Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

althea hoşgeldinnnn :KK19::KK19::KK19:
:KK16::KK16::KK16::KK16:

hoşbulduk canım benim.iyi oldu bu topic.vajinismusta konu dışında konuşmaya çekiniyorduk,aslında benim de aklımda vardı böyle bişey,gerçi sen ya da ben ya da bir başkası farketmez biz kardeş olduk artık,kan bağı olmasa da vaji bağı var aramızda:KK16:

Haydin kızlar oylar HOPEFOR a:KK19:

kızlar valla çok sağolun. inanın oy falan mühim değil zaten yarışma hırsıyla girmedim. o gün o çorbayı yapmıştım koyuverdim hayatımda bi hareketlilik olsun diye oldu da :KK1: ben pek şanslı olmadım bu yarışmalarda. yük. lisans yaparken bi toy eğlencesi vardı üni. nin düzenlediği orda kitap armağını vardı. güya açık arttırma vardı ve kimde kalırsa süre sonunda kitaplar onun olacaktı. benim adım açıklandı oralı olmadım aaaaa :KK53::KK53::KK53: iki tarafın dürtmesiyle bi baktım ben kazanmışım sahnede buldum kenidimi hala unutamam :KK52::KK52::KK52:
o yüzden bu yarışma sizleri gönlümde bi kez daha yüceltti bana kazandırdığı bu. en büyük hediye :KK16::KK16::KK16::KK16:

hopefor buraya yumruk havaya:KK52::KK52::KK62::KK62::KK19::KK19::KK74::KK74::92::92::119::119::118::118:

heheheheh söylemem sır:KK33::KK33::KK33:geçen gün gördüm de tam inceleyememiştim canım eline sağlık maşallah pek hamaratsın:nazar:

oley oley oleyyyy :124::124::124::124::124:

kızlar var ya çılgınsınız siz haaaaa :KK52::KK52::KK52::KK52: sizi seviyorum valla

ama bişey dicem bu gidişle kapı kapı dolaşıp link dağıttımı sanacaklar :KK9::KK9::KK9: vaalla benim bi sucçum yok herşey ELABın sucu :KK9::KK9::KK9:

kizlar ben aciktan cocuk gelisimi tamamlamam gerekiyor. 180 kredi hakkim var. bana 1 sene daha okuman lazim dediler. nereye ne zaman müracaat ediliyor? cocuk gelisimi okuyan vardi sanirim ayberk ece yardimci olur musun bana? sanirim iki dönemde bitirebilirim, peki nasil oluyor bu iki dönem, staj falanda yapmam gerekiyor mu? yurtdisindan geldigim icin bilmiyorum butun prosedürleri. yurt disinda 4 yil okul öncesi ögretmenligi okudum fakat burda cocuk gelisimi 12.sinif diye geciyor cok üzüldüm

kızlar var ya çılgınsınız siz haaaaa :KK52::KK52::KK52::KK52: sizi seviyorum valla

ama bişey dicem bu gidişle kapı kapı dolaşıp link dağıttımı sanacaklar :KK9::KK9::KK9: vaalla benim bi sucçum yok herşey ELABın sucu :KK9::KK9::KK9:

hiççç öyle sanmasınlarr canım bu arada çorban harika gözüküyoduuuuu :KK52::KK52::KK52::KK56::KK56::KK56:

merhabalar bayanlarrr bende geldim burdayım...hayırlı olsun yeni topiğimizz :))):KK34::KK34::KK34:

kızlar beğendiyseniz oy verin haaa:KK20:torpil yapmayın ben safahata verdim oyumu kendime vermedim :KK9::KK9::KK9::KK9:

kizlar ben aciktan cocuk gelisimi tamamlamam gerekiyor. 180 kredi hakkim var. bana 1 sene daha okuman lazim dediler. nereye ne zaman müracaat ediliyor? cocuk gelisimi okuyan vardi sanirim ayberk ece yardimci olur musun bana? sanirim iki dönemde bitirebilirim, peki nasil oluyor bu iki dönem, staj falanda yapmam gerekiyor mu? yurtdisindan geldigim icin bilmiyorum butun prosedürleri. yurt disinda 4 yil okul öncesi ögretmenligi okudum fakat burda cocuk gelisimi 12.sinif diye geciyor cok üzüldüm

canım ben normal örgün öğretim okuduğum için kredi hakkında pek bilgim yok yakınında kız meslek lisesi varsa gidip bilgi alabilirsin bizim okuduğumuz okulda da açıktan okuyanlar vardı ve onlarda okula gelip ders görüyorlardı

canım ben normal örgün öğretim okuduğum için kredi hakkında pek bilgim yok yakınında kız meslek lisesi varsa gidip bilgi alabilirsin bizim okuduğumuz okulda da açıktan okuyanlar vardı ve onlarda okula gelip ders görüyorlardı
tamam canim tsk ederim o zaman netten bi arastirayim en yakin nerde oldugunu

bide staj yapman gerekiyor galiba bizim okuldakiler yapıyodu :KK8:

kızlar var ya çılgınsınız siz haaaaa :KK52::KK52::KK52::KK52: Sizi seviyorum valla

ama bişey dicem bu gidişle kapı kapı dolaşıp link dağıttımı sanacaklar :KK9::KK9::KK9: Vaalla benim bi sucçum yok herşey elabın sucu :KK9::KK9::KK9:

evet suçumu itiraf ediyorum ben işledim ama çok güzel bir suç işlemişim o zaman haydi kızlar oylar hopefora:KK52::KK52::KK52:

noldu bi performans kaybı gördüm sizde :KK9::KK9::KK9: Nerelerdesiniz

benim azcık işim vardı yaptım ya varya devletin işinde çalışmasam özelde çalışsam belki çoktan kapıya koymuşlardı sizinle tanıştım tanışalı iş performansım düştü :KK52::KK52:

bende geldim :KK70:
konyalıyım ama eşimin işi gereği erzurumdayız (hiç sevmedim) ALLAH izin verirse 2,5 senemiz kaldı :KK1:
23 yaşındayım evdeyim :KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

Betse Kuzum Çok İyi Düşünmüşsün :KK9::KK9::KK9:
Valahi lazımdı Bize Böyle Bişeyy:KK52::KK52::KK52:
Napıyosunuz bakalım kızcalarr:KK9::KK9::KK9::KK9:

X