Olur canim ama aparatin amaci vajinaya birsey girebilecegini anlamak ve buna alismak ve hic bi aci olmadigini hissetmek canim yapabilirsin inanki yapilmayacak birsey digil
ben egzersiz yapabileceğimi pek sanmıyorum zaten...dilerim nefesle ıkınmayla hallolur...
Geldim egzersizimi yaptim yaptigim aparatimin bir bogumdan biraz fazlasini aldim isteyince oluyor kizlar biraz cesaret hadi yilbasina yenecegiz insallah
evet..o kadar okudum ki burayı..biliyorum ama işte denemeyi düşünmek bile ürpertiyor..aparat vb. kullanılınca da iş nefeste bitiyor sanırım..iyi haberler duymak umudu ile..
süpersin cnm vala ben 20 tane deneyebilir miyim bilmiyorum yavaş yavaş artıracam ben daha 6 dayım ama hafta sonu artırayım diyorum
kızlar her bünyee aynı olmazz bi anda kendinizee yüklenin demiyorum ama böle çok da yavaş ilerlemeyin zatenn orayaa bişey girddimi beyninizin kabullenmesi gerekiyoo hep olumlu düşünün yapamıyorum yapayacam degıl yapıcamm en kısa zamanda deyin her gün kademee atlayın bakın ben 4 gün egzersiz yaparak yendimm geçiktikçee sinirlerim bozulduu zatenn egzersiz yapmaya 1 haftada karar verdım cunku banada cok uzaktıı ama o ılk kulak çbugundan sonra kafamaa yerleştii artık olacagıı vee gün günn arttırdım mum derken eş denemesine geçtim siz uzatmak istediginiz için uzatıyosunuzz lütfen milim milimm degil daha hızlı ılerleyın çünkü çok kısa sürede halllolucak bişey bi hırs yapsanız yılbasınaa bıle kalmayacak
süpersin cnm vala ben 20 tane deneyebilir miyim bilmiyorum yavaş yavaş artıracam ben daha 6 dayım ama hafta sonu artırayım diyorum
Bir an once artir canim acelem yok diye dusunme bian once kafandan at olurmu olmazmi dusuncesini esinin gelmesine cok var biliyorum ama kafan rahatlar daha rahat olursun diye dusunuyorum canim
canım ben bilerek yavaş yapıyorum çünkü eşim yanımda değil bende yılbaşına kadar gelin olacaklar grubuna katılmayı isterdim ama eşim şubatta gelecek(( o yüzden acelem yok önemsemiyorum ama çok yol katettim kendimi şu an hazır hissediyorum ama kocacım yok :))))
evet hafta sonu çok uğraşacam hatta sadece buna ayıracam hafta sonumu evde temizlik yaparken bile çıkarmayacam aparatı orda dursun :)
heh aferım balım bakk hazır hissettmen bıle cok önemlii hakkınızda hayırlısı olsun biz yaptıkk sizde yapın bi an önce emi :)
Supersin canim ya iste bukadar kork bizden vajii
Sayfadan haberdar ettogin icin tesekkur canim seni burada bekliyorum bende egzersiz yapacagim insallah yeni aparat yaptim onu deneyecegim
neler yaptın cnm :)
ben mutlu mutsuzum 2 parmak sonuna kadar çok rahat oldu eş denemesi yapalım dedim ee tabi hüsran:18::2:
ama çalışmalara devamm :)
9 Aralıkta bende yendim çok şükür.Zeytin yağı kullandım halada kullanıyorum.
slm kaderim seni tekrar görmek güzell bana bu sitede ilk yardımcı olan kişiydin çok teşekkür edderimm hala yenemedim ama son düzlükdeyim artık az kaldı bana bol bol dua edin
aparat kullanmadan başaran yok mu acaba????