Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

Buarada dün bebekti hamilelikti okadar konuştuk,akşam eşim gececiydi geldiğinde uykumun içinde bebek yapalım mı biz de diyor amaneyyyyyy dedimmmadama malum mu oldu ne

Canım dun o kadar istemiyorum bebek dedin bak eşine malum olmuş ve seni görur gormez bebek istemiş Demekki senin de zamanın gelmiş bebek için

kızlar inanmayacaksınız ama bende rüyamda hamile olduğumu öğreniyodum ama benim bir kaç gündür midem bulanıyo ondan herkes hamilemisin diye diye ve dünkü bebek haberlerinden dolayı rüyama girdi galiba

Dunki bebek konusu herkesi ne cok etkilemiş canım :) Belkide hamilesindir reglin geciktimi ? Genelde hamile olan bayanlar ruyasında goruyolarmıs hamile olduklarını

kızlar dün gece az daha bi kazaya kurban gdicektim o kadar bebek dedik, gece ayıp şeyler yaptık eşimleeşim kendini tutamadı zor kaçtım ay inşallah hamile kalmam

Canım inşallah kalmam falan deme hakkımda hayırlısı neyse o olsun de.
Anlaşılan dun gece kımse pek rahat durmamıs ayıp seyler yapmış

Gunaydın kızlar.
Kandilimiz mubarek olsun dualarımız kabul olsun. Amin.

aynen canım tabiki hayırlısı olsun

yaramazlar bizi herkes iş başındaymış canım ben sanmıyorum hamile olduğumu çünkü reglim yeni bitti

yaramazlar bizi herkes iş başındaymış canım ben sanmıyorum hamile olduğumu çünkü reglim yeni bitti

evet herkes ayıp şeyler yapmış

ay evet yha ne hikmetse hepimiz degerlendirmişiz dun geceyi :)
Reglin yeni bittiyse oyle bir ihtimal yok tabi

şu öğlen yemeğini yedikten sonra üzerime nasıl bir ağırlık çöküyor uykum geliyor anlatamam işte olmasam utanmasam kafamı koyup uyuyacam:97::106: tabii bizz birileri gibi saat 11 lere kadar uyuyamıyoruz

şu öğlen yemeğini yedikten sonra üzerime nasıl bir ağırlık çöküyor uykum geliyor anlatamam işte olmasam utanmasam kafamı koyup uyuyacam:97::106: tabii bizz birileri gibi saat 11 lere kadar uyuyamıyoruz

vayyy sen bana taş atarsın hee kıyamam ben sana kuzum benimm gece erken yat o zaman al uykunu iyice:13:

ayy bi tek biz ayip seyler yapmamisiz dunnn hep esimin yuzunden halbu ki dun anestolsuz denemek istiyodumm

Bugün benim üzerimde de bir ağırlık var ki gözümü açamıyorum.masaya kafayı vurup uyuyasım var:97::97:11de uyanmak ne güzelmiş ohhhh

ayy bi tek biz ayip seyler yapmamisiz dunnn hep esimin yuzunden halbu ki dun anestolsuz denemek istiyodumm
ya bende jelsiz denemek istiyodum ama olmadı bi damlada olsa sürdüm kaymıyo sanki
Bugün benim üzerimde de bir ağırlık var ki gözümü açamıyorum.masaya kafayı vurup uyuyasım var:97::97:11de uyanmak ne güzelmiş ohhhh

yanında eşin varsa güzel tabi althea tek başıma uyuyamam ama hatta eşim gece vardiyasındayken uyku tutmuyo 4 e 5 e kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…