gunaydin kizlarrrrrrr :)
hopeforcummm senin adina cok uzuldum ama bosver onemli olan burdaki bagimiz giden kk proluk olsun sen burdasin ya gerisi onemli degilllll
kizlar ben kotuym yaa belim kasillarim bacaklarim heryerim agriyo yav yumurtlama donemi adet donemine ne kadar benziyomusssss
yasemin ne işin var burda gidip evini temizleyip yemek yapsana
hoşgeldin canım sende pek bişey kaçırdınmesela hepimiz resimlerimizi koyduk ve birbirimizi gördük gerçi halen var bakabilirsin istersen sende koyabilirsin kaynaştık burda
tamam canım bakayım inş.ya ben koyamıyorumeşim izin vermiyo
söyleme eşine nerden bilcek koyarsın sonra kaldırırsın ben öle yaptım
ohh hoşgeldin şekerim nasılsın???
ayy elabb ayneniyi hatrlattın çıkayım gari
Okadar işim var okadar işim var ki anlatamammmmmm....aklım gönlüm sizlerde sağlıcakla kalın bacılar
test yaptım bugün negatif çıktıya biliyorum çok acele davrandım ama ne bileyim belki olur dedim.birde teyzem 24 saatte bile belli olabiliyo falan dedi.olmadı
hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın
halen burdasın yasemin
aslında olabilir ama ya ben eşimden bişi saklayamıyorumkisöylemeyeyim diyorum bi anda bakıyorum söyleyivermişim çok kızar bana hani bide söylediya yani söylememiş olsa aaa kızarmıydın derdim
ben sana demiştim çıkamıyorum elabtamam bu sefer çıkıyorumm kararlıyım
üzülme canım daha yenisin olur inşallah hakkında hayırlısı olsun
heheheh en güzelini yapıosun tabikisi ama ne bilim koyup kaldırdın diyelim nerden haberi olacak ki sende yalan söylemek zorunda kalcaksın