althea hoşgeldinnnn
inşallah bizde destek olcaz hepbenden daha yenilerde var burda best dimi
hopefor buraya yumruk havaya:92::92::119::119::118::118:
Haydin kızlar oylar HOPEFOR a
hopefor buraya yumruk havaya:92::92::119::119::118::118:
heheheheh söylemem sırgeçen gün gördüm de tam inceleyememiştim canım eline sağlık maşallah pek hamaratsın
oley oley oleyyyy :124::124::124::124::124:
kizlar ben aciktan cocuk gelisimi tamamlamam gerekiyor. 180 kredi hakkim var. bana 1 sene daha okuman lazim dediler. nereye ne zaman müracaat ediliyor? cocuk gelisimi okuyan vardi sanirim ayberk ece yardimci olur musun bana? sanirim iki dönemde bitirebilirim, peki nasil oluyor bu iki dönem, staj falanda yapmam gerekiyor mu? yurtdisindan geldigim icin bilmiyorum butun prosedürleri. yurt disinda 4 yil okul öncesi ögretmenligi okudum fakat burda cocuk gelisimi 12.sinif diye geciyor cok üzüldüm
tamam canim tsk ederim o zaman netten bi arastirayim en yakin nerde oldugunucanım ben normal örgün öğretim okuduğum için kredi hakkında pek bilgim yok yakınında kız meslek lisesi varsa gidip bilgi alabilirsin bizim okuduğumuz okulda da açıktan okuyanlar vardı ve onlarda okula gelip ders görüyorlardı
kizlar ben aciktan cocuk gelisimi tamamlamam gerekiyor. 180 kredi hakkim var. bana 1 sene daha okuman lazim dediler. nereye ne zaman müracaat ediliyor? cocuk gelisimi okuyan vardi sanirim ayberk ece yardimci olur musun bana? sanirim iki dönemde bitirebilirim, peki nasil oluyor bu iki dönem, staj falanda yapmam gerekiyor mu? yurtdisindan geldigim icin bilmiyorum butun prosedürleri. yurt disinda 4 yil okul öncesi ögretmenligi okudum fakat burda cocuk gelisimi 12.sinif diye geciyor cok üzüldüm
tamam canim tsk ederim o zaman netten bi arastirayim en yakin nerde oldugunu
merhabalar bayanlarrr bende geldim burdayım...hayırlı olsun yeni topiğimizz :)))