Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

günaydin berayyim nasilsiniz napiosunuz, ne kaynationuz. bugun ne pisirceniz hadi yardimci olun tavuk cikardim firina vercem heralde

günaydınnnn kızlarrrr=))))

Günaydınnn Kuzumm Hoşgeldinn

belli mi olur bıstığım sen yine bi test al giderken de yap

kızlar benim çıkmam lazım yimek yapcam
öpüyorum hepinizi

Tamam Kuzumm. Hadi Görüşürüzz. Çook Öpüldünn

gunaydin kizlarrrr bende yeni kalktim esim soyleniyo su anda sabah aksam sitedesin vöh yani diyo banaaaa

Günaydın Tatlım Hoşgeldin sendee
Aynen Yaa. Ne Bağımlılık yapıyo Bu KK. Girmesem Rahat edemiyorumm

ivitttt doğru henüz çok minik tiyzesii miniminnak kesesi bile gözükmüyoteşekkür ederimmm kuzummm Allah razı olsunnn benimde duygular çok karışık herşeye gözlerim doluyo darsı sizin başınıza istediğiniz zaman aratmadan nasip olsun inşallahöbür topiğe yazmadımmm kızlar vajiyle uğraşırken şimdi topik işgal olur dedim

günaydin berayyim nasilsiniz napiosunuz, ne kaynationuz. bugun ne pisirceniz hadi yardimci olun tavuk cikardim firina vercem heralde

Ben İyiyim Kuzum. Napalımm Kızlarla Kaynatıyodukk

Ben Bugün Akşama Makarna Yapcamm. Bugünlük Böylee Benim sevdiğim Bir yemek olsun dedim
Fırınaa Tavuktaa Çok Güzel Olur. Yanına Birde Pilavla Salata oldumuu. Ohh Misss

ben geldimmm nasılsını hatun kişiler

Canım Benim. Duygulanman çok Normal. Hassaslaştın.

Vayy Bee Ecrin'im Ne Günlerimiz Geçti seninlee. Ahh ahhhh

hoşgeldin kaynatıyoruz işte

ohhh kaynatın kuzular ne güzel , bende kalkamadım ya bir türlü çok geçde yatmadık çok uyuyorum bu aralar sinir oluyorum bu kadar uyuyuncada

Canlarımm Hadi Bende Çıkıyorum.
Eşim Öğlen Arasına Gelicek.Yiyecek Bişeyler Hazırlıcamm
Öpüldünüzz Hepinizzz

Buarada dün bebekti hamilelikti okadar konuştuk,akşam eşim gececiydi geldiğinde uykumun içinde bebek yapalım mı biz de diyor amaneyyyyyy dedimmmadama malum mu oldu ne
İNŞALLAH CANIMMM,,HAYIRLISIYLA YAPIVERİN :))))

kızlar inanmayacaksınız ama bende rüyamda hamile olduğumu öğreniyodum ama benim bir kaç gündür midem bulanıyo ondan herkes hamilemisin diye diye ve dünkü bebek haberlerinden dolayı rüyama girdi galiba
bugün rüyana girer yarın hayatına belimi olur(inşallah):))

inşallah kuzummmmm bende tiyze ollcam banane bananehayırlı haberleri beklicem:)))

aminnn canımmm aminnnnn...

kızlar dün gece az daha bi kazaya kurban gdicektim o kadar bebek dedik, gece ayıp şeyler yaptık eşimleeşim kendini tutamadı zor kaçtım ay inşallah hamile kalmam
Allah seni emi o gelmesi gerekiosa gelir gelmicekse de içine tamamen boşş...da gelmez korkma:)))

Canım Benim. Duygulanman çok Normal. Hassaslaştın.

Vayy Bee Ecrin'im Ne Günlerimiz Geçti seninlee. Ahh ahhhh
ivitttt beroşum yaaaa daha dün vajiliyim yardım derkennn şimdi böyle değişik duygularla kaplıyımmminşallah En kısa zamanda bizde teyze oluruz

çok sevindim canım bebiş olacağına
rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

sağol canım benimmm tiyze yapıcam inşallah sizamiinnncanımmm Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşmayı nasip etsinn

sağol canım benimmm tiyze yapıcam inşallah sizamiinnncanımmm Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşmayı nasip etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…