[sıze=3]bende geldim :d
konyalıyım ama eşimin işi gereği erzurumdayız (hiç sevmedim) allah izin verirse 2,5 senemiz kaldı
23 yaşındayım evdeyim[/sıze]
[sıze=3]betse kuzum çok iyi düşünmüşsün
Valahi lazımdı bize böyle bişeyy
Napıyosunuz bakalım kızcalarr[/sıze]
Betse Kuzum Çok İyi Düşünmüşsün
Valahi lazımdı Bize Böyle Bişeyy
Napıyosunuz bakalım kızcalarr
bende geldim
konyalıyım ama eşimin işi gereği erzurumdayız (hiç sevmedim) ALLAH izin verirse 2,5 senemiz kaldı
23 yaşındayım evdeyim
memnun olduk canımbence de erzurum çok soğukk yılbaşında ordaydık kayağa geldik ama o ara yine iyiymiş hava öyle dediler daha soğuğu nasıl oluyosa :18::18:
nereye gideceksiniz 2,5 sene sonra bakalım ??? soğuktur oralar yaaa :26::26::26:
hoşgeldin berayy NE YAPALIM HOPEFORA OY DAĞITIYORUZ SENDE VERDİN Mİ
canım hayırlı olsun bencede burada lazımdı hep o konuyu konuşmakta olmuyor
aynen beroş yaa valaa çok iyi oldu bencede , rahat rahat sohbet ederiz diğer topikten sadece yardımda bulunulur diye düşündüm
sen nasılsın hoşgeldin aramızaaa
[sıze=3]dün güzeldi karlar eridi biraz ama bugüün hava karışık
Biraz da olsa yumuşadı havalar geçen sene akşam dışarı çıkmıştık kirpiklerimiz donmuştu[/sıze]
tayin isticez canım
eşim ankara istiyo bende izmir
gerçi biz evleneli 1 seneyi geçti eşim türkiyenin yarısını istedi şimdi ankarada karar kıldı daa değişir
eşimin kuzeni var orda polis onlarda istanbuldan geldiler 4 sene kalcaklar off çok soğuk
kızlar bana azcık müsade benim koca sabah beri arıyo dışarı cıktın mı diye
gidip bi test alayım bakayım
garibim inşallah bu kez sevinir dua edin banaaaa
kızlarrrrrrrrrrrrrrr kardeşim askere gidiyor yeri de belli oldu manisa kırkağaç jandarma komandoen çok da komando olmasından korkuyordum eşim polis kardeşim komando kafayı yerim artık evhamdan:18::18:
kızlarrrrrrrrrrrrrrr kardeşim askere gidiyor yeri de belli oldu manisa kırkağaç jandarma komandoen çok da komando olmasından korkuyordum eşim polis kardeşim komando kafayı yerim artık evhamdan:18::18:
[sıze=3]ayy kuzum hiç sorma ben hopefor'un çorbasını görmedim. Aslında çorba yarışması varmış onu bile bilmiyodum. Ev işleri topiğinde samimi bir arkadaşım var o katılmış yarışmaya. Ordan konuşurlarken gördüm. Bende ona oy verdim.
Hopefor'cum tekrar özür diliyorum tatlım:26::26::26:[/sıze]