Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

[sıze=3]bende geldim :d
konyalıyım ama eşimin işi gereği erzurumdayız (hiç sevmedim) allah izin verirse 2,5 senemiz kaldı
23 yaşındayım evdeyim
[/sıze]

memnun olduk canım bence de erzurum çok soğukk yılbaşında ordaydık kayağa geldik ama o ara yine iyiymiş hava öyle dediler daha soğuğu nasıl oluyosa :18::18:

[sıze=3]betse kuzum çok iyi düşünmüşsün
Valahi lazımdı bize böyle bişeyy
Napıyosunuz bakalım kızcalarr
[/sıze]

hoşgeldin berayy NE YAPALIM HOPEFORA OY DAĞITIYORUZ SENDE VERDİN Mİ

Son düzenleme:
Betse Kuzum Çok İyi Düşünmüşsün
Valahi lazımdı Bize Böyle Bişeyy
Napıyosunuz bakalım kızcalarr

aynen beroş yaa valaa çok iyi oldu bencede , rahat rahat sohbet ederiz diğer topikten sadece yardımda bulunulur diye düşündüm
sen nasılsın hoşgeldin aramızaaa

bende geldim
konyalıyım ama eşimin işi gereği erzurumdayız (hiç sevmedim) ALLAH izin verirse 2,5 senemiz kaldı
23 yaşındayım evdeyim

nereye gideceksiniz 2,5 sene sonra bakalım ??? soğuktur oralar yaaa :26::26::26:

memnun olduk canım bence de erzurum çok soğukk yılbaşında ordaydık kayağa geldik ama o ara yine iyiymiş hava öyle dediler daha soğuğu nasıl oluyosa :18::18:

dün güzeldi karlar eridi biraz ama bugüün hava karışık
biraz da olsa yumuşadı havalar geçen sene akşam dışarı çıkmıştık kirpiklerimiz donmuştu

nereye gideceksiniz 2,5 sene sonra bakalım ??? soğuktur oralar yaaa :26::26::26:

tayin isticez canım
eşim ankara istiyo bende izmir
gerçi biz evleneli 1 seneyi geçti eşim türkiyenin yarısını istedi şimdi ankarada karar kıldı daa değişir

hoşgeldin berayy NE YAPALIM HOPEFORA OY DAĞITIYORUZ SENDE VERDİN Mİ

Ayy Kuzum Hiç sorma Ben Hopefor'un çorbasını Görmedim. Aslında Çorba yarışması varmış onu Bile Bilmiyodum. Ev İşleri Topiğinde Samimi bir arkadaşım var O katılmış yarışmaya. Ordan Konuşurlarken gördüm. Bende Ona Oy verdim.

Hopefor'cum tekrar özür diliyorum tatlım:26::26::26:

aynen beroş yaa valaa çok iyi oldu bencede , rahat rahat sohbet ederiz diğer topikten sadece yardımda bulunulur diye düşündüm
sen nasılsın hoşgeldin aramızaaa

Hoşbulduk bebekimm aynen katılıyorum sanaa

Bende Evdeyim Öyle. Bir foruma Girim bakim dedim. Maşallah Cıvıl Cıvıl forum. Böyle oluncaa Çok seviyorum cidden

[sıze=3]dün güzeldi karlar eridi biraz ama bugüün hava karışık
Biraz da olsa yumuşadı havalar geçen sene akşam dışarı çıkmıştık kirpiklerimiz donmuştu
[/sıze]

eşimin kuzeni var orda polis onlarda istanbuldan geldiler 4 sene kalcaklar off çok soğuk

tayin isticez canım
eşim ankara istiyo bende izmir
gerçi biz evleneli 1 seneyi geçti eşim türkiyenin yarısını istedi şimdi ankarada karar kıldı daa değişir

Ankara daha gelişmiş şehir tabe İzmir'de cezbeder insanı bea ben yaklaşık bir sene kaldım ama hiç sevemedim İstanbul'dan sonra çok zor geldi alışması bana , hayırlısı olsun hakkınızda canımcım

kızlar bana azcık müsade benim koca sabah beri arıyo dışarı cıktın mı diye
gidip bi test alayım bakayım
garibim inşallah bu kez sevinir dua edin banaaaa

kızlarrrrrrrrrrrrrrr kardeşim askere gidiyor yeri de belli oldu manisa kırkağaç jandarma komandoen çok da komando olmasından korkuyordumeşim polis kardeşim komando kafayı yerim artık evhamdan:18::18:

Son düzenleme:
eşimin kuzeni var orda polis onlarda istanbuldan geldiler 4 sene kalcaklar off çok soğuk

benim eşim de istanbuldan geldi valla çok şükür bizim 2,5 sene kaldı biz 4 sene bizden sonraki sene gelenler 5 sene

kızlar bana azcık müsade benim koca sabah beri arıyo dışarı cıktın mı diye
gidip bi test alayım bakayım
garibim inşallah bu kez sevinir dua edin banaaaa

oyyy hadi hayırlısı olsun canımmmm dualarımız seninle

kızlarrrrrrrrrrrrrrr kardeşim askere gidiyor yeri de belli oldu manisa kırkağaç jandarma komandoen çok da komando olmasından korkuyordumeşim polis kardeşim komando kafayı yerim artık evhamdan:18::18:

manisa yine kötü değil canım daa kötü yerler var rabbim yazdıysa olacak olan evde de olur

hmm uzun dönem mi yapıcak canım ??? Şimdiden hayırlı tezkereler Allah kavuştursun , benim kuzenimde komando olarak yapmıştı Şırnak'ta , sıkma canını evham yapma hayırlısı ile gider gelir inşallah

Tatlım Benim Eşimde Jandarma Komando. Kardeşinin gittiği yer güzel manisa harika Bir şehir.
Güle güle gidip Güle gelsin İnşallah

üzülme canım bilsen zaten verirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…