vajinismussuz günlere merhaba demek için....

bak canım şimdi şöyle düşün bekar bir bayan vardır rahat yetiştirilir, arkadaşları rahattır, yada çevreden duyduğu şeyler hep ne kadar zevkli birşey olduğudur, başka bir bayan vardır, ayıp kızımlarla yetişir, ben tabi buna karşı değilim çünkü cinsel eğitim bana göre zaten aile içinde verilecek birşey değildir, bu benim fikrim, çevrendeki arkadaşların ortamın önemli bence, etraftan duyarsın işte ayy çok acıyormuş şöyle kanıyormuş falan diye, ee bu iki kişinin farkını bir düşün, örnekler artırılır tabi, birde mesela kız korkar eşi anlayışsız olur falan beklemez acısada dener ve olur. yani eşlerimizde sağolsun bizim korktuğumuzu görüp acı vermeden olsun diye uğraşınca ortaya vajinismus çıkıyor.

aynen cnm geçen bi arkadaşla konuştum yeni evlendiler dedi anlamadım bile adamın aklında yapmak varmış yaptı dedi bizimkilerde kıyamıyo ondan ilerlemiyor sanırım :)

ayy hiç sorma o meseleyi hem güldüm kendimee ne kadar garip bir yapısı varmış bu vajinin de haberimiz yok :)) 25 yıldır birbirimizden habersiz yaşamışız :)):KK52:

yok habersiz değil de aslında, kullanmayacağımızı sanıyorduk bence :KK17:

yok habersiz değil de aslında, kullanmayacağımızı sanıyorduk bence :KK17:

he he :) küflenmiş terkedilmiş gibi olmuş sanki şimdi işleyen demir ışıldar misali hergün onla ilgileniyoruz eee o da mutlu olsunda artık bizde mutlu olalım yahu :):21::21:

bazen bende öyle düşünüyorum :) yabancı birşeyle tanışıyorsun ve bunu normal karşılıyorsun insanlar değişken işde cnm :)

Farklı pnencerelerden baktığımı için oluyor evet...Biz acıyacak mı acaba diye düşünürlken başkaları zevk alacak mıyım acaba diye düşündüğünden..Sanırım bundan..
2 aylık evliyim ben..Daha uzun süre çekenleri okudum burda...Anlayabiliyorum onları..Çünkü yediğimden içtiğimden bişey anlamıyorum 2 aydır...Bir de herşey normalmiş numarası yapmak..Çok yıpratıcı

Farklı pnencerelerden baktığımı için oluyor evet...Biz acıyacak mı acaba diye düşünürlken başkaları zevk alacak mıyım acaba diye düşündüğünden..Sanırım bundan..
2 aylık evliyim ben..Daha uzun süre çekenleri okudum burda...Anlayabiliyorum onları..Çünkü yediğimden içtiğimden bişey anlamıyorum 2 aydır...Bir de herşey normalmiş numarası yapmak..Çok yıpratıcı

herşey yolunda cnm hiçç acı çekmeyeceğiz zevkte alacağız zamanla sen motive ol :) bırak geçmişi gelecek güzel günler bekliyor :)

tmm canım bizde görmüşsündür belki yarışma başlattık arkadaşlarla yılbaşına kadar hepimiz gelin olacağız inş. burdan devam edelim ben katılan arkadaşları yazdım seninde yardımınla bu işi başarıcaz Allah ın izniyle...

Evet Arkadaşlar göreyim sizi lütfen azimli olalım ve hepbirlikte kurtulalım herkez katılsın ve CESARET lütfen...

1- Cecemm
2- Combo
3- yenievli13
4- orkide050
5- zelalcanan
6- shimarik
7- Nisan
8- Egeguezeli89
9-norbitnorbit
10-panjim
11-aysebasar
12-kuzucukkkkk
13-
asi0668

YIL BAŞI GECESİNE KADAR HEP BİRLİKTE HAYATIMIZDAN ÇIKARALIM BU VAJİNİSMUSU

teşekkür ederim cecem buraya aldığın için :) kkaderimle çok hızlı ilerleyeceğiz inşallah :):KK24::KK24::KK24:

kkaderim sana özel msj atmıştım cevaplayabilirmisin ya da bilen birine yönlendirebilirmisin beni teşekkürler

tmm canım bizde görmüşsündür belki yarışma başlattık arkadaşlarla yılbaşına kadar hepimiz gelin olacağız inş. burdan devam edelim ben katılan arkadaşları yazdım seninde yardımınla bu işi başarıcaz Allah ın izniyle...

Evet Arkadaşlar göreyim sizi lütfen azimli olalım ve hepbirlikte kurtulalım herkez katılsın ve CESARET lütfen...

1- Cecemm
2- Combo
3- yenievli13
4- orkide050
5- zelalcanan
6- shimarik
7- Nisan
8- Egeguezeli89
9-norbitnorbit
10-panjim
11-aysebasar
12-kuzucukkkkk
13-
asi0668

YIL BAŞI GECESİNE KADAR HEP BİRLİKTE HAYATIMIZDAN ÇIKARALIM BU VAJİNİSMUSU

okumuştum canım inşallah yardımcı olabilirim.

canım sana mail atıyordum burda yazdığını görünce güldüm kendime, sayfa açtım haberin yok yazmıştım ama canım arkadaşım hiç farketmez mi =) Allah razı olsun desteğin için. inşallah ilk denemende aşarsın inşallah hiç uğraşmazsın, tüm arkadaşlarımda bundan sonraki ilk denemeleriyle kabusları son bulur inşallah.

iyiki varsınız =)

Ben seni takip ediyorum unuttun mu :)
İlk msjlarimda da hep senin ne kadar motive ettigini de yazmistim.
İnsallah hepimiz icin kabus dolu gunler biter. Tek tek kurtulurz hepimiz.

Tam bir aile olduk
Vajiyle Savasan , kazanan kadinlar :)
İnsallah en kisa zamanda bende sana tarih veririm.
Hayirliyla esimin yanina bi gideyim hele :)

Bak seni bidaha gondermeeyiz izin vermeyiz ona gore , kalicisin artik bu konuda :)

aynen cnm geçen bi arkadaşla konuştum yeni evlendiler dedi anlamadım bile adamın aklında yapmak varmış yaptı dedi bizimkilerde kıyamıyo ondan ilerlemiyor sanırım :)

birde bak şu var mesela ben tam kasacakken bazen bakıyorum eşim beni kendi halimde bırakmadığı zaman yani o da acıyacak mı acaba diye düşünmeyipte , hani dokunmaya falan ön sevşm deki gibi devam ederse kasacakken, etkilenip hemen gevşiyordum mesela, zaten o an etkilendiğinde ilerlediğini anlamıyorsun bile.

birde bak şu var mesela ben tam kasacakken bazen bakıyorum eşim beni kendi halimde bırakmadığı zaman yani o da acıyacak mı acaba diye düşünmeyipte , hani dokunmaya falan ön sevşm deki gibi devam ederse kasacakken, etkilenip hemen gevşiyordum mesela, zaten o an etkilendiğinde ilerlediğini anlamıyorsun bile.

aynen öyle cnm aynı şekilde devam etse bitecek sanki bende öyle hissediyorum

he he :) küflenmiş terkedilmiş gibi olmuş sanki şimdi işleyen demir ışıldar misali hergün onla ilgileniyoruz eee o da mutlu olsunda artık bizde mutlu olalım yahu :):21::21:

=)) bencede çok nazlı ama çok fazla ilgi istiyor, geçmişin acısını çıkarırcasına.

bende kkaderım sayesınde yendım. 1 kez zeytinyağı denemesıyle yendım. ve şuan herşey yolunda:) deneyın ınanın pışman olmayacaksınız. teşekkürler kkaderim.:KK9:

=)) bencede çok nazlı ama çok fazla ilgi istiyor, geçmişin acısını çıkarırcasına.

evet bence de o kadar lüzumsuz şeylerle ilgilenene kadar keşke onunla ilgilenseymişiz neyse geç değil Rabbim ömür verirse artık muhatabım onunla :):KK33::KK33::KK33::KK36::KK36:

X