Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

ben de diğer yazdığına cevap yazacaktim bunu gördüm :) yok ya beray o kim ben kim yaaa. laf aramızda beni gaza getirip msn açtırdı
yok tatlım şakalaşıyoruz yoksa çok severim ben elabıııı

ben de diğer yazdığına cevap yazacaktim bunu gördüm :) yok ya beray o kim ben kim yaaa. laf aramızda beni gaza getirip msn açtırdı
yok tatlım şakalaşıyoruz yoksa çok severim ben elabıııı

bak bak yazdıklarına bak ben kim o kim öyle mi görürsün sen kim olduğumu msni ver ver diye msj attın bir sürü hahhah

bak bak yazdıklarına bak ben kim o kim öyle mi görürsün sen kim olduğumu msni ver ver diye msj attın bir sürü hahhah

Allah Allah öyle mi olmuştu sen tutturdun seni çook merak ediyorum cok merak ediyorum diye napıyım mecbur kaldım verdim ben de ama pişman oldum şimdii

neyse ben büyük olarak affediyim seni sarılalım da barışalım

Allah Allah öyle mi olmuştu sen tutturdun seni çook merak ediyorum cok merak ediyorum diye napıyım mecbur kaldım verdim ben de ama pişman oldum şimdii

merak etmiş olabilirim kötü mü ettik yani sen niye veriyon hemen hem pişman olduğun için mi şuan mnsden bana yazıyon bu ne çelişki neyse hopefor kızlar gerçek sancak bu yazdıklarımızı ve onların kafasını da şişirmeyelim şuan msnden ne yazıyon yanıp sönüyo bakamıyom dur çatladın demii hadi biz msnden devam edelim kavgamıza

geç kaldın canım ben büyüklügümü gösterdim bile

oyy oyyy Nasıldaa tatlılarr bunlar böyleee
Canlarım benimmm Seviyorum sizi yawwww

ben de sıktıysak kussura bakmayın arkadaşlar dicektim Hem eğlenip hem de eğlendirdiğimiz için mutlu oldum Bizde seni seviyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…