Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

Bişey Olmadı Bebekim. Aramızda Fazla Yokmuş.
Biz 8 Gün daha acele etmişiz sizdennn

imzanı gördükten sonra zaten anladım ne için sorduğunu aceleci senii biz 9 yıl beraberlikten sonra evlendik hiç acelemiz yokmuş baksana

kızlar dün gece az daha bi kazaya kurban gdicektim o kadar bebek dedik, gece ayıp şeyler yaptık eşimleeşim kendini tutamadı zor kaçtım ay inşallah hamile kalmam

imzanı gördükten sonra zaten anladım ne için sorduğunu aceleci senii biz 9 yıl beraberlikten sonra evlendik hiç acelemiz yokmuş baksana

9 yılmı Maşallah Kuzummmm

Bencedee Hiç Acele Etmemişsinizz Bizde 2 Yıl Beraberlikten Sonraa Evlendikk

kızlar dün gece az daha bi kazaya kurban gdicektim o kadar bebek dedik, gece ayıp şeyler yaptık eşimleeşim kendini tutamadı zor kaçtım ay inşallah hamile kalmam

hahhhah bende aynısını yaşadım :18::18:ve bu aralar midem bulanıyo

Kuzumm Hemenn Olacak diyee Bişey Yok
Allahın Bileceği İş. Hayırlısını İsteyelim Rabbimizdenn

elabb korkutma beni,:18: bi de biz senle düşünmüyoz dedik dün hee herkesten önce hamile kalıyomuşuz ne gülerim ama

ben sanmıyom canım ya her midesi bulanan hamile mi olcak doğru diyon yasemin bir de öyle olurmuşuz hahha

9 yılmı Maşallah Kuzummmm

Bencedee Hiç Acele Etmemişsinizz Bizde 2 Yıl Beraberlikten Sonraa Evlendikk

biz de 7

hahhhah bende aynısını yaşadım :18::18:ve bu aralar midem bulanıyo

elabım bence sen artık bi test yaptır özellikle de kan testi

elabb korkutma beni,:18: bi de biz senle düşünmüyoz dedik dün hee herkesten önce hamile kalıyomuşuz ne gülerim ama

valla ne komik olur

Günaydin kizlar nasilsiniz? bugun baya gec uyandim valla hala uykuluyum , karnimda ac ama yalniz bisey yiyemiyorum ki.gece cok dua ettim bugun insallah deneme yapariz tabi bizimki haftaici yorgun oluyo pek yanasmiyo nasilsa olmicak diye ya neyse

hopefor yok canım ya kişi kendini bilir diyom ben ama bilmiyom üşüttüm bence ben

Günaydin kizlar nasilsiniz? bugun baya gec uyandim valla hala uykuluyum , karnimda ac ama yalniz bisey yiyemiyorum ki.gece cok dua ettim bugun insallah deneme yapariz tabi bizimki haftaici yorgun oluyo pek yanasmiyo nasilsa olmicak diye ya neyse

Günaydınn Bebekimm Hoşgeldinn. Uykucuu seniiii

belli mi olur bıstığım sen yine bi test al giderken de yap

kızlar benim çıkmam lazım yimek yapcam
öpüyorum hepinizi

gunaydin kizlarrrr bende yeni kalktim esim soyleniyo su anda sabah aksam sitedesin vöh yani diyo banaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…