- 29 Ağustos 2012
- 656
- 1
günaydınnnn kızlarrrr=))))
belli mi olur bıstığım sen yine bi test al giderken de yap
kızlar benim çıkmam lazım yimek yapcam
öpüyorum hepinizi
gunaydin kizlarrrr bende yeni kalktim esim soyleniyo su anda sabah aksam sitedesin vöh yani diyo banaaaa
Ayyyy Ecrinimm Ben Yanlış Anlamadım demii
Hamile Olduğunu Okudumm
İnan banaa O kadar sevindimki.Duygulandırdın Kızz Benii
Allahım Sağ salim Kucağına Almayı Nasip Etsin İnşallah Kuzumm.
Allahım Gülen Yüzünü Hiç soldurmasınn
günaydin berayyim nasilsiniz napiosunuz, ne kaynationuz. bugun ne pisirceniz hadi yardimci olun tavuk cikardim firina vercem heralde
ivitttt doğru henüz çok minik tiyzesii miniminnak kesesi bile gözükmüyoteşekkür ederimmm kuzummm Allah razı olsunnn benimde duygular çok karışık herşeye gözlerim doluyo darsı sizin başınıza istediğiniz zaman aratmadan nasip olsun inşallah öbür topiğe yazmadımmm kızlar vajiyle uğraşırken şimdi topik işgal olur dedim
gunaydin kizlarrrr bende yeni kalktim esim soyleniyo su anda sabah aksam sitedesin vöh yani diyo banaaaa
ben geldimmmnasılsını hatun kişiler
hoşgeldin canımcımm ben iyiyim sen nasılsın
Ohh Ohh Benim diğer Bebekim'de Geldii. Hoşgeldinn Kuzucummmmm
hoşgeldinkaynatıyoruz işte
İNŞALLAH CANIMMM,,HAYIRLISIYLA YAPIVERİN :))))Buarada dün bebekti hamilelikti okadar konuştuk,akşam eşim gececiydi geldiğinde uykumun içinde bebek yapalım mı biz de diyor amaneyyyyyy dedimmmadama malum mu oldu ne
bugün rüyana girer yarın hayatına belimi olur(inşallah):))kızlar inanmayacaksınız ama bende rüyamda hamile olduğumu öğreniyodumama benim bir kaç gündür midem bulanıyo ondan herkes hamilemisin diye diye ve dünkü bebek haberlerinden dolayı rüyama girdi galiba
inşallah kuzummmmm bende tiyze ollcam banane bananeEvet Bebekim.Biz Hala İstiyoruz. Geçen ay Adet Günüm Tam 10 Gün Geçti.Ama Hamile değildim.
Annem Böyle Böyle Hamile Kalacağımı söylüyor ama. İşte Bakalım Bu ay daha Adet olmadım.
Bekliyorum Bakalım. Geçen ay 27 'sinde oldum. Bu ayda Öyle Olması lazım.
Allahım Nasip eder İnşallah
aminnn canımmm aminnnnn...günaydın kızlarr... bende galiba artık eşimi yavaş yavaş ikna etmeye başladım :) hergün msn den bebek fotoları gönderiyorum falan ...geçen gün gittiim bebek patiği aldım çoook güzlll ...:) baya baya kafasına soktum hadi hayrılısıı allahım hepimize nasip etsin sağlıklı sihatli eli ayağı düzgün bebeklerr inşallahhh...
Allah seni emikızlar dün gece az daha bi kazaya kurban gdicektimo kadar bebek dedik, gece ayıp şeyler yaptık eşimle eşim kendini tutamadı zor kaçtım ay inşallah hamile kalmam
ivitttt beroşum yaaaa daha dün vajiliyim yardım derkennn şimdi böyle değişik duygularla kaplıyımmmCanım Benim. Duygulanman çok Normal. Hassaslaştın.
Vayy Bee Ecrin'im Ne Günlerimiz Geçti seninlee.Ahh ahhhh
ohhh kaynatın kuzular ne güzel , bende kalkamadım ya bir türlü çok geçde yatmadık çok uyuyorum bu aralar sinir oluyorum bu kadar uyuyuncada
çok sevindim canım bebiş olacağına
rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
sağol canım benimmm tiyze yapıcam inşallah sizamiinnncanımmm Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşmayı nasip etsinn
çok sevindim canım bebiş olacağına
rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah