- 15 Haziran 2012
- 900
- 6
bişey bulamadık birbirimizle atışıyoruz sen naptın ettin mi niyet
ettim valla inşallah kabul olur napıyım olmazsada allahım sevabını veriri inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bişey bulamadık birbirimizle atışıyoruz sen naptın ettin mi niyet
Ayy kızlarr Çok Güldürdünüzz benii Ne Şakaymış Beaaa
Neysee Şimdi Şaka Gerçeğe Dönüşmesin. Söyleyin artık Birbirinizee Şaka Yaptığınızıı
Kızacamm artık İkinizedeee[/COLR]
ben de diğer yazdığına cevap yazacaktim bunu gördüm :) yok ya beray o kim ben kim yaaa. laf aramızda beni gaza getirip msn açtırdı
yok tatlım şakalaşıyoruz yoksa çok severim ben elabıııı
bak bak yazdıklarına bak ben kim o kim öyle mi görürsün sen kim olduğumu msni ver ver diye msj attın bir sürü hahhah
Allah Allah öyle mi olmuştu sen tutturdun seni çook merak ediyorum cok merak ediyorum diye napıyım mecbur kaldım verdim ben de ama pişman oldum şimdii
neyse ben büyük olarak affediyim seni sarılalım da barışalım
merak etmiş olabilirim kötü mü ettik yani Sen niye veriyon hemen Hem pişman olduğun için mi şuan mnsden bana yazıyon bu ne çelişki Neyse hopefor kızlar gerçek sancak bu yazdıklarımızı ve onların kafasını da şişirmeyelim şuan msnden ne yazıyon yanıp sönüyo bakamıyom dur çatladın demii Hadi biz msnden devam edelim kavgamıza
neyse ben büyük olarak affediyim seni sarılalım da barışalım
tamam öpeyim
geç kaldın canım ben büyüklügümü gösterdim bile
tamam öpeyim
Oyy Oyyy Nasıldaa Tatlılarr Bunlar Böyleee
Canlarım Benimmm Seviyorum sizi yawwww
eee yani sana yakışanda buydu
günaydın canlarım ben daha yeni uyandım hava da yağmurlu
oyy oyyy Nasıldaa tatlılarr bunlar böyleee
Canlarım benimmm Seviyorum sizi yawwww
canım kardeşim :13:
günaydın canlarım Ben daha yeni uyandım hava da yağmurlu
günaydın ooo hanfendiye bak yeni uyanmış kız öğlen oldu ben 6 da uyanınca kıskanıyom böyle geç uyananları
oh oh günaydın yasemin hanım sabah şerifleriniz hayır olsun, hanımdaki keyfe bak yeni kalkıyor