vajinismussuz günlere merhaba demek için....

aynen cnm geçen bi arkadaşla konuştum yeni evlendiler dedi anlamadım bile adamın aklında yapmak varmış yaptı dedi bizimkilerde kıyamıyo ondan ilerlemiyor sanırım :)

ayy hiç sorma o meseleyi hem güldüm kendimee ne kadar garip bir yapısı varmış bu vajinin de haberimiz yok :)) 25 yıldır birbirimizden habersiz yaşamışız :))

yok habersiz değil de aslında, kullanmayacağımızı sanıyorduk bence

yok habersiz değil de aslında, kullanmayacağımızı sanıyorduk bence

he he :) küflenmiş terkedilmiş gibi olmuş sanki şimdi işleyen demir ışıldar misali hergün onla ilgileniyoruz eee o da mutlu olsunda artık bizde mutlu olalım yahu :)

bazen bende öyle düşünüyorum :) yabancı birşeyle tanışıyorsun ve bunu normal karşılıyorsun insanlar değişken işde cnm :)

Farklı pnencerelerden baktığımı için oluyor evet...Biz acıyacak mı acaba diye düşünürlken başkaları zevk alacak mıyım acaba diye düşündüğünden..Sanırım bundan..
2 aylık evliyim ben..Daha uzun süre çekenleri okudum burda...Anlayabiliyorum onları..Çünkü yediğimden içtiğimden bişey anlamıyorum 2 aydır...Bir de herşey normalmiş numarası yapmak..Çok yıpratıcı

herşey yolunda cnm hiçç acı çekmeyeceğiz zevkte alacağız zamanla sen motive ol :) bırak geçmişi gelecek güzel günler bekliyor :)

teşekkür ederim cecem buraya aldığın için :) kkaderimle çok hızlı ilerleyeceğiz inşallah :)

kkaderim sana özel msj atmıştım cevaplayabilirmisin ya da bilen birine yönlendirebilirmisin beni teşekkürler

okumuştum canım inşallah yardımcı olabilirim.

Ben seni takip ediyorum unuttun mu :)
İlk msjlarimda da hep senin ne kadar motive ettigini de yazmistim.
İnsallah hepimiz icin kabus dolu gunler biter. Tek tek kurtulurz hepimiz.

Tam bir aile olduk
Vajiyle Savasan , kazanan kadinlar :)
İnsallah en kisa zamanda bende sana tarih veririm.
Hayirliyla esimin yanina bi gideyim hele :)

Bak seni bidaha gondermeeyiz izin vermeyiz ona gore , kalicisin artik bu konuda :)

aynen cnm geçen bi arkadaşla konuştum yeni evlendiler dedi anlamadım bile adamın aklında yapmak varmış yaptı dedi bizimkilerde kıyamıyo ondan ilerlemiyor sanırım :)

birde bak şu var mesela ben tam kasacakken bazen bakıyorum eşim beni kendi halimde bırakmadığı zaman yani o da acıyacak mı acaba diye düşünmeyipte , hani dokunmaya falan ön sevşm deki gibi devam ederse kasacakken, etkilenip hemen gevşiyordum mesela, zaten o an etkilendiğinde ilerlediğini anlamıyorsun bile.

aynen öyle cnm aynı şekilde devam etse bitecek sanki bende öyle hissediyorum

he he :) küflenmiş terkedilmiş gibi olmuş sanki şimdi işleyen demir ışıldar misali hergün onla ilgileniyoruz eee o da mutlu olsunda artık bizde mutlu olalım yahu :)

=)) bencede çok nazlı ama çok fazla ilgi istiyor, geçmişin acısını çıkarırcasına.

bende kkaderım sayesınde yendım. 1 kez zeytinyağı denemesıyle yendım. ve şuan herşey yolunda:) deneyın ınanın pışman olmayacaksınız. teşekkürler kkaderim.

=)) bencede çok nazlı ama çok fazla ilgi istiyor, geçmişin acısını çıkarırcasına.

evet bence de o kadar lüzumsuz şeylerle ilgilenene kadar keşke onunla ilgilenseymişiz neyse geç değil Rabbim ömür verirse artık muhatabım onunla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…