resimlerini gördüm canımm çok şekersinnnn
sağol bebimmm sende ekle müsait bi zamanda
sağolasın canımmm
Oooo sohbet almis yurumus.valla oku oku yoruldum.nasilsiniz
bende gittim geldim 10 sayfa geçmiş be minoşOooo sohbet almis yurumus.valla oku oku yoruldum.nasilsiniz
hşg canım valla bunu kapatıcam diğerindeyim 2 sini aynı anda bak bak şaşırdımgel diğer tarafa
sağol canımallah yardımcınız olsun cnm
ben yokken neler olmuş neler hayırlı olsun çok iyi fikir burayı açmakama çok ilerlemişsiniz nasıl okicam ben şimdi:44::44:
yenı gelenler hoşgeldnz ben sıze özet geceym bestcım sagolsun actı burayı sonra hepımız kac yasında olduğumuzu ve nerde oturup ne ıs yaptıgmızı yazdk sonra herkes resmini yükledi birbirimizi gördük halen var resimler bakabilirsiniz sizde yükleyen bizde sizi görelim telden yazdım yanlış yazmadım umarımvayy uyuzlarr hepsi buraya kaçmışşbende diyorum burda niye kimse yok şunlara bak yaaaa püü
hayırlı olsun kızlar iyi etmişiniz iyi etmişinizde ne olcak böyle siz şimdiden buraya alışıvermişiniz netçez biz şimdi hııııı:84:
sağol canım
yenı gelenler hoşgeldnz ben sıze özet geceym bestcım sagolsun actı burayı sonra hepımız kac yasında olduğumuzu ve nerde oturup ne ıs yaptıgmızı yazdk sonra herkes resmini yükledi birbirimizi gördük halen var resimler bakabilirsiniz sizde yükleyen bizde sizi görelim telden yazdım yanlış yazmadım umarım
biri 30 lu yaşlar mı dedisende cvb vermeseydin artıkım o ayberk eceyle berayın elimden çekeceği vardı... toplaycam tüm 30 na yaklaşıpda geçenleri kulakalrınız şişirdim ben diyim
Açıklamayı ben yaparım Kazen, eminim bana oy veren arkadaşlarım özellikle beni tanıyan ve bilen arkadaşlarım beni anlayacaktır. Çünkü burada bir çok kişi kimseyle paylaşamadığı dertlerini paylaşıyor ve benim gibi çözüm de buluyor. Bir çok kere bu siteyi kuran kişiyden de benim sıkıntımın ortadan kalkmasına vesile olduğu için saygıyla bahsettim. Bu kişinin siz olduğunu bilmeden Kazen. Aynı duygular içindeyim, değişmedi şu an yaşadıklarıma rağmen. Burada bu tür tepkilerle karşılaşacağımı göze alarak bütün samimiyetimle rica ettim sizden.
Öncelikle herkesten özür dilerim. Düşünmeden bütün samimiyetimle katıldım yarışmaya. Yarışmak için de değil paylaşmak istedim sadece. Kimseye de ben yarışmaya katıldım destek verin demedim. Oy veren arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum, ve eğer duygularınızı bu münasebetle incittiysem özür diliyorum. Samimiyetinizi kullandığımı düşünmenizi istemem. Burada gerçek dostluğu gördüm ben. Hemen hemen bir çogumuz birbirimizin yüzünü görmeden elinden geldiğince karşısındakinin derdine derman olmaya çalıştı, ben dahil… sizden bunu isteyip istememeyi çok düşündüm Kazen. Ama yolunda giden, huzurlu giden bir evliliğim var. (Eşimle ilgili bir mevzuu değil) Huzurumun bozulmasını istemedim. Siz ister miydiniz. Hoş şimdi de bozuldu. Sizlere karşı mahçup oldum. Evet düşünmeliydim baştan ama düşünemedim. Aklıma gelmedi işte. O kadar kendimdim ki bu sitede aranızda, orda buluverdim kendimi. Ve tüm bu konuşmalar yapılırken sırtımı dönecek kadar, dışarıdan izleyecek kadar vurdumduymaz biri değilim. Hele ki hak hukuk mevzu edilmişken.
Devam edip zamanınızı almak istemiyorum. Sadece bu açıklamayı yapmayı kendime, özellikle bütün samimiyetleriyle bana oy veren arkadaşlarıma karşı borç bildim. bu şekilde hakkınıza girdiğimi düşünüyorsanız haklarınızı helal etmenizi rica ediyorum bütün içtenliğimle…
HOPEFOR
Açıklamayı ben yaparım Kazen, eminim bana oy veren arkadaşlarım özellikle beni tanıyan ve bilen arkadaşlarım beni anlayacaktır. Çünkü burada bir çok kişi kimseyle paylaşamadığı dertlerini paylaşıyor ve benim gibi çözüm de buluyor. Bir çok kere bu siteyi kuran kişiyden de benim sıkıntımın ortadan kalkmasına vesile olduğu için saygıyla bahsettim. Bu kişinin siz olduğunu bilmeden Kazen. Aynı duygular içindeyim, değişmedi şu an yaşadıklarıma rağmen. Burada bu tür tepkilerle karşılaşacağımı göze alarak bütün samimiyetimle rica ettim sizden.
Öncelikle herkesten özür dilerim. Düşünmeden bütün samimiyetimle katıldım yarışmaya. Yarışmak için de değil paylaşmak istedim sadece. Kimseye de ben yarışmaya katıldım destek verin demedim. Oy veren arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum, ve eğer duygularınızı bu münasebetle incittiysem özür diliyorum. Samimiyetinizi kullandığımı düşünmenizi istemem. Burada gerçek dostluğu gördüm ben. Hemen hemen bir çogumuz birbirimizin yüzünü görmeden elinden geldiğince karşısındakinin derdine derman olmaya çalıştı, ben dahil… sizden bunu isteyip istememeyi çok düşündüm Kazen. Ama yolunda giden, huzurlu giden bir evliliğim var. (Eşimle ilgili bir mevzuu değil) Huzurumun bozulmasını istemedim. Siz ister miydiniz. Hoş şimdi de bozuldu. Sizlere karşı mahçup oldum. Evet düşünmeliydim baştan ama düşünemedim. Aklıma gelmedi işte. O kadar kendimdim ki bu sitede aranızda, orda buluverdim kendimi. Ve tüm bu konuşmalar yapılırken sırtımı dönecek kadar, dışarıdan izleyecek kadar vurdumduymaz biri değilim. Hele ki hak hukuk mevzu edilmişken.
Devam edip zamanınızı almak istemiyorum. Sadece bu açıklamayı yapmayı kendime, özellikle bütün samimiyetleriyle bana oy veren arkadaşlarıma karşı borç bildim. bu şekilde hakkınıza girdiğimi düşünüyorsanız haklarınızı helal etmenizi rica ediyorum bütün içtenliğimle…
HOPEFOR
Öncelikle herkesten özür dilerim. Düşünmeden bütün samimiyetimle katıldım yarışmaya. Yarışmak için de değil paylaşmak istedim sadece. Kimseye de ben yarışmaya katıldım destek verin demedim. Oy veren arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum, ve eğer duygularınızı bu münasebetle incittiysem özür diliyorum. Samimiyetinizi kullandığımı düşünmenizi istemem. Burada gerçek dostluğu gördüm ben. Hemen hemen bir çogumuz birbirimizin yüzünü görmeden elinden geldiğince karşısındakinin derdine derman olmaya çalıştı, ben dahil sizden bunu isteyip istememeyi çok düşündüm Kazen. Ama yolunda giden, huzurlu giden bir evliliğim var. (Eşimle ilgili bir mevzuu değil) Huzurumun bozulmasını istemedim. Siz ister miydiniz. Hoş şimdi de bozuldu. Sizlere karşı mahçup oldum. Evet düşünmeliydim baştan ama düşünemedim. Aklıma gelmedi işte. O kadar kendimdim ki bu sitede aranızda, orda buluverdim kendimi. Ve tüm bu konuşmalar yapılırken sırtımı dönecek kadar, dışarıdan izleyecek kadar vurdumduymaz biri değilim. Hele ki hak hukuk mevzu edilmişken.
Devam edip zamanınızı almak istemiyorum. Sadece bu açıklamayı yapmayı kendime, özellikle bütün samimiyetleriyle bana oy veren arkadaşlarıma karşı borç bildim. bu şekilde hakkınıza girdiğimi düşünüyorsanız haklarınızı helal etmenizi rica ediyorum bütün içtenliğimle
HOPEFOR