Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

kuzu hoşgeldin , kız nası farkettin ben hiç anlamam ne zaman yumurtladığımı

anam amma suskunsunuz bugün , uyanın eyy ahaliiiii

hoşgeldin canım sende pek bişey kaçırdın mesela hepimiz resimlerimizi koyduk ve birbirimizi gördük gerçi halen var bakabilirsin istersen sende koyabilirsin kaynaştık burda

tamam canım bakayım inş.ya ben koyamıyorumeşim izin vermiyo

söyleme eşine nerden bilcek koyarsın sonra kaldırırsın ben öle yaptım

aslında olabilir ama ya ben eşimden bişi saklayamıyorumkisöylemeyeyim diyorum bi anda bakıyorum söyleyivermişimçok kızar bana hani bide söylediya yani söylememiş olsa aaa kızarmıydın derdim

kızlar yhhaaa bugün tam kendimi hazırladım herseye regl oldummm sabahh=((((

Okadar işim var okadar işim var ki anlatamammmmmm.... aklım gönlüm sizlerde sağlıcakla kalın bacılar

test yaptım bugün negatif çıktıya biliyorum çok acele davrandım ama ne bileyim belki olur dedim.birde teyzem 24 saatte bile belli olabiliyo falan dedi.olmadı

test yaptım bugün negatif çıktıya biliyorum çok acele davrandım ama ne bileyim belki olur dedim.birde teyzem 24 saatte bile belli olabiliyo falan dedi.olmadı

üzülme canım daha yenisin olur inşallah hakkında hayırlısı olsun

aslında olabilir ama ya ben eşimden bişi saklayamıyorumkisöylemeyeyim diyorum bi anda bakıyorum söyleyivermişimçok kızar bana hani bide söylediya yani söylememiş olsa aaa kızarmıydın derdim

heheheh en güzelini yapıosun tabikisi ama ne bilim koyup kaldırdın diyelim nerden haberi olacak ki sende yalan söylemek zorunda kalcaksın

heheheh en güzelini yapıosun tabikisi ama ne bilim koyup kaldırdın diyelim nerden haberi olacak ki sende yalan söylemek zorunda kalcaksın

haklısın canım ama işte benim içim rahat etmiyo.dur bakalım belki ikna ederimo konuda biraz kendime güveniyoruminadı tutmazsa inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…