Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

Buarada dün bebekti hamilelikti okadar konuştuk,akşam eşim gececiydi geldiğinde uykumun içinde bebek yapalım mı biz de diyor amaneyyyyyy dedimmm:KK52:adama malum mu oldu ne:KK9:

Canım dun o kadar istemiyorum bebek dedin bak eşine malum olmuş ve seni görur gormez bebek istemiş:KK16: Demekki senin de zamanın gelmiş bebek için:KK34:

kızlar inanmayacaksınız ama bende rüyamda hamile olduğumu öğreniyodum :KK9: ama benim bir kaç gündür midem bulanıyo ondan herkes hamilemisin diye diye ve dünkü bebek haberlerinden dolayı rüyama girdi galiba :KK9:

Dunki bebek konusu herkesi ne cok etkilemiş canım :) Belkide hamilesindir reglin geciktimi ? Genelde hamile olan bayanlar ruyasında goruyolarmıs hamile olduklarını:21:

kızlar dün gece az daha bi kazaya kurban gdicektim:KK1::KK1: o kadar bebek dedik, gece ayıp şeyler yaptık eşimle:KK9::KK9::KK9:eşim kendini tutamadı:KK1::KK1: zor kaçtım:KK17::KK17: ay inşallah hamile kalmam:KK23::KK23:

Canım inşallah kalmam falan deme hakkımda hayırlısı neyse o olsun de.
Anlaşılan dun gece kımse pek rahat durmamıs ayıp seyler yapmış :KK1:

Gunaydın kızlar.
Kandilimiz mubarek olsun dualarımız kabul olsun. Amin.

Canım dun o kadar istemiyorum bebek dedin bak eşine malum olmuş ve seni görur gormez bebek istemiş:KK16: Demekki senin de zamanın gelmiş bebek için:KK34:

Dunki bebek konusu herkesi ne cok etkilemiş canım :) Belkide hamilesindir reglin geciktimi ? Genelde hamile olan bayanlar ruyasında goruyolarmıs hamile olduklarını:21:

aynen canım tabiki hayırlısı olsun:KK1::KK1:

yaramazlar bizi herkes iş başındaymış:KK52::KK52: canım ben sanmıyorum hamile olduğumu çünkü reglim yeni bitti :KK52:

yaramazlar bizi herkes iş başındaymış:KK52::KK52: canım ben sanmıyorum hamile olduğumu çünkü reglim yeni bitti :KK52:

evet herkes ayıp şeyler yapmış:KK19::KK19:

ay evet yha ne hikmetse hepimiz degerlendirmişiz dun geceyi :):21:
Reglin yeni bittiyse oyle bir ihtimal yok tabi :KK34:

şu öğlen yemeğini yedikten sonra üzerime nasıl bir ağırlık çöküyor uykum geliyor anlatamam işte olmasam utanmasam kafamı koyup uyuyacam:KK31::97::106: tabii bizz birileri gibi saat 11 lere kadar uyuyamıyoruz :KK52::KK52:

şu öğlen yemeğini yedikten sonra üzerime nasıl bir ağırlık çöküyor uykum geliyor anlatamam işte olmasam utanmasam kafamı koyup uyuyacam:KK31::97::106: tabii bizz birileri gibi saat 11 lere kadar uyuyamıyoruz :KK52::KK52:

vayyy sen bana taş atarsın hee:KK33::KK33: kıyamam ben sana kuzum benimm:KK16::KK16: gece erken yat o zaman al uykunu iyice:13:

ayy bi tek biz ayip seyler yapmamisiz dunnn hep esimin yuzunden halbu ki dun anestolsuz denemek istiyodumm :KK19:

Bugün benim üzerimde de bir ağırlık var ki gözümü açamıyorum.masaya kafayı vurup uyuyasım var:97::97:11de uyanmak ne güzelmiş ohhhh

ayy bi tek biz ayip seyler yapmamisiz dunnn hep esimin yuzunden halbu ki dun anestolsuz denemek istiyodumm :KK19:
ya bende jelsiz denemek istiyodum ama olmadı bi damlada olsa sürdüm kaymıyo sanki:KK1:
Bugün benim üzerimde de bir ağırlık var ki gözümü açamıyorum.masaya kafayı vurup uyuyasım var:97::97:11de uyanmak ne güzelmiş ohhhh

yanında eşin varsa güzel tabi althea:KK16::KK16::KK16: tek başıma uyuyamam ama hatta eşim gece vardiyasındayken uyku tutmuyo 4 e 5 e kadar:KK1::KK1:

X