Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

kizlar saclarim icin badem yagi aldim ama nasil kullancam bilmiyorumm kullanan veya bilen var mi?

kizlar saclarim icin badem yagi aldim ama nasil kullancam bilmiyorumm kullanan veya bilen var mi?

Badem yağının bir diğer kullanım biçimi de nemli saçlara sürmektir. Duştan çıktıktan sonra saçlarınızdaki fazla suyu havluyla alın ve geniş dişli bir tarakla saçlarınızı tarayın. Avucunuza bir miktar badem yağı döküp avuçlarınızı birbirine sürterek yağın elinize iyice yayılmasını sağlayın. Daha sonra saç derinize masaj yapın. Uçlarda kırıklar varsa bir miktar saç uçlarına da sürebilirsiniz. 10-5 dakikalık masaj saç derisini canlandıracak ve saç köklerini güçlendirerek yumuşamasını sağlayacaktır. Badem yağını saçınızda en az 30 dakika beklettikten sonra ılık su ve şampuanla yıkayabilirsiniz. Bu derinlemesine nemlendirici doğal yağ bakımını haftada 1-2 kez tekrarlayabilirsiniz.

canım böyle yapabilirsin

saçların çok yağlı değilse 1-2 kapak kadar şampuanına karıştırabilirsin ben yanına çam terebenti de ekliyorum.ya da yumurta sarısı ile karıştırıp saçına maske yapabilirsin.

vayyy sen bana taş atarsın hee kıyamam ben sana kuzum benimm gece erken yat o zaman al uykunu iyice:13:

attım taşımı kaçtım gece erken yatamıyoz işte 23:00 buluyo sabahta 6 da kalk sonra tabiki uykum gelir ya ben hiç dinlenemiyom ya off

kızlar selam hem sizi takip ettim dışardan hem de içli köfte yaptım
napıyosunuz

napıyosunuz

senin yanına gelebilmek için hazırlanıyorum.neee içli köfte mi hım hım hımmmm hopefor kuzum topic hamile dolu benim bile canım çekti isterim de isterim

[/SIZE]
senin yanına gelebilmek için hazırlanıyorum.neee içli köfte mi hım hım hımmmm hopefor kuzum topic hamile dolu benim bile canım çekti isterim de isterim

baktım ecrin yok gel bıstığım benim yaparım ben sana, yapacak kimsen yoksan kargoyla gönderirim ben sana

[/SIZE]

baktım ecrin yok gel bıstığım benim yaparım ben sana, yapacak kimsen yoksan kargoyla gönderirim ben sana

çok sağol canım ellerine sağlık,çok severim içli köfteyi,ne zamndır da yememiştim.Bizim buralarda onu yapan yok pek

napıyosunuz

ooo bayağı hamaratız yaniherhalde ben yapacak olsam sabah erkenden başlarım akşama ancak biteray sen söyleyince şimdi aklıma koydum bi ara deneyeyim bari yapmayı.belki becerebilirim

sıkıntılar insanlara birer vazife ile gelir.görevleri bitince giderler.en güzeli sabretmektir.sabreden muhakkakki selamettedir.Rabbim sabredenlerden eylesin.Bu akşam ellerini açan herkesin duaları kabul olsun inş

ooo bayağı hamaratız yaniherhalde ben yapacak olsam sabah erkenden başlarım akşama ancak biteray sen söyleyince şimdi aklıma koydum bi ara deneyeyim bari yapmayı.belki becerebilirim

birazcık çok severim yapmayı, yedirmeyi aslında ben de pek hızlı sayılmam ama bugün ben de şaştım hızıma, kocam öğlene geliyorum dedi koştur koştur yaptım
dene tatlım yapamayacak bişey yokki elin alıştıktan sonra

çok sağol canım ellerine sağlık,çok severim içli köfteyi,ne zamndır da yememiştim.Bizim buralarda onu yapan yok pek

ben de cok severim valla bi oturuşta çoook yiyorum teklifimde ciddiyim ne zaman istersen

çok teşekkür ederim canım düşünmen yeter.madem öyle benim için de ye 1 tanecik

birde geçmişi pek okuyamadım aradan baktımda kimdi hatırlamıyorum bi arkadaş oruçla ilgili bişey sormuştuya.bence alo fetva ya sormalısın.ben öle yapıyorum o durumlarda

anaaaaaaaam ecrin gelmiş :18::18: kızlar ilerletin sayfaları ecrin sende geçmiş sayfaları okuma. yok tatlım zaten önemli bişey

[/SIZE]

canımmm ben geldiiimmmm merak etme tatlımmm midem bulandığı için hiçbişey gözüme gelmio canım çekmio, keşke çeksede yiyebilsemmmdüşünceli şey seniiii

ya kızlar çok açıp kahvaltı bile yapmadımasansör bozuk 11.kattayım ekmek almaya gidemiyorumaç kaldııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…