Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

mesaj kutun dolu cnm

cadıkedi kız yaşıyon mu? :))

altheam bende de bir sürü değişiklik oldu :)) onun dışında çalışmıyorum bende ama bende bolca zaman var sen nasıl zaman bulamıyorsun internete? :)

ne değişikliği anlatsana?ya telden girdiğim için nete pcyı acmak zor gelıyor.ondan foruma da giremıyorum:)

Kızlar Hepinizi Çok özledim Gerçekten❤
Bu Topiğin Eski Sıcaklığını Özledim☺
Umarım Hepiniz, Hayatlarınızdan Memnun Ve İyisinizdir
Sizleri Selam Ve Sevgiyle Kucaklıyorum:13:

eskıde kaldı artıkkk

Canım merhaba hamiloşluk nasıl gdiyo? ben de bu topikte muhabbet döndürmeye çalıştım ama pek giren yok maalesef...sen nasılsın? hayat nasıl?

Sana birşey daha danışmam lazım: vajiyi çözdükten sonra egzersiz yapmaya devam ettin mi? ben egzersizi falan bıraktım sonrasında ama halen her seferinde ilk girişte problem yaşamaya devam ediyorum, 5 dakika kadar uğraşıyoruz ve sonrasında da vajinal orgazm olamıyorum ve eşimle bu sefer de bu yüzden problem yaşıyoruz...tavsiyelerine ihtiyacım var...özelden de yazabilirsin vaktin varsa...öpüyorum kocaman

Canım Çok Teşekkür ederim
Hamilelik İyi Gidiyor Çok Şükür. Bir Problemim Yok

Vajinismus'u Çözdükten Sonra Hiç Egzersiz Yapmadım.
Direkt Olarak Eşimle Birlikte Oluyorduk.
Benim İçin Vajinismus İlk yaptığım An, ilk başarılı olduğum anda bitti.
Bir Daha da Kafama Takmadım
Sende Öyle Yap, Artık zoru Başardın Ve Yapabiliyorsun, Beynindekilerden Tamamen Kurtul

vajiyi yenenler bana da yazabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…