Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

gü-nay-din :)

hopefor neler olmus ya. cok üzüldüm. ama önemli olan resimlerin silinmis olmasi. bu konuda kesinlikle kati davranilmamasi gerekiliyor. anlayis sart. hal olmasina sevindim canim.

canım başına gelenleri okudum. yani pişmiş tavuğun başına gelmez. neyse boşver takma biz seni çokk seviyoruzz

Ayy aynen Kızlar yaa. Bende Bir girdimmi Çıkamıyorum valahi
Neysee Çıkıyimm artık. Eşim Öğlen arasına Gelecek. Bişeyler hazırlıyım. Açtır Şimdi Kuzucuğumm
Hadi Öptüm Hepinizi Görüşürüzz

Son düzenleme:
[sıze=3]canım benim ya sende haklısın yani senin özel bi durumun var
Ben eşimin buraya yazdıklarımı okumasını bile istemiyorum bilmiyorum neden ama utanıyorum yani
Okucak olmuştu tartışmıştık neyse geçmiş olsun canım üzülme...
[/sıze]

gü-nay-din :)

hopefor neler olmus ya. cok üzüldüm. ama önemli olan resimlerin silinmis olmasi. bu konuda kesinlikle kati davranilmamasi gerekiliyor. anlayis sart. hal olmasina sevindim canim.

kesinlikle canım

canım başına gelenleri okudum. yani pişmiş tavuğun başına gelmez. neyse boşver takma biz seni çokk seviyoruzz

evet canım biraz abartıldı ya da ben öyle düşünüyorum... ben de sizi çok seviyorum cimcimeler

Günaydın herkese nasılsınız bu sabah ?????

yaa işte bak... dimi seisim. sağol canım geçti

Kızlar nerdesiniz ???

kızlar ben geldim eski sayfaları pek okuyamadım ama inş çok şey kaçırmamışımdır

kızlar ben geldim eski sayfaları pek okuyamadım ama inş çok şey kaçırmamışımdır

hoşgeldin canım sende pek bişey kaçırdın mesela hepimiz resimlerimizi koyduk ve birbirimizi gördük gerçi halen var bakabilirsin istersen sende koyabilirsin kaynaştık burda

yasemin ne işin var burda gidip evini temizleyip yemek yapsana

gunaydin kizlarrrrrrr :)

hopeforcummm senin adina cok uzuldum ama bosver onemli olan burdaki bagimiz giden kk proluk olsun sen burdasin ya gerisi onemli degilllll

kizlar ben kotuym yaa belim kasillarim bacaklarim heryerim agriyo yav yumurtlama donemi adet donemine ne kadar benziyomusssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…