Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

manisa yine kötü değil canım daa kötü yerler var rabbim yazdıysa olacak olan evde de olur :nazar::nazar::nazar:

canım biz izmirdeyiz manisa yakın en azından ama komando eğitim yeri olarak namı vardır oranın şartları çok ağır,acemilik orda sonra büyük ihtimal doğu olur:KK43:Allah ne yazdıysa o olur tabiiki ama kardeşim küçüklüğünden beri ben askere gidicem şehit olucam derdi ondan da çok etkilendim.Bilmiyorum artık hayırlısı olsun diyorum

kızlarrrrrrrrrrrrrrr kardeşim askere gidiyor yeri de belli oldu manisa kırkağaç jandarma komando:KK43:en çok da komando olmasından korkuyordum:KK43:eşim polis kardeşim komando kafayı yerim artık evhamdan:18::18:

manisa güzel canım korkma sıkma canını hayırlısıyla gider gelir inşallah

kızlar eşimle konuştum şimdi yeni başladığı işte şefini dövmüş işten çıkarılmış inşallah şaka yapıyodur yaaa offfffff :18::18::18:

canım biz izmirdeyiz manisa yakın en azından ama komando eğitim yeri olarak namı vardır oranın şartları çok ağır,acemilik orda sonra büyük ihtimal doğu olur:KK43:Allah ne yazdıysa o olur tabiiki ama kardeşim küçüklüğünden beri ben askere gidicem şehit olucam derdi ondan da çok etkilendim.Bilmiyorum artık hayırlısı olsun diyorum

tüylerim diken diken oldu valla :KK43::KK43: :KK43:
gözlerim doldu yeminle rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah sağlıcakla gitsin gelsin

canım sıkma canını öyle şeyler düşünme inşallah kazasız belasız gider gelir

hmm uzun dönem mi yapıcak canım ??? Şimdiden hayırlı tezkereler Allah kavuştursun , benim kuzenimde komando olarak yapmıştı Şırnak'ta , sıkma canını evham yapma hayırlısı ile gider gelir inşallah
evet canım uzun dönem.sağolasın.benim çok yakın arkadaşım da kırkağaçta acemiliğini yaptı sonra doğuya yolladılar çatışmalara girdiler psikolojisi çok bozulmuştu.
Tatlım Benim Eşimde Jandarma Komando. Kardeşinin gittiği yer güzel manisa harika Bir şehir.
Güle güle gidip Güle gelsin İnşallah:KK16::KK16::KK16:

Sağol Berayım.manisa güzel de bakalım nasıl olcak.

tüylerim diken diken oldu valla :KK43::KK43: :KK43:
gözlerim doldu yeminle rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah sağlıcakla gitsin gelsin

amin canım inşallah.işte o şehit olcam dediği hep aklımda kalmış çok etkilendim ben de o yüzden.zaten tipini görsen daha çocuk ya.

kızlar bana azcık müsade benim koca sabah beri arıyo dışarı cıktın mı diye :KK1:
gidip bi test alayım bakayım :KK1:
garibim inşallah bu kez sevinir dua edin banaaaa :nazar::nazar::nazar::nazar:

bende ovu.testi yaptım biraz önce hep silik çıkıyodu bugün netleşti sonunda :KK6::KK6::KK6:

evet suçumu itiraf ediyorum ben işledim ama çok güzel bir suç işlemişim o zaman haydi kızlar oylar hopefora:KK52::KK52::KK52:

tatlı cadı seni :KK16: :KK16: :KK16:

benim azcık işim vardı yaptım ya varya devletin işinde çalışmasam özelde çalışsam belki çoktan kapıya koymuşlardı sizinle tanıştım tanışalı iş performansım düştü :KK52::KK52:

ben de girmezsem aklım hep burda oluyor

bende geldim :KK70:
konyalıyım ama eşimin işi gereği erzurumdayız (hiç sevmedim) ALLAH izin verirse 2,5 senemiz kaldı :KK1:
23 yaşındayım evdeyim :KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

bi önceki yaz ordaydık. gezince güzel de demekki yaşayınca kötü :KK9::KK9:

Ayy Kuzum Hiç sorma Ben Hopefor'un çorbasını Görmedim. Aslında Çorba yarışması varmış onu Bile Bilmiyodum. Ev İşleri Topiğinde Samimi bir arkadaşım var O katılmış yarışmaya. Ordan Konuşurlarken gördüm. Bende Ona Oy verdim. :KK50::KK50:

Hopefor'cum tekrar özür diliyorum tatlım:26::26::26:

aşkolsun beray ne özürü siz burdasınız ya hep beraberiz ya eeee daha nee :KK52::KK52::KK52:

kızlarrrrrrrrrrrrrrr kardeşim askere gidiyor yeri de belli oldu manisa kırkağaç jandarma komando:KK43:en çok da komando olmasından korkuyordum:KK43:eşim polis kardeşim komando kafayı yerim artık evhamdan:18::18:

canım evet zor derler ama herşeyin hayırlısı canını sıkma benim eşimede orası çıkacak gibiydi, ya da muhabbeti dönüyodu şşimdi mevzuuyu hatırlamıyorum. çanakkale de kısa dönem yaptı ama bi çok yere göre daha zordu diye anlatır hep soğuktan donmaktan, o soğukta üstlerine bişey vermediklerinden bahseder hep. aklına kötü şeyler getirme ttatlım. hayırlısıyla gider gelir inşaallah

Kuzum Eşinin İşi ne ?? ne iş yapıyorr ??:44::44:

tatlı cadı seni :KK16: :KK16: :KK16:

ben de girmezsem aklım hep burda oluyor

bi önceki yaz ordaydık. gezince güzel de demekki yaşayınca kötü :KK9::KK9:

aşkolsun beray ne özürü siz burdasınız ya hep beraberiz ya eeee daha nee :KK52::KK52::KK52:

canım evet zor derler ama herşeyin hayırlısı canını sıkma benim eşimede orası çıkacak gibiydi, ya da muhabbeti dönüyodu şşimdi mevzuuyu hatırlamıyorum. çanakkale de kısa dönem yaptı ama bi çok yere göre daha zordu diye anlatır hep soğuktan donmaktan, o soğukta üstlerine bişey vermediklerinden bahseder hep. aklına kötü şeyler getirme ttatlım. hayırlısıyla gider gelir inşaallah

Bebekim İsminden Memnunmusun ?? Yani Kullanıcı adından ??

sesi çok ciddiydi çıkış evraklarını imzalayıp gelicem dedi umarım şakadır yoksa zor günler bizi bekliyo :KK53:

yaaa inşallah öle birşey yoktur , Allah kolaylık versin canım yoksa çok zor :KK31::KK31::KK31:

kızlar eşimle konuştum şimdi yeni başladığı işte şefini dövmüş işten çıkarılmış inşallah şaka yapıyodur yaaa offfffff :18::18::18:

amaaaan inşaallah şakadır canıım

Bebekim İsminden Memnunmusun ?? Yani Kullanıcı adından ??

hiç düşünmedim canım diğer topice girerken almıştım gerçekten de umudum gerçekleşti :))) neden değiştirilebiiliyor muymuş

X