inşallah ilk denemende aşarsın inşallah hiç uğraşmazsın, tüm arkadaşlarımda bundan sonraki ilk denemeleriyle kabusları son bulur inşallah.

iyiki varsınız =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…