sen yetişme diye ilerliyoruz
ben de öbür topice giderim gidecek yerim mi yok:76:
kızlar inanmayacaksınız ama bende rüyamda hamile olduğumu öğreniyodumama benim bir kaç gündür midem bulanıyo ondan herkes hamilemisin diye diye ve dünkü bebek haberlerinden dolayı rüyama girdi galiba
orada da ilerleriz kalırsın geride
günaydın kızlarr... bende galiba artık eşimi yavaş yavaş ikna etmeye başladım :) hergün msn den bebek fotoları gönderiyorum falan ...geçen gün gittiim bebek patiği aldım çoook güzlll ...:) baya baya kafasına soktum hadi hayrılısıı allahım hepimize nasip etsin sağlıklı sihatli eli ayağı düzgün bebeklerr inşallahhh...
Kızlarr Yine Sustunuzz yaaa
Nereyee Gittinizz Böyleee
kızım herhalukarda burdayım ben Allah ın izniylevarsa bir problemin gel dışarıya
kızım herhalukarda burdayım ben Allah ın izniylevarsa bir problemin gel dışarıya
bu arada mina da mı yenmiş kızlarr?
gel bakalım ben dışardayım ama sen yoksuntırstın mı bebeğim
baksana beray ne yapıyorlar
hanııım hanıııım ben yörük ümsenden mi tırstcam
mina değil elifakgün yendi yetişemediğin belli
hayır canım onun halayını cektim benen son mina dan alıntı yapan biri vvar tam anlaşılmıyor karışık yapmış alıntıyı ondan sordum. arada bir gir bak istersen diğer topice
hayır canım onun halayını cektim benen son mina dan alıntı yapan biri vvar tam anlaşılmıyor karışık yapmış alıntıyı ondan sordum. arada bir gir bak istersen diğer topice
giriyom ordayım hep ben ikisini birden idare ediyorum gördüm ki senin halay çektiğini sorunca bende dedim ne kızıyon hem Allah Allah
nörürsünüz bayanlarrrr
Ayy kızlarr Çok Güldürdünüzz beniiNe Şakaymış Beaaa
Neysee Şimdi Şaka Gerçeğe Dönüşmesin. Söyleyin artık Birbirinizee Şaka Yaptığınızıı
Kızacamm artık İkinizedeee