Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

Bişey Olmadı Bebekim. Aramızda Fazla Yokmuş.:KK16::KK16:
Biz 8 Gün daha acele etmişiz sizdennn:KK9::KK9::KK9::KK9:

imzanı gördükten sonra zaten anladım ne için sorduğunu aceleci senii:KK52::KK52: biz 9 yıl beraberlikten sonra evlendik hiç acelemiz yokmuş baksana:KK52::KK52:

kızlar dün gece az daha bi kazaya kurban gdicektim:KK1::KK1: o kadar bebek dedik, gece ayıp şeyler yaptık eşimle:KK9::KK9::KK9:eşim kendini tutamadı:KK1::KK1: zor kaçtım:KK17::KK17: ay inşallah hamile kalmam:KK23::KK23:

imzanı gördükten sonra zaten anladım ne için sorduğunu aceleci senii:KK52::KK52: biz 9 yıl beraberlikten sonra evlendik hiç acelemiz yokmuş baksana:KK52::KK52:

9 yılmı:KK53::KK53::KK53: Maşallah Kuzummmm:nazar::nazar::nazar:

Bencedee Hiç Acele Etmemişsinizz:KK9::KK9::KK9: Bizde 2 Yıl Beraberlikten Sonraa Evlendikk:KK16::KK16:

kızlar dün gece az daha bi kazaya kurban gdicektim:KK1::KK1: o kadar bebek dedik, gece ayıp şeyler yaptık eşimle:KK9::KK9::KK9:eşim kendini tutamadı:KK1::KK1: zor kaçtım:KK17::KK17: ay inşallah hamile kalmam:KK23::KK23:

hahhhah bende aynısını yaşadım :18::18:ve bu aralar midem bulanıyo :KK52::KK52:

Kuzumm Hemenn Olacak diyee Bişey Yok:KK16::KK16:
Allahın Bileceği İş. Hayırlısını İsteyelim Rabbimizdenn:KK16::KK16:

elabb korkutma beni,:18: bi de biz senle düşünmüyoz dedik dün hee:KK9::KK9: herkesten önce hamile kalıyomuşuz ne gülerim ama:KK9::KK9:

ben sanmıyom canım ya her midesi bulanan hamile mi olcak :KK9: doğru diyon yasemin bir de öyle olurmuşuz hahha:KK9::KK9:

9 yılmı:KK53::KK53::KK53: Maşallah Kuzummmm:nazar::nazar::nazar:

Bencedee Hiç Acele Etmemişsinizz:KK9::KK9::KK9: Bizde 2 Yıl Beraberlikten Sonraa Evlendikk:KK16::KK16:

biz de 7 :KK16::KK16:

hahhhah bende aynısını yaşadım :18::18:ve bu aralar midem bulanıyo :KK52::KK52:

elabım bence sen artık bi test yaptır özellikle de kan testi :KK20::KK20:

elabb korkutma beni,:18: bi de biz senle düşünmüyoz dedik dün hee:KK9::KK9: herkesten önce hamile kalıyomuşuz ne gülerim ama:KK9::KK9:

valla ne komik olur:KK9::KK9:

Günaydin kizlar nasilsiniz? bugun baya gec uyandim valla hala uykuluyum , karnimda ac ama yalniz bisey yiyemiyorum ki.gece cok dua ettim bugun insallah deneme yapariz tabi bizimki haftaici yorgun oluyo pek yanasmiyo nasilsa olmicak diye ya neyse

hopefor yok canım ya kişi kendini bilir diyom ben ama:KK52: bilmiyom üşüttüm bence ben:KK52:

Günaydin kizlar nasilsiniz? bugun baya gec uyandim valla hala uykuluyum , karnimda ac ama yalniz bisey yiyemiyorum ki.gece cok dua ettim bugun insallah deneme yapariz tabi bizimki haftaici yorgun oluyo pek yanasmiyo nasilsa olmicak diye ya neyse

Günaydınn Bebekimm:KK16::KK16: Hoşgeldinn. Uykucuu seniiii:KK33::KK33:

belli mi olur bıstığım sen yine bi test al giderken de yap

kızlar benim çıkmam lazım yimek yapcam
öpüyorum hepinizi :KK54::KK54::KK54:

gunaydin kizlarrrr bende yeni kalktim esim soyleniyo su anda sabah aksam sitedesin vöh yani diyo banaaaa :KK36:

X