- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
Kuzum sizin düğün Haziran'ın Kaçıydıı ??
23 haziran canım ne oldu ki ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum sizin düğün Haziran'ın Kaçıydıı ??
kıskanmayın kociş evdeydi bugün 4 te gtcek işe uyku onunla daha güzel
23 haziran canım ne oldu ki ?
kıskanmayın kociş evdeydi bugün 4 te gtcek işe uyku onunla daha güzel
Bişey Olmadı Bebekim. Aramızda Fazla Yokmuş.
Biz 8 Gün daha acele etmişiz sizdennn
imzanı gördükten sonra zaten anladım ne için sorduğunu aceleci senii biz 9 yıl beraberlikten sonra evlendik hiç acelemiz yokmuş baksana
kızlar dün gece az daha bi kazaya kurban gdicektim o kadar bebek dedik, gece ayıp şeyler yaptık eşimleeşim kendini tutamadı zor kaçtım ay inşallah hamile kalmam
kızlar dün gece az daha bi kazaya kurban gdicektim o kadar bebek dedik, gece ayıp şeyler yaptık eşimleeşim kendini tutamadı zor kaçtım ay inşallah hamile kalmam
hahhhah bende aynısını yaşadım :18::18:ve bu aralar midem bulanıyo
Kuzumm Hemenn Olacak diyee Bişey Yok
Allahın Bileceği İş. Hayırlısını İsteyelim Rabbimizdenn
elabb korkutma beni,:18: bi de biz senle düşünmüyoz dedik dün hee herkesten önce hamile kalıyomuşuz ne gülerim ama
aynen beroşum bebek güzel şey ama daha çokk erken ben daha çocukum baksana
9 yılmı Maşallah Kuzummmm
Bencedee Hiç Acele Etmemişsinizz Bizde 2 Yıl Beraberlikten Sonraa Evlendikk
hahhhah bende aynısını yaşadım :18::18:ve bu aralar midem bulanıyo
elabb korkutma beni,:18: bi de biz senle düşünmüyoz dedik dün hee herkesten önce hamile kalıyomuşuz ne gülerim ama
Günaydin kizlar nasilsiniz? bugun baya gec uyandim valla hala uykuluyum , karnimda ac ama yalniz bisey yiyemiyorum ki.gece cok dua ettim bugun insallah deneme yapariz tabi bizimki haftaici yorgun oluyo pek yanasmiyo nasilsa olmicak diye ya neyse