Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

başta pakize gelmişde işden girmişte ohooooooo

hopefor hiç çıkmaz oldu zaten kendini yemeğe yarışmalara bizlere adadı.... üstelik pro üye olmuşda msjlarnı görmezmiş
snowklan bile burda yavrusuylaaa maşallah

elab ta vanlardan aramızdaaa

eee kambersiz düğün olmaz bensizde topic bacılarrr

şaka yapmıyomuşşş yarın başka bi yere görüşmeye gidecekmiş offf offff neyse vardır bunda da bi hayır

canım kötü olmuş evet ama sıkma canını. belki alacağı iş şimdikinden kat kat daha iyi olur Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizin

şaka yapmıyomuşşş yarın başka bi yere görüşmeye gidecekmiş offf offff neyse vardır bunda da bi hayır
vardır her işte bir hayır belki gerçekten dövmak için önemli bişey vardır haketmiştir belki karşıda ki hayırlısı olsun canım
tüm kızlar buraya geçmiş best çok iyi düşünümmüş bacımm... hayırlı olsun topicimiz...

yani

BEN DE GELDİM BACILARRR
hoşgeldin canım

olmaz olmaz sensiz olmaz tabi bak ben nerelerden geldim

evett bızde burdayız oglumla ayagımızı surterız belkım bellı mı olur

su yarısmaya dun gece verdım bende oyumu tatlı kategorısıne katılmak ıstıyourm bakalım takıp edıp denk gelebılcekmıyım

cok guvenıyorum kendıme ya

Allah hayırlısını versin senin adam da benimkinden desene uff uffff

nerdesin seeeeeeeeeen özelden mesaj attım sabah kutun doluydu gitmedi. yaaa bağır şöyle göğsünü gere gere bacılaaaaaaaaaaaaaaaaaar diye :))
ay pro oldum pro siz herşeyden daha kıymetlisiniz

başka yarışmalarda yapılacakmı kesin ???

hoşgelmişiniz sizde oğluşunla sürtüver ayağını diğer topicde hamile kalamadık bu rada belki:)

NE TATLISI YAPCANNN BACIMM... bende en hızlı sınav okuyan yarışması olsada katılsamm :)

Allah hayırlısını versin senin adam da benimkinden desene uff uffff

canım eşim uyumludur aslında ve kavgacı değildir ama son bi kaç gündür gece 2lerde gelip sabahın köründe gidiyodu ve işi yükledikçe yüklemişler nevrim döndü diyo o da haklı üstüne gitmiycem inşallah yeni işi daha iyi olur

amaaaan inşaallah şakadır canıım

hiç düşünmedim canım diğer topice girerken almıştım gerçekten de umudum gerçekleşti :))) neden değiştirilebiiliyor muymuş

Tatlım Pro Üyelere 1 kerelik değişme hakkı veriyolar diye Biliyorum. Kazen'e mesaj at bi istersen.Değiiştirmek İstediğini Ve yardımcı olmasını söylee bakimm Çünkü yanlış hatırlamıyosam Bir kişi değiştirmiş. Vajinismus konusunda hatta.

başka yarışmalarda yapılacakmı kesin ???

yapılacagını okudum bır keresınde bulamıyorum sımdı

hep kacıırıyorum dun de face te kadınalr kulubu bıldırım yapmıs yarısma oylayın dıye oyle tesaduf denk geldımde oyladım forumda pek gezemıyorum onun ıcın takıbı zor oluyor

kızlarrr aklıma ne geldi herkes bir iki foto atsa da şöyle birbirimizin resimlerini de görseydik fena olmazdı herkesin facesi yoktur belki faceden ekleyelim diyecektim ama burdan acaba sakıncası olur mu bence burası faceden daha güvenilir prolara sormak lazım yüklesek sadece arkadaşlarımız görse ne dersiniz

hayırlısı olsun canım.insan mutlu olmadığı bir iş yapıp sağılığının zarar görmesindense çalışmaması iyidir ama maalesef türkiye şartlarında emekçilerin hiç olanağı yok,az para çok iş

hoşgeldin canımcım sende
hoşbulduk bacım :)

nerdesin seeeeeeeeeen özelden mesaj attım sabah kutun doluydu gitmedi. yaaa bağır şöyle göğsünü gere gere bacılaaaaaaaaaaaaaaaaaar diye :))
ay pro oldum pro siz herşeyden daha kıymetlisiniz
YA ŞİMDİ BOŞALTTIM KUTULARI kıyamıyorum msjlrma:) bende yeni yazdım sana ama maşallaaah çok yoğunsun bacımmm...
bu arada senin pro nu yerim ne ara pro oldun kız sen.... dikkat et ben geçen yıl pro oldum sonrakontrol panelinden adımla mailimi değiştirim dedim bilmediğim bir mailemi attım ne gitti gitti açamadım mailimiki sayfamı aktifliyim düzelemedi neyse aman dedimmm ...
bu arada inadına uzun yazdım sayfadaki bacılar ı eee site dua etmeme ve cümellerdeki harfleri uzatmama bile uyarı verdi cecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm demişim amiinnnnnnnnnnnnnnnnn demişim ... şimdi gene vercek uyarıyı ama saçmaaa...

hmm takip edelim başlığı o zaman da bende katılırım belkiimm

hoşgelmişiniz sizde oğluşunla sürtüver ayağını diğer topicde hamile kalamadık bu rada belki:)

NE TATLISI YAPCANNN BACIMM... bende en hızlı sınav okuyan yarışması olsada katılsamm :)

ayy inşallahhhh ugurlu gelsın hepınzıeeee

bılmıyorummkııı tatlıyı yapmasınıda yemesını cok sevıyorummm o mn gelsın bulurum elbet sollee guzel lezzız bırsey

kazenee soyleyelımde acsın hemen ole bı topk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…