Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

geyiğe dedikoduya ne meraklıyız ya hahaha vajinusmus topiğinde kimse yok

aynen canım ama farklı iş imkanlarım olsun istiyorum

afferin sana ecem benim inşaallah karşılıklarını alırsın

bende 2 yıllık bilgisayar programcılığını bitirdim sonra kpssye girdim ve atandım üniversite de memurum birde maliye okuyom şimdi tamamlıyom yani 2 yıllığı ona bile zor çalışıyom

ne güzel şıp diye atanmışsın maşaallah işin olup da farklı bölümlerde okumak daha zevkli. tadını çıkar bacım (gökceyi özledim galiba )

yeni nur topu gibi topiğimiz olmuş.Allah sohbetsiz bırakmasın kızlar.gerçekten çok iyi olmuş.tebrikler best:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:
Allah güzel sohbetler yapmayı nasıp etsin tatlım hosgeldin

çok ayıp çok ayıp

iki girmedim kaç sayfa birden atmış maşaallah valla

yeni topiğimiz hayırlı olsun canlarım,bu topicte hep güzel anılarımız heyecanlarımız olur umarımsenin de emeğine sağlık Best cim

ben 16aralıkta yendim çok şükürrrr
taze gelınsın yani
geyiğe dedikoduya ne meraklıyız ya hahaha vajinusmus topiğinde kimse yok

amaaannn orayı boslamayın sakınordakılerın yardıma ıhtıyacları var

ben yendıkten sonra cok uzun bır sure takıp ettım ama bır zaman sonra yenıler gelınce onlara devrettım hep

yok canım boşlamayız iki sekmede ikisini de idare ederiz inşş tabi ki de bizde yaşadık sonuçta bunları ordakilere elimizden geleni yapacağızben dah tazeyim 23 aralık hahahe

Son düzenleme:
inş birinci olursun

yeni topiğimiz hayırlı olsun canlarım,bu topicte hep güzel anılarımız heyecanlarımız olur umarımsenin de emeğine sağlık Best cim

kızlar yapmayın ya valla kötü hissediyorum kendimi :18::18: ama desteğinizi görmek de çok mutlu ediyo sevildiğimi düşünüp mutlu oluyorum

yok canım boşlamayız iki sekmede ikisini de idare ederiz inşş tabi ki de bizde yaşadık sonuçta bunları ordakilere elimizden geleni yapacağızben dah tazeyim 23 aralık hahahe

en guzelı cnm ben derdım asla bırakmam o topıgı 3 yılın sonunda orada kı destekle yenmıstım netıcede ama oluyor ıste maalesef

maşallahh sende cok yenısınnn

althea sen nerden girdin oraya :))
canım hoşgeldin dileklerine katılıyorum amin

en guzelı cnm ben derdım asla bırakmam o topıgı 3 yılın sonunda orada kı destekle yenmıstım netıcede ama oluyor ıste maalesef

maşallahh sende cok yenısınnn

inşallah bizde destek olcaz hep benden daha yenilerde var burda best dimi

kızlar yapmayın ya valla kötü hissediyorum kendimi :18::18: ama desteğinizi görmek de çok mutlu ediyo sevildiğimi düşünüp mutlu oluyorum

arkandayız canım hep destek tam destek inşallah birinci olursunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…