Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

günaydin berayyim nasilsiniz napiosunuz, ne kaynationuz. bugun ne pisirceniz hadi yardimci olun tavuk cikardim firina vercem heralde

günaydınnnn kızlarrrr=)))):KK9:

Günaydınnn Kuzumm Hoşgeldinn:KK16::KK16:

belli mi olur bıstığım sen yine bi test al giderken de yap

kızlar benim çıkmam lazım yimek yapcam
öpüyorum hepinizi :KK54::KK54::KK54:

Tamam Kuzumm. Hadi Görüşürüzz. Çook Öpüldünn:KK54::KK54:

gunaydin kizlarrrr bende yeni kalktim esim soyleniyo su anda sabah aksam sitedesin vöh yani diyo banaaaa :KK36:

Günaydın Tatlım Hoşgeldin sendee:KK54::KK54:
Aynen Yaa. Ne Bağımlılık yapıyo Bu KK. Girmesem Rahat edemiyorumm:KK19::KK19:

Ayyyy Ecrinimm Ben Yanlış Anlamadım demii:KK52::KK52::KK52:
Hamile Olduğunu Okudumm:KK9::KK9:
İnan banaa O kadar sevindimki.Duygulandırdın Kızz Benii:KK5::KK5:
Allahım Sağ salim Kucağına Almayı Nasip Etsin İnşallah Kuzumm. :KK16::KK16:
Allahım Gülen Yüzünü Hiç soldurmasınn :KK54::KK54::KK54:
:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ivitttt doğru henüz çok minik tiyzesii miniminnak kesesi bile gözükmüyo:KK9::KK9::KK9::KK9:teşekkür ederimmm kuzummm Allah razı olsunnn benimde duygular çok karışık herşeye gözlerim doluyo:KK14::KK14::KK1::KK1::KK1::KK1: darsı sizin başınıza istediğiniz zaman aratmadan nasip olsun inşallah:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:öbür topiğe yazmadımmm kızlar vajiyle uğraşırken şimdi topik işgal olur dedim :KK34:

günaydin berayyim nasilsiniz napiosunuz, ne kaynationuz. bugun ne pisirceniz hadi yardimci olun tavuk cikardim firina vercem heralde

Ben İyiyim Kuzum. Napalımm Kızlarla Kaynatıyodukk:KK9::KK9:

Ben Bugün Akşama Makarna Yapcamm. Bugünlük Böylee Benim sevdiğim Bir yemek olsun dedim:KK16::KK16:
Fırınaa Tavuktaa Çok Güzel Olur. Yanına Birde Pilavla Salata oldumuu. Ohh Misss:KK56::KK56:

ben geldimmm:KK3::KK3::KK3::KK3: nasılsını hatun kişiler :KK9::KK9::KK9:

ivitttt doğru henüz çok minik tiyzesii miniminnak kesesi bile gözükmüyo:KK9::KK9::KK9::KK9:teşekkür ederimmm kuzummm Allah razı olsunnn benimde duygular çok karışık herşeye gözlerim doluyo:KK14::KK14::KK1::KK1::KK1::KK1: darsı sizin başınıza istediğiniz zaman aratmadan nasip olsun inşallah:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:öbür topiğe yazmadımmm kızlar vajiyle uğraşırken şimdi topik işgal olur dedim :KK34:

Canım Benim. Duygulanman çok Normal. Hassaslaştın.:KK16::KK16:

Vayy Bee Ecrin'im Ne Günlerimiz Geçti seninlee.:KK16::KK16: Ahh ahhhh:KK31::KK31::KK31:

hoşgeldin :KK16::KK16:kaynatıyoruz işte

ohhh kaynatın kuzular ne güzel , bende kalkamadım ya bir türlü çok geçde yatmadık çok uyuyorum bu aralar sinir oluyorum bu kadar uyuyuncada :KK4::KK4::KK4:

Canlarımm Hadi Bende Çıkıyorum. :KK19::KK19:
Eşim Öğlen Arasına Gelicek.Yiyecek Bişeyler Hazırlıcamm:KK39::KK39:
Öpüldünüzz Hepinizzz:KK54::KK54::KK54:

Buarada dün bebekti hamilelikti okadar konuştuk,akşam eşim gececiydi geldiğinde uykumun içinde bebek yapalım mı biz de diyor amaneyyyyyy dedimmm:KK52:adama malum mu oldu ne:KK9:
İNŞALLAH CANIMMM,,HAYIRLISIYLA YAPIVERİN :))))

kızlar inanmayacaksınız ama bende rüyamda hamile olduğumu öğreniyodum :KK9: ama benim bir kaç gündür midem bulanıyo ondan herkes hamilemisin diye diye ve dünkü bebek haberlerinden dolayı rüyama girdi galiba :KK9:
bugün rüyana girer yarın hayatına belimi olur(inşallah):))

Evet Bebekim. :KK16: Biz Hala İstiyoruz. Geçen ay Adet Günüm Tam 10 Gün Geçti.Ama Hamile değildim.
Annem Böyle Böyle Hamile Kalacağımı söylüyor ama. İşte Bakalım Bu ay daha Adet olmadım.:KK19:
Bekliyorum Bakalım. Geçen ay 27 'sinde oldum. Bu ayda Öyle Olması lazım. :KK16:
Allahım Nasip eder İnşallah:KK16::KK16:
inşallah kuzummmmm bende tiyze ollcam banane banane:KK19::KK19::KK19::KK19:hayırlı haberleri beklicem:)))

günaydın kızlarr... bende galiba artık eşimi yavaş yavaş ikna etmeye başladım :) hergün msn den bebek fotoları gönderiyorum falan ...geçen gün gittiim bebek patiği aldım çoook güzlll ...:) baya baya kafasına soktum hadi hayrılısıı allahım hepimize nasip etsin sağlıklı sihatli eli ayağı düzgün bebeklerr inşallahhh...
aminnn canımmm aminnnnn...

kızlar dün gece az daha bi kazaya kurban gdicektim:KK1::KK1: o kadar bebek dedik, gece ayıp şeyler yaptık eşimle:KK9::KK9::KK9:eşim kendini tutamadı:KK1::KK1: zor kaçtım:KK17::KK17: ay inşallah hamile kalmam:KK23::KK23:
Allah seni emi :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:o gelmesi gerekiosa gelir gelmicekse de içine tamamen boşş...da gelmez korkma:)))

Canım Benim. Duygulanman çok Normal. Hassaslaştın.:KK16::KK16:

Vayy Bee Ecrin'im Ne Günlerimiz Geçti seninlee.:KK16::KK16: Ahh ahhhh:KK31::KK31::KK31:
ivitttt beroşum yaaaa daha dün vajiliyim yardım derkennn şimdi böyle değişik duygularla kaplıyımmm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:inşallah En kısa zamanda bizde teyze oluruz :KK49::KK49::KK49::KK49:

çok sevindim canım bebiş olacağına :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :KK16::KK16::KK16::KK16:

çok sevindim canım bebiş olacağına :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :KK16::KK16::KK16::KK16:

sağol canım benimmm tiyze yapıcam inşallah siz:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:amiinnncanımmm Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşmayı nasip etsinn:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

sağol canım benimmm tiyze yapıcam inşallah siz:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:amiinnncanımmm Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşmayı nasip etsinn:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

X