Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

Ay canım çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah...doktorunun dediklerine uyarsan ve ilaçlarını da ihmal etmezsen çabucak iyileşirsin:13:

Aman yeterki eşinle huzurlu ve mutlu ol... Ben de hala aynıyım: dur yapma etme şöyle yap modunda... nası çözcez peki biz bunu kine?

mesaj kutun dolu cnm

cadıkedi kız yaşıyon mu? :))

altheam bende de bir sürü değişiklik oldu :)) onun dışında çalışmıyorum bende ama bende bolca zaman var sen nasıl zaman bulamıyorsun internete? :)

ne değişikliği anlatsana?ya telden girdiğim için nete pcyı acmak zor gelıyor.ondan foruma da giremıyorum:)

Kızlar Hepinizi Çok özledim Gerçekten❤
Bu Topiğin Eski Sıcaklığını Özledim☺
Umarım Hepiniz, Hayatlarınızdan Memnun Ve İyisinizdir:KK19::KK19:
Sizleri Selam Ve Sevgiyle Kucaklıyorum:13::KK12:

Kızlar Hepinizi Çok özledim Gerçekten❤
Bu Topiğin Eski Sıcaklığını Özledim☺
Umarım Hepiniz, Hayatlarınızdan Memnun Ve İyisinizdir:KK19::KK19:
Sizleri Selam Ve Sevgiyle Kucaklıyorum:13::KK12:

Canım merhaba hamiloşluk nasıl gdiyo? ben de bu topikte muhabbet döndürmeye çalıştım ama pek giren yok maalesef...sen nasılsın? hayat nasıl?

Sana birşey daha danışmam lazım: vajiyi çözdükten sonra egzersiz yapmaya devam ettin mi? ben egzersizi falan bıraktım sonrasında ama halen her seferinde ilk girişte problem yaşamaya devam ediyorum, 5 dakika kadar uğraşıyoruz:KK50: ve sonrasında da vajinal orgazm olamıyorum ve eşimle bu sefer de bu yüzden problem yaşıyoruz...tavsiyelerine ihtiyacım var...özelden de yazabilirsin vaktin varsa...öpüyorum kocaman:KK34:

Canım merhaba hamiloşluk nasıl gdiyo? ben de bu topikte muhabbet döndürmeye çalıştım ama pek giren yok maalesef...sen nasılsın? hayat nasıl?

Sana birşey daha danışmam lazım: vajiyi çözdükten sonra egzersiz yapmaya devam ettin mi? ben egzersizi falan bıraktım sonrasında ama halen her seferinde ilk girişte problem yaşamaya devam ediyorum, 5 dakika kadar uğraşıyoruz:KK50: ve sonrasında da vajinal orgazm olamıyorum ve eşimle bu sefer de bu yüzden problem yaşıyoruz...tavsiyelerine ihtiyacım var...özelden de yazabilirsin vaktin varsa...öpüyorum kocaman:KK34:

Canım Çok Teşekkür ederim:KK16::KK16:
Hamilelik İyi Gidiyor Çok Şükür. Bir Problemim Yok:KK54::KK54:

Vajinismus'u Çözdükten Sonra Hiç Egzersiz Yapmadım.:KK53::KK53:
Direkt Olarak Eşimle Birlikte Oluyorduk.:KK17::KK17:
Benim İçin Vajinismus İlk yaptığım An, ilk başarılı olduğum anda bitti.:KK49::KK49:
Bir Daha da Kafama Takmadım:KK9::KK9:
Sende Öyle Yap, Artık zoru Başardın Ve Yapabiliyorsun, Beynindekilerden Tamamen Kurtul :KK54::KK54:

Ay canım çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah...doktorunun dediklerine uyarsan ve ilaçlarını da ihmal etmezsen çabucak iyileşirsin:13:

Aman yeterki eşinle huzurlu ve mutlu ol... Ben de hala aynıyım: dur yapma etme şöyle yap modunda... nası çözcez peki biz bunu kine?

vajiyi yenenler bana da yazabilir mi:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

X