Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

ya şimdi bi film izliyorum çok güzel ağlamaktan bi hal oldumkızlar zamanınınz varsa izleyin hint filmi adı her çocuk özeldir bence özellikle öğretmenler ve anne baba olacakların izlemesi lazım.ya bak hala ağlıyorum

bugün beni merak eden yokmu benim bugün doktor randevum vardı.....

hepinizden dua istiyorum öncelikle....çünkü bugün öyle ummadığım anda öyle farklı bi şekilde özel bi haber aldımkii tarifi yok...anne adayıymışım kızlarrrr.....hopeforüm küre gerek kalmadı:))))çok şükür kötü bişiler var heralde diyodum testlerde çıkmamıştı ama meleğimmiş:)))ama tedirginim henüz kese yok haftaya gidicem inş.tekrar çağırdı...bana dua edinnn noooolurrr sağlıklı hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip etsin Rabbim benimle beraber herkese....çok karışık duygularımmmm eşime henüz sürpriz planlıyorum haberi yoksizi seviyorummm

coooooooook sevindim canim dualarimiz seninle hersey iyi gider insallah canim cok sevindim gercekten! :)))

vayyy canım gözün aydın yaa okuyunca içim bir sevinçle doldu Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin gözün aydın bugünün en güzel haberi bunada çekilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…