hopefor canımm ne oldu ya anlamadım anlatırsan seviniriz
elabım, canım, beni o sayfada da bulup beğenerek desteklemişsin ya.... dicek bişeey bulamıyorum. şu an sinirden ve bu kadar arkamda olduğunu bilmekten dolayı ağlamamk için zor tutuyorum kendimi bu sevgi elimi ayagımı titretti benim canım çoook sağol iyi tanımışım seni ve sizleri
url=http://www.......................][/url]
canım neler oluyor,canını sıkan bişey mi oldu neden yarışmadan çekildin?
elabım, canım, beni o sayfada da bulup beğenerek desteklemişsin ya.... dicek bişeey bulamıyorum. şu an sinirden ve bu kadar arkamda olduğunu bilmekten dolayı ağlamamk için zor tutuyorum kendimi bu sevgi elimi ayagımı titretti benim canım çoook sağol iyi tanımışım seni ve sizleri
url=http://www.......................][/url]
Açıklamayı ben yaparım Kazen, eminim bana oy veren arkadaşlarım özellikle beni tanıyan ve bilen arkadaşlarım beni anlayacaktır. Çünkü burada bir çok kişi kimseyle paylaşamadığı dertlerini paylaşıyor ve benim gibi çözüm de buluyor. Bir çok kere bu siteyi kuran kişiyden de benim sıkıntımın ortadan kalkmasına vesile olduğu için saygıyla bahsettim. Bu kişinin siz olduğunu bilmeden Kazen. Aynı duygular içindeyim, değişmedi şu an yaşadıklarıma rağmen. Burada bu tür tepkilerle karşılaşacağımı göze alarak bütün samimiyetimle rica ettim sizden.
Öncelikle herkesten özür dilerim. Düşünmeden bütün samimiyetimle katıldım yarışmaya. Yarışmak için de değil paylaşmak istedim sadece. Kimseye de ben yarışmaya katıldım destek verin demedim. Oy veren arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum, ve eğer duygularınızı bu münasebetle incittiysem özür diliyorum. Samimiyetinizi kullandığımı düşünmenizi istemem. Burada gerçek dostluğu gördüm ben. Hemen hemen bir çogumuz birbirimizin yüzünü görmeden elinden geldiğince karşısındakinin derdine derman olmaya çalıştı, ben dahil sizden bunu isteyip istememeyi çok düşündüm Kazen. Ama yolunda giden, huzurlu giden bir evliliğim var. (Eşimle ilgili bir mevzuu değil) Huzurumun bozulmasını istemedim. Siz ister miydiniz. Hoş şimdi de bozuldu. Sizlere karşı mahçup oldum. Evet düşünmeliydim baştan ama düşünemedim. Aklıma gelmedi işte. O kadar kendimdim ki bu sitede aranızda, orda buluverdim kendimi. Ve tüm bu konuşmalar yapılırken sırtımı dönecek kadar, dışarıdan izleyecek kadar vurdumduymaz biri değilim. Hele ki hak hukuk mevzu edilmişken.
Devam edip zamanınızı almak istemiyorum. Sadece bu açıklamayı yapmayı kendime, özellikle bütün samimiyetleriyle bana oy veren arkadaşlarıma karşı borç bildim. bu şekilde hakkınıza girdiğimi düşünüyorsanız haklarınızı helal etmenizi rica ediyorum bütün içtenliğimle
HOPEFOR
hayır asla bitanem hiç öyle şey olur mu (özel mesajına hitaben, malum artık pro değilim tacımı aldılar elimden10dk kabusu yine başladı, birgünlük saltanatım sona erdi siz benim küçük kardeşlerimsiniz. hepinizi çoook seviyorum
gunaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydıııııııınnnnnnnnnn:) canım foruma ilk geldiğim zamanlar beni karşılayanlardandın ondan mı bilmem ama seninle öyle çok muhabbetimiz olmamasına rağmen görünce mutlu oluyorum yaaa.profilin bana enerji veriyor(itiraf.com)
canım neler oluyor,canını sıkan bişey mi oldu neden yarışmadan çekildin?
hopefor canımm ne oldu ya anlamadım anlatırsan seviniriz
hayırdır cnm ne oldukı bu kadar uzuldun?
ay canım benim ya ne oldu öyle çok üzüldüm inş. kötü birşey yoktur.(
tatlım senin canını sıkan kim yaaaa noldu anlamadım neler oluyor biri bana anlatırmı kim sıktı HOPEFORÜMÜN canını...
hayır asla bitanem hiç öyle şey olur mu (özel mesajına hitaben, malum artık pro değilim tacımı aldılar elimden10dk kabusu yine başladı, birgünlük saltanatım sona erdi siz benim küçük kardeşlerimsiniz. hepinizi çoook seviyorum
Hopefor CanımmÇok Üzüldüm Bunları yaşamana. Keşke Hiç Yaşanmasaydı.
Sen Tabiki Haklısın. Ama Napıcaksın İşte. Küçücük Bişey Kocaman Olmuş.
Sıkma Canını. Bizler Burdayız. Ve seni Çok seviyoruzz
Kızlarr Hepinizeee Günaydınnn
Güzel ve Enerji Dolu Bir Gün Olsunn
herkesciklere günaydınlarrbiraz takılıp temizlik ve yemek yapmam lazım beni uyarın tamammı çık artık git burdan diyin