manisa yine kötü değil canım daa kötü yerler var rabbim yazdıysa olacak olan evde de olur
kızlarrrrrrrrrrrrrrr kardeşim askere gidiyor yeri de belli oldu manisa kırkağaç jandarma komandoen çok da komando olmasından korkuyordum eşim polis kardeşim komando kafayı yerim artık evhamdan:18::18:
canım biz izmirdeyiz manisa yakın en azından ama komando eğitim yeri olarak namı vardır oranın şartları çok ağır,acemilik orda sonra büyük ihtimal doğu olurAllah ne yazdıysa o olur tabiiki ama kardeşim küçüklüğünden beri ben askere gidicem şehit olucam derdi ondan da çok etkilendim.Bilmiyorum artık hayırlısı olsun diyorum
canım biz izmirdeyiz manisa yakın en azından ama komando eğitim yeri olarak namı vardır oranın şartları çok ağır,acemilik orda sonra büyük ihtimal doğu olurAllah ne yazdıysa o olur tabiiki ama kardeşim küçüklüğünden beri ben askere gidicem şehit olucam derdi ondan da çok etkilendim.Bilmiyorum artık hayırlısı olsun diyorum
evet canım uzun dönem.sağolasın.benim çok yakın arkadaşım da kırkağaçta acemiliğini yaptı sonra doğuya yolladılar çatışmalara girdiler psikolojisi çok bozulmuştu.
hmm uzun dönem mi yapıcak canım ??? Şimdiden hayırlı tezkereler Allah kavuştursun , benim kuzenimde komando olarak yapmıştı Şırnak'ta , sıkma canını evham yapma hayırlısı ile gider gelir inşallah
Tatlım Benim Eşimde Jandarma Komando. Kardeşinin gittiği yer güzel manisa harika Bir şehir.
Güle güle gidip Güle gelsin İnşallah
tüylerim diken diken oldu valla
gözlerim doldu yeminle rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah sağlıcakla gitsin gelsin
kızlar bana azcık müsade benim koca sabah beri arıyo dışarı cıktın mı diye
gidip bi test alayım bakayım
garibim inşallah bu kez sevinir dua edin banaaaa
kızlar eşimle konuştum şimdi yeni başladığı işte şefini dövmüş işten çıkarılmış inşallah şaka yapıyodur yaaa offfffff :18::18::18:
evet suçumu itiraf ediyorum ben işledim ama çok güzel bir suç işlemişim o zaman haydi kızlar oylar hopefora
benim azcık işim vardı yaptım ya varya devletin işinde çalışmasam özelde çalışsam belki çoktan kapıya koymuşlardı sizinle tanıştım tanışalı iş performansım düştü
bende geldim
konyalıyım ama eşimin işi gereği erzurumdayız (hiç sevmedim) ALLAH izin verirse 2,5 senemiz kaldı
23 yaşındayım evdeyim
Ayy Kuzum Hiç sorma Ben Hopefor'un çorbasını Görmedim. Aslında Çorba yarışması varmış onu Bile Bilmiyodum. Ev İşleri Topiğinde Samimi bir arkadaşım var O katılmış yarışmaya. Ordan Konuşurlarken gördüm. Bende Ona Oy verdim.
Hopefor'cum tekrar özür diliyorum tatlım:26::26::26:
kızlarrrrrrrrrrrrrrr kardeşim askere gidiyor yeri de belli oldu manisa kırkağaç jandarma komandoen çok da komando olmasından korkuyordum eşim polis kardeşim komando kafayı yerim artık evhamdan:18::18:
kızlar eşimle konuştum şimdi yeni başladığı işte şefini dövmüş işten çıkarılmış inşallah şaka yapıyodur yaaa offfffff :18::18::18:
Ayyy İnşallah şaka yapıyodur. Canımm Çok Üzüldümm Valahi
kız ne diyon inşallah şakadır:18::18:
yok canım şaka yapıodur
tatlı cadı seni
ben de girmezsem aklım hep burda oluyor
bi önceki yaz ordaydık. gezince güzel de demekki yaşayınca kötü
aşkolsun beray ne özürü siz burdasınız ya hep beraberiz ya eeee daha nee
canım evet zor derler ama herşeyin hayırlısı canını sıkma benim eşimede orası çıkacak gibiydi, ya da muhabbeti dönüyodu şşimdi mevzuuyu hatırlamıyorum. çanakkale de kısa dönem yaptı ama bi çok yere göre daha zordu diye anlatır hep soğuktan donmaktan, o soğukta üstlerine bişey vermediklerinden bahseder hep. aklına kötü şeyler getirme ttatlım. hayırlısıyla gider gelir inşaallah
sesi çok ciddiydi çıkış evraklarını imzalayıp gelicem dedi umarım şakadır yoksa zor günler bizi bekliyo
yaaa inşallah öle birşey yoktur , Allah kolaylık versin canım yoksa çok zor
Bebekim İsminden Memnunmusun ?? Yani Kullanıcı adından ??