Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

Ayy kızlarr Çok Güldürdünüzz benii:KK9::KK9: Ne Şakaymış Beaaa:KK1::KK1:
Neysee Şimdi Şaka Gerçeğe Dönüşmesin. Söyleyin artık Birbirinizee Şaka Yaptığınızıı:KK34:
Kızacamm artık İkinizedeee:KK47::KK47:[/COLR]

ben de diğer yazdığına cevap yazacaktim bunu gördüm :) yok ya beray o kim ben kim yaaa. laf aramızda beni gaza getirip msn açtırdı :KK52::KK52::KK52:
yok tatlım şakalaşıyoruz yoksa çok severim ben elabıııı:KK19::KK19:

ben de diğer yazdığına cevap yazacaktim bunu gördüm :) yok ya beray o kim ben kim yaaa. laf aramızda beni gaza getirip msn açtırdı :KK52::KK52::KK52:
yok tatlım şakalaşıyoruz yoksa çok severim ben elabıııı:KK19::KK19:

bak bak yazdıklarına bak ben kim o kim öyle mi görürsün sen kim olduğumu:KK4::KK4: msni ver ver diye msj attın bir sürü hahhah:KK9::KK9:

bak bak yazdıklarına bak ben kim o kim öyle mi görürsün sen kim olduğumu:KK4::KK4: msni ver ver diye msj attın bir sürü hahhah:KK9::KK9:

Allah Allah öyle mi olmuştu:KK20::KK20: sen tutturdun seni çook merak ediyorum cok merak ediyorum diye napıyım mecbur kaldım verdim ben de:21::21: ama pişman oldum şimdii:KK24::KK24:

neyse ben büyük olarak affediyim seni sarılalım da barışalım:KK19:

Allah Allah öyle mi olmuştu:KK20::KK20: sen tutturdun seni çook merak ediyorum cok merak ediyorum diye napıyım mecbur kaldım verdim ben de:21::21: ama pişman oldum şimdii:KK24::KK24:

merak etmiş olabilirim kötü mü ettik yani:KK14: sen niye veriyon hemen:KK52: hem pişman olduğun için mi şuan mnsden bana yazıyon bu ne çelişki:KK9::KK9: neyse hopefor kızlar gerçek sancak bu yazdıklarımızı ve onların kafasını da şişirmeyelim şuan msnden ne yazıyon yanıp sönüyo bakamıyom dur çatladın demii :KK52::KK33: hadi biz msnden devam edelim kavgamıza :KK16:

merak etmiş olabilirim kötü mü ettik yani:KK14: Sen niye veriyon hemen:KK52: Hem pişman olduğun için mi şuan mnsden bana yazıyon bu ne çelişki:KK9::KK9: Neyse hopefor kızlar gerçek sancak bu yazdıklarımızı ve onların kafasını da şişirmeyelim şuan msnden ne yazıyon yanıp sönüyo bakamıyom dur çatladın demii :KK52::KK33: Hadi biz msnden devam edelim kavgamıza :KK16:

geç kaldın canım ben büyüklügümü gösterdim bile:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

oyy oyyy:KK16::KK16: Nasıldaa tatlılarr bunlar böyleee:KK54::KK54::KK54:
Canlarım benimmm:KK19::KK19::KK19: Seviyorum sizi yawwww:KK19::KK19::KK19:

ben de sıktıysak kussura bakmayın arkadaşlar dicektim :KK9::KK9::KK9: Hem eğlenip hem de eğlendirdiğimiz için mutlu oldum :21::21::21::21: Bizde seni seviyoruz :KK16::KK16::KK16::KK16:

X